novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Το σημείο της Δευτέρας (21/10/24): Πληρώνουν τα γκολ στην Ιταλία

Από την Serie A είναι το καλύτερο σημείο της Δευτέρας (21/10/24), εκεί όπου βρίσκουμε αξία στα γκολ.

Επιστροφή στην αγαπημένη σας στήλη και αυτή την εβδομάδα με νέα σημεία και φουλ δράση με δεδομένο πως έχουμε και αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε κάτι ενδιαφέρον και για σήμερα και σε ελκυστική απόδοση.

Οι ειδήσεις της ημέρας (21/10/24)

Το σημείο της Δευτέρας (21/10/24)

Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, εμείς όμως έχουμε εντοπίσει το καλύτερο σημείο της Δευτέρας (21/10/24) στην Serie A και την αναμέτρηση της Βερόνα με την Μόντσα.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι επικράτησαν της Βενέτσια με 2-1 πριν την διακοπή και πήραν βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για να δουλέψουν καλύτερα στο διάστημα των εθνικών ομάδων. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι κρατούν μονάχα το αποτέλεσμα από το συγκεκριμένο ματς, με δεδομένο πως δεν ήταν απαραίτητα καλύτεροι από τους νεοφώτιστους, έχοντας σχεδόν ίδια xGoals (2.15 – 2.05), ενώ το γκολ της ανατροπής για το τελικό 2-1 ήταν αυτογκόλ. Δεν μπορούμε να πούμε πως μας έχει… θαμπώσει ως τώρα η Βερόνα, ενώ το γεγονός πως έχει 12 γκολ υπέρ και κατά σε 7 αγώνες, δείχνει πως είναι ποιοτική επιθετικά, αλλά αμυντικά έχει θέματα.

Η Μόντσα από την άλλη παραμένει χωρίς νίκη ως τώρα στην σεζόν, ούσα στην προ-τελευταία θέση της βαθμολογίας. Για να τα λέμε κι όλα βέβαια, είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, μιας και στις πρώτες 7 αγωνιστικές αντιμετώπισε Ρόμα, Νάπολι, Ίντερ και Φιορεντίνα. Κόντρα στην Ρόμα έδειξε βελτίωση πάντως και θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει. Είχε αφήσει την κατοχή στην αντίπαλο και παρόλα αυτά είχε πολύ μεγαλύτερο δείκτη xGoals σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Η Μόντσα έχει ποιοτικές μονάδες, ειδικά στην επίθεση, προεξεχόντων των Μαλντίνι και Πεσίνα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Θεωρούμε πως η βελτίωση κόντρα στην Ρόμα δεν ήταν τυχαία και η περίοδος της διακοπής την βοήθησε να δουλέψει για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Η Βερόνα είναι ομάδα του «όσα φάμε κι όσα βάλουμε» μέχρι στιγμής. Ποιοτική επιθετικά, αλλά με θέματα αμυντικά. Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal σε απόδοση 1.86 στην Novibet. Σημείο που έχουν επιβεβαιώσει οι δύο ομάδες και στις 3/4 μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
21:45Βερόνα - ΜόντσαGoal/Goal @1.861 μονάδες
Κάβα-10.13ROI82.30%
All in (0%)
Ούτε μισό ευρώ (0%)

Το ιστορικό του σημείου της Ημέρας

Ημ.ΑγώναςΣημείοW/L
18/10Λιντς – Σέφιλντ ΓιουνάιτεντGoal/Goal @1.90
17/10Αλ Ακάμπα – Αλ ΑχλίOver 2.5 @1.95
16/10Μπόστον Ρίβερ – Προγκρέσο1 @1.90
15/10Λιθουανία – Ρουμανία2 και Over 1.5 @1.80
14/10Ουκρανία – ΤσεχίαUnder 2.5 @1.75
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης