Το γκολ της Κύπρου και το Bet Builder του 4.75!

Αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ έχουμε σήμερα με παιχνίδια τα οποία δεν έχουν και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αλλά στοιχηματικά όλο και κάτι έχουμε εντοπίσει στα προγνωστικά στοιχήματος. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά στα σημεία που ξεχώρισα από το Βοσνία – Κύπρος και ένα Bet Builder από το Αγγλία – Λετονία.
Μπορεί η Κύπρος το γκολ…
Με την εικόνα και τη διάθεση που έδειξε η Κύπρος κόντρα στο Σαν Μαρίνο θεωρώ ότι έχει τα φόντα να φτιάξει φάσεις μέσα στην έδρα της Βοσνίας. Σίγουρα δεν μπορεί να έχει την επιθετικότητα που είχε με το Σαν Μαρίνο, μπορεί όμως να βγάλει φάσεις και να δημιουργήσει κινδύνους. Ο Άκης Μάντζιος έχει αλλάξει σύστημα και θέλει να βάλει στην Eθνική μία διαφορετική νοοτροπία αλλά και φιλοσοφία. Άλλωστε η Κύπρος μπορεί ως μέγεθος να είναι μεγάλο αλλά έχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.
Υπάρχουν παίκτες που έχουν το γκολ και την ποιότητα να απειλήσουν την άμυνα των Βόσνιων. Γι’ αυτό και στα προγνωστικά ημέρας θα πάω στην επιλογή του Goal/Goal η οποία είναι αρκετά δελεαστική και ικανοποιητική. Το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες πληρώνει 2.05 στην In2bet (διαβάστε την In2bet cy αξιολόγηση) και αξίζει το ρίσκο η επιλογή.
Συνδυασμός επιλογών με εξαιρετική απόδοση
Επόμενη μου επιλογή είναι από το Αγγλία – Λετονία όπου στόχος είναι να βρούμε ένα συνδυασμό επιλογών για να βγάλουμε μία καλή απόδοση. Κατέληξα σε ένα δυνατό bet builder το οποίο αν μας βγει θα μας πληρώσει πολύ καλά.
Ακλόνητο φαβορί η Αγγλία που θα επιβληθεί απ’ το πρώτο μέρος. Έτσι, στα προγνωστικά Δευτέρας 24/03/25 θα πάω με το να σημειωθούν στο πρώτο μέρος δυο τουλάχιστον γκολ, να έχουμε πέντε κόρνερ και πάνω, κάτι που στατιστικά βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια των Άγγλων που έχουν μέσο όρο πέντε περίπου κόρνερ και έστω μία κάρτα στο πρώτο ημίχρονο που επίσης στατιστικά είναι κάτι που βγαίνει. Οι Λετονοί θα παίξουν δυνατά και είναι πολύ πιθανό να δούμε έστω μία κάρτα στο πρώτο μέρος. Ο συνδυασμός αυτός πληρώνει 4.75 στην Stoiximan και δεν θα πω «όχι». Αν έρθει ένα γκολ νωρίς απ’ τους Άγγλους είναι μία επιλογή που μπορεί να μας βγει.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ
Μονό
24/03/25 – 21:45 – UNL – Βοσνία-Κύπρος – Goal / Goal@ 2.05 επί 10 μονάδες στην In2bet
Μονό
24/03/25 – 21:45 – UNL – Αγγλία-Λετονία – Bet Builder: HT: Over 1,5, HT: Over 4.5 κόρνερ & HT: Over 0,5 κάρτες @ 4.75 επί 10 μονάδες στην Stoiximan