bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Διπλό σε απόδοση 4,10

Διπλό σε απόδοση 4,10

Τέλος η διακοπή του Οκτώβρη για τις Εθνικές ομάδες. Η επόμενη θα είναι στα μέσα του Νοέμβρη και μέχρι τότε θα πάμε σερί με τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα. Βάζουμε στην ζυγαριά ότι οι ομάδες ίσως παρουσιαστούν διαφορετικές σε σχέση με το όσα γνωρίζαμε πριν για τις ομάδες. Πολλές φορές μια διακοπή μπορεί να «κόψει την φόρα» μιας ομάδας ή και να την κάνει καλύτερη. Επίσης στην Κύπρο έχουμε τρεις αλλαγές προπονητών, αυτά όμως θα τα δούμε αύριο.

Αγγλία – Championship

Ο επερχόμενος αγώνας μεταξύ της Λιντς και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Elland Road» αποτελεί σημαντική αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικούν άνοδο στην Premier League.

Η Λιντς, έχει δείξει δυναμική πορεία με καλές εμφανίσεις, αλλά αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες. Οι τραυματισμοί των βασικών μέσων, Ethan Ampadu και Ilia Gruev, έχουν αποδυναμώσει το κέντρο της ομάδας, καθιστώντας δύσκολο τον έλεγχο του ρυθμού και της άμυνας. Συνήθως δεν αναφέρομαι σε απουσίες, ωστόσο αυτή την φορά θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό το κενό. Δεν είναι απλά η απουσία των δύο αλλά και η απουσία αρκετών διεθνώ ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις. Ο Daniel Farke εξέφρασε παράπονα για το ότι η ομάδα του θα παίξει Παρασκευή. Λογικό αυτό καθώς δεν πρόλαβε να την ετοιμάσει όπως θα ήθελε.

Από την άλλη πλευρά, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα (6-3-0). Η αμυντική της γραμμή, υπό την καθοδήγηση του Chris Wilder, έχει δείξει εντυπωσιακή σταθερότητα, κρατώντας το μηδέν σε έξι συναπτούς αγώνες για την Championship. Βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος μαζί με την Σάντερλαντ.

Η Λιντς θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα προσπαθήσει να επιβληθεί, αλλά η ισχυρή άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα δυσκολέψει το έργο της. Επίσης είναι ομάδα με πολύ καλές αντεπιθέσεις και έτσι οι «Blades» αναμένεται να «χτυπήσουν» στην μετάβαση. Αναμένεται ένας αγώνας που έχει τα χαρακτηριστική του ντέρμπι. Το διπλό φτάνει σε απόδοση 4,10 στη Novibet. Θεωρώ ότι υπάρχει στοιχηματική αξία. Έχουν περάσει 9 αγώνες στο πρωτάθλημα και η Σέφιλντ Γιουνάιτετ έχει δείξει ότι δεν είναι για τόσο υψηλές αποδόσεις στο στοίχημα. Περίμενα να δω το διπλό κάπου στα 3,40. Με 0,70 μονάδες πιο πάνω από την δική μου εκτίμηση μπορώ να κάνω παιχνίδι.

Το Παιχνίδι μου:

Μονό στη Novibet:

ΑΓΓΤ – 18/10, 22:00 – Λιντς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 2 @4.10 *10 μονάδες

Σήφης

Σήφης

LWWLLWLLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+79.25102069.254.50104.70%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης