in2bet banner
copybet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Το «Μετροπολιτάνο» και η Ντόρτμουντ που μπορεί να βρει τον τρόπο

Το «Μετροπολιτάνο» και η Ντόρτμουντ που μπορεί να βρει τον τρόπο

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στα σημερινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως στη Μαδρίτη. Στα προγνωστικά στοιχήματος είναι δεδομένο ότι η αναμέτρηση Ατλέτικο – Ρεάλ θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσα να μην την έχω μέσα στις επιλογές μου. Πάμε να δούμε τα σημεία που ξεχώρισα για σήμερα.

Η… αστεράτη Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ φέτος δεν θυμίζει την Ντόρτμουντ των προηγούμενων χρόνων στο πρωτάθλημα και έμεινε λίγο πίσω. Προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ σε ένα ματς που είναι ξεκάθαρο ότι είχε το μυαλό της και στον επαναληπτικό με την Λιλ. Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφησε ανοικτούς λογαριασμούς. Οι Γερμανοί βρίσκουν τον τρόπο σε παιχνίδια τέτοιου τύπου ακόμη και αν δεν είναι στα καλύτερα τους να τα παίρνουν και να προχωράνε. Κάτι μου λέει ότι και σήμερα μπορούν να πάρουν νίκη και πρόκριση. Έχει την εμπειρία και στα προγνωστικά Τετάρτης 12/03/25 θα επιλέξω τη νίκη της Ντόρτμουντ την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 2.68 στην Copybet (διαβάστε εδώ την Copybet cy αξιολόγηση).

Επίσης, μία άλλη επιλογή από το συγκεκριμένο ματς είναι να σκοράρει ο Γκιρασί. Είναι και ο εκτελεστής των πέναλτι και αυτό μας αυξάνει τις πιθανότητες να επαληθευτεί το σημείο μας. Στα προγνωστικά Τετάρτης 12/03/25 το να «δει» δίχτυα ο Γκιρασί πληρώνει 2.65 στην In2bet.

Freebet 10 ευρώ χωρίς κατάθεση
Πάρε το freebet*οροι και προυποθεσεις

Η μάχη των μαχών έχει… έδρα

Ατλέτικο – Ρεάλ! Ένα ματς που δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Η Μαδρίτη στην μέση για δυο ομάδες που μάχονται για την πρόκριση στην οκτάδα. Η Ρεάλ έχει μικρό προβάδισμα μετά και το 2-1 του πρώτου αγώνα, όμως η Ατλέτικο μέσα στην έδρα της έχει ζορίσει πολλές φορές την Ρεάλ τα τελευταία χρόνια. Για να πάρει την πρόκριση η ομάδα του Αντσελότι θα πρέπει να δεινοπαθήσει.

Ο Σιμεόνε και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι για την ανατροπή και έχουν τα φόντα να τα καταφέρουν παρά την ήττα σοκ κόντρα στην Χετάφε στο πρωτάθλημα. Άλλο παιχνίδι αυτό και άλλη ψυχολογία όπου η έδρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στα προγνωστικά Τετάρτης 12/03/25 θα πάω με Bet Builder με τη διπλή ευκαιρία του 1Χ και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες κάτι που βρίσκουμε σε απόδοση 2.50 στην In2bet.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ

Μονά

12/03/25 – 19:45 – ΤΣΛ – Λιλ-Ντόρτμουντ – 2 @ 2.68 επί 10 μονάδες στην Copybet -> πάρε και ένα Freebet αξίας 20€!

12/03/25 – 19:45 – ΤΣΛ – Λιλ-Ντόρτμουντ – Να σκοράρει ο Γκιρασί @ 2.65 επί 10 μονάδες στην In2bet

*Άκυρο αν δεν ξεκινήσει βασικός

12/03/25 – 22:00 – ΤΣΛ – Ατλέτικο-Ρεάλ – 1Χ & G/G @ 2.50 επί 10 μονάδες στην In2bet

Πάνος Λάρκος

Πάνος Λάρκος

WLLWLWWLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+3301973.003.42100.11%

Από το 2006 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το στοίχημα, πέρα από τις πολλές άλλες επαγγελματικές συνεργασίες που είχε. Το στοίχημα αποτελεί μεγάλη αγάπη παίζοντας μέχρι εκεί που δεν «πονάει» η τσέπη και αντέχει η καρδιά. Επικεντρώνεται σε κυπριακό και γερμανικό πρωτάθλημα και δηλώνει έτοιμος για πολλά… γκολ!

Share Διαβαστε επισης