novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τένις: Παιχνίδι στο 1.80

Τένις: Παιχνίδι στο 1.80

Μετά τα συνεχόμενα ταμεία, το Betmarket ανοίγει ξανά τον φάκελο των τουρνουά στην Αμβέρσα και τη Στοκχόλμη για τα σημερινά (15/10/24) προγνωστικά τένις.

Είμαστε σε τρομερή κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Από τα τουρνουά στην Ασία, μέχρι και το άνοιγμα στα indoor της Ευρώπης. Η χθεσινή δυάδα μας όχι απλά πέρασε, αλλά έδωσε μια απόδοση άνω του 3.50, γεμίζοντας ακόμα περισσότερο την κάβα μας.

Με τα τουρνουά σε άντρες και γυναίκες να συνεχίζονται και το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο. Θυμίζουμε πως υπάρχουν τέσσερα τουρνουά σε εξέλιξη για την εβδομάδα και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε αρκετές επιλογές στη διάθεσή μας.

Εμείς στα σημερινά (15/10/24) προγνωστικά τένις θα αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις γυναίκες και θα πιάσουμε τους άντρες, με πολλά ματς να κρύβουν… παγίδες.

Κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε, ειδικότερα μέχρι να μπει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη δράση. Ξέρετε, καμία φορά οι πολλές επιλογές μπορεί να ανοίγουν το πεδίο για να παίξουμε περισσότερο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι και σωστό.

Ειδικότερα τώρα, που πολλοί παίκτες γύρισαν σε indoor κατάσταση και θέλουν λίγο χρόνο προσαρμογής. Για αυτό και εμείς θα πάμε μόνο με μία επιλογή στην ημέρα. Μία και καλή, ας πληρωθούμε και προχωράμε. Με τον Γίρι Λεχέτσκα να αντιμετωπίζει τον Χάουμε Μουνάρ.

Δύο τενίστες σε εντελώς διαφορετική κατάσταση, με τον Ισπανό να έχει πτωτική πορεία. Η αγάπη του για το χώμα τον έχει μετατρέψει σε έναν παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων στις υπόλοιπες επιφάνειες και αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει ξαφνικά στην Αμβέρσα.

Από την άλλη, ο Λεχέτσκα ολοένα και χτυπάει την πόρτα της πρώτης δεκάδας, παραμένει ένας πολύ καλός σέρβερ και μπορεί σε indoor καταστάσεις, που οι μπάλες είναι πιο γρήγορες, να ισοπεδώσει έναν αντίπαλο ο οποίος νοιάζεται μονάχα για τα ράλι. Αυτό κάνει ο Μουνάρ, κάθεται πίσω και περιμένει, αλλά στην Αμβέρσα δε θα μπορέσει να το κάνει με ευκολία.

Μοιραία το ποντάρισμά μας πηγαίνει προς τον Τσέχο και το καθαρό 2-0 της επικράτησής του, που για τα δεδομένα της αναμέτρησης βρίσκεται σχετικά ψηλά, στο 1.80. Και με αυτό μονάχα το σημείο θα κλείσουμε τα σημερινά (15/10/24) προγνωστικά τένις.

30€ Δωρεάν Στοίχημα χωρίς κατάθεση* στη Fonbet
30€ Δωρεάν Στοίχημα χωρίς κατάθεση* στη FonbetΕγγραφή
*οροι και προυποθεσεις

Προγνωστικά Τένις 15/10/24 – Betmarket Επιλογές

Αμβέρσα – 15/10 – 13:00 – Λεχέτσκα – Μουνάρ: 2-0 (1.80) στη Fonbet

Share Διαβαστε επισης