novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Stoiximan Superleague: Με την παράδοση και μία «βόμβα»

Stoiximan Superleague: Με την παράδοση και μία «βόμβα»

Τέσσερις αναμετρήσεις έχει το σημερινό μενού στη Stoiximan Superleague και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά (20/10/24).

Stoiximan Superleague: Προγνωστικά (20/10/24)

Αγώνας1X2OU
Ολυμπιακός
Λεβαδειακός
1.186.82-4.86%16.731.692.13-15.14%

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό (0-0) και το θετικό είναι πως για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι κράτησε την εστία του ανέπαφη. Η διακοπή ήταν σίγουρα χρήσιμη, καθώς υπήρχαν αρκετά πράγματα που έπρεπε να δουλέψει, ενόψει της δύσκολης συνέχεια. Στις επόμενες 20 μέρες, έχει να δώσει επτά αναμετρήσεις, οπότε θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, είναι φαβορί και δείχνει να έχει βρει τον τρόπο για να αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες.

Ο Λεβαδειακός κράτησε 80 λεπτά ανέπαφη την εστία του με τον ΠΑΟΚ, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε και την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Οι φιλοξενούμενοι ακόμη ψάχνουν την πρώτη τους νίκη κι αυτό προστίθεται σίγουρα στα αρνητικά. Πάντως, η εικόνα τους ανασταλτικά είναι καλή και δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο.

Περιμένουμε από τον Ολυμπιακό να έχει τα ηνία και τους φιλοξενούμενους να παίζουν κλειστά και στην κόντρα. Το πλάνο του Λεβαδειακού μπορεί να έχει επιτυχία στην αρχή, όμως όσο περνάει η ώρα θα δέχεται όλο και περισσότερες επιθέσεις. Θεωρούμε πως στην επανάληψη θα δούμε περισσότερη δράση, οπότε θα ποντάρουμε στην επιλογή ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο, σε απόδοση 2.00 από τη Novibet.

Αγώνας1X2OU
ΟΦΗ
Παναθηναϊκός
4.72-5.13%3.791.731.72-5.76%2.09

Ο ΟΦΗ πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό πριν τη διακοπή, περνώντας από την έδρα του Πανσερραϊκού (2-3). Ήταν ακόμη ένα δείγμα της εξαιρετικής επιθετικής εικόνας που έχουν παρουσιάσει οι Κρητικοί στην εποχή Δέλλα. Στη διακοπή ήρθε η απρόσμενη παραίτηση του Έλληνα τεχνικού, με τον Ράσταβατς να τον αντικαθιστά άμεσα. Οι γηπεδούχοι σήμερα θα παίξουν και για τον Δέλλα, που αποχώρησε λόγω προσωπικού προβλήματος, για τον κόσμο τους και για να αποδείξουν την αξία τους στον νέο τεχνικό, επομένως, περιμένουμε να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του και αυτό είναι κάτι που τον προβληματίζει αρκετά. Ο Ντιέγκο Αλόνσο μόνο σίγουρη δεν μπορεί να έχει τη θέση του, ενώ το κλίμα γενικότερα δεν είναι και το καλύτερο. Ακόμη και στο τρίποντο με τον Πανσερραϊκό (3-1), το παιχνίδι ήταν ισόπαλο έως το 81′.

Το τάιμινγκ είναι αρκετά υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι αναμένεται να παίξουν με περίσσιο πάθος, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση και μεσοβδόμαδα υποδέχεται την Τσέλσι. Επομένως, θα πάμε στην κόντρα και θα ποντάρουμε στον άσο, σε απόδοση 5.75 στη Bet365.

Αγώνας1X2OU
Άρης
Athens Kallithea
1.53-1.14%3.95-1.86%6.811.981.81-5.91%

Ο Άρης βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και στο στρατόπεδο του επικρατεί ένας ενθουσιασμός, ο οποίος αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μη έχοντας δεχθεί γκολ στις δύο πιο πρόσφατες κι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Σήμερα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, όμως ακόμη δεν πείθουν πως αξίζουν την εμπιστοσύνη μας κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής, ειδικά σε χαμηλή απόδοση.

Η Καλλιθέα ηττήθηκε από τον Αστέρα (1-3), παίζοντας με 10 παίκτες από το 28′ λόγω αποβολής του Μουτίνιο. Για ακόμη μια αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει και φαίνεται πως χρειάζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, πράγμα που λογικά δούλεψε στη διακοπή. Σήμερα, περιμένουμε να χτίσει το πλάνο της πάνω στον αντίπαλο, έχοντας το μυαλό της στην άμυνα.

Ο Άρης είναι το φαβορί, όμως με τον άσο οριακά να ξεπερνά το 1.50 δεν υπάρχει αξία. Στα προγνωστικά, ενδιαφέρον έχει το 2-3 γκολ, σε απόδοση 1.95 από τη Winmasters, καθώς περιμένουμε γκολ, όμως όχι μεγάλη έκταση στο σκορ.

Αγώνας1X2OU
ΑΕΚ
ΠΑΟΚ
2.033.45-0.07%3.75-2.20%1.951.83-4.43%

Η ΑΕΚ κόλλησε ξανά πριν τη διακοπή κι έκανε «γκέλα» στην έδρα του Παναιτωλικού (1-0). Η διακοπή ήταν αναγκαία, καθώς η ομάδα χρειάζεται ηρεμία κι ανασυγκρότηση. Η επανέναρξη έχει ντέρμπι και σε αυτά η «Ένωση» παρουσιάζει καλή εικόνα, ειδικά στην έδρα της. Εάν εξετάσουμε και την προϊστορία του συγκεκριμένου ζευγαριού, με γηπεδούχους τους κιτρινόμαυρους, θα δούμε πως η ΑΕΚ έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολα από την έδρα του Λεβαδειακού (0-2), όμως τελείωσε το αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών. Είναι δεδομένο πως διανύει ένα διάστημα ντεφορματίσματος κι έτσι στη διακοπή ο Λουτσέσκου πρέπει να δούλεψε αρκετά το ψυχολογικό κομμάτι. Όσον αφορά το αγωνιστικό, η συμμετοχή του Κωνσταντέλια είναι σημαντική για πολλούς λόγους και θα δώσει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Στα αρνητικά, η ασυνέπεια που δείχνει η ομάδα στην άμυνα.

Στα προγνωστικά θα επικεντρωθούμε στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν πολλές επιθετικές λύσεις και περιμένουμε να βρουν χώρους δράσης. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρουσιάσει καλή εικόνα στην άμυνα κι έτσι η επιλογή AEK Over 1.5, σε απόδοση 2.00 από τη Stoiximan, έχει αξία.

Stoiximan Superleague: Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
20/10, 16:00Ολυμπιακός – ΛεβαδειακόςΗμίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο @2.00
20/10, 18:00ΟΦΗ – Παναθηναϊκός1 @5.75
20/10, 20:00Άρης – Καλλιθέα2-3 γκολ @1.95
20/10, 20:30ΑΕΚ – ΠΑΟΚAEK Over 1.5 @2.00
Share Διαβαστε επισης