novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η πιο «ψημένη» Ουνιόν, μία τριάδα και τα γκολ στην Λάρνακα

Η πιο «ψημένη» Ουνιόν, μία τριάδα και τα γκολ στην Λάρνακα

Καλή Κυριακή να έχουμε φίλες και φίλοι. Μία Κυριακή με πλούσια δράση και πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για να μπορέσουμε να επιλέξουμε κάποια ματς και να αδράξουμε ευκαιρίες. Πάμε λοιπόν πιο κάτω να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Τριάδα με Ισπανία και Ελλάδα

Μία επιλογή μου είναι να πάω σε τριάδα με φαβορί από Ισπανία και Ελλάδα. Αρχικά θα επιλέξω τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης μιας και η διακοπή την έχει βοηθήσει να ηρεμήσει και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες στην έδρα της. Η νίκη των Μαδριλένων πληρώνει 1.33 στην Megabet Plus, ενώ θα πάμε από πλευράς Ισπανίας με τη νίκη της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο για να πάνε στο αιώνιο ντέρμπι με τη Ρεάλ την επόμενη αγωνιστική με βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ. Η νίκη της Μπαρτσελόνα πληρώνει 1.31 στην Megabet Plus. Την τριάδα μας συμπληρώνει ο Άρης Θεσσαλονίκης που είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μέσα στην έδρα του μπορεί να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Καλλιθέα. Η νίκη για τον Άρη είναι στο 1.54 στην Megabet Plus και θα την επιλέξουμε. Στα προγνωστικά Κυριακής 20/10/24 θα πάμε λοιπόν με τις νίκες Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Άρη Θεσσαλονίκης που πληρώνουν 2.68 στην Megabet Plus.

Με την εμπειρία της Ουνιόν

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Ντόρτμουντ έχει δώσει τεράστια ψυχολογία στην Ουνιόν Βερολίνου. Βέβαια, καλή ψυχολογία έχει και η Χόλσταϊν Κιέλ μιας και προέρχεται από το 2-2 στην έδρα της πρωταθλήτριας Λεβερκούζεν, όμως θα προτιμήσω να πάω στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είναι πιο έμπειροι σε τέτοιες συνθήκες και μπορούν να εκμεταλλευθούν τα δεδομένα και να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το «διπλό» της Ουνιόν στα προγνωστικά Κυριακής 20/10/24 πληρώνει 2.20 στην Novibet και αξίζει το ποντάρισμα μας και το ρίσκο.

Έξτρα ποντάρισμα…

Θα πάω και σε μία έξτρα επιλογή από το ΑΕΚ-Ανόρθωση και θα επιλέξω να σημειωθούν στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερα γκολ σε σχέση με το πρώτο. Η ΑΕΚ έχει σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της επτά από τα οκτώ γκολ που έχει σκοράρει και η Ανόρθωση τέσσερα από τα οκτώ της γκολ. Έτσι, είναι μία καλή και ελκυστική ευκαιρία στα προγνωστικά Κυριακής 20/10/24 να πάμε σε αυτή την επιλογή που πληρώνει 2.02 στην Betonalfa.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 20/10/24:– ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

20/10 – 17:15 – ΙΣΠ – Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεγανές 1 @ 1.33 στην Megabet Plus
20/10 – 19:30 – ΕΛΛ – Άρης-Καλλιθέα 1 @ 1.54 στην Megabet Plus
20/10 – 22:00 – ΙΣΠ – Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη 1 @ 1.31 στην Megabet Plus

Τριάδα Megabet Plus σε απόδοση 2.68 επί 10 μονάδες

20/10 – 16:30 – ΓΕΡ – Χόλσταϊν Κιέλ-Ουνιόν Βερολίνου 2 @ 2.20 στην Novibet με 10 μονάδες

20/10 – 19:00 – ΚΥΠ – ΑΕΚ-Ανόρθωση – Περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος @ 2.02 στην Betonalfa με 10 μονάδες

Πάνος Λάρκος

Πάνος Λάρκος

LLWLWWWWLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-115.4301854.603.4385.48%

Από το 2006 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το στοίχημα, πέρα από τις πολλές άλλες επαγγελματικές συνεργασίες που είχε. Το στοίχημα αποτελεί μεγάλη αγάπη παίζοντας μέχρι εκεί που δεν «πονάει» η τσέπη και αντέχει η καρδιά. Επικεντρώνεται σε κυπριακό και γερμανικό πρωτάθλημα και δηλώνει έτοιμος για πολλά… γκολ!

Share Διαβαστε επισης