novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Το σημείο της Δευτέρας (14/10/24): Οι απουσίες δεν φέρνουν γκολ

Από το Nations League είναι το καλύτερο σημείο της Δευτέρας (14/10/24), εκεί όπου η στόχευση μας είναι στα γκολ.

Νέα εβδομάδα και μπορεί το φινάλε της προηγούμενης να μας «πλήγωσε» και να τερμάτισε το σερί μας, εδώ είμαστε όμως για να κάνουμε ξανά ένα αντίστοιχο 5/5 και γιατί όχι και μεγαλύτερο.

Οι ειδήσεις της ημέρας

Το σημείο της Δευτέρας (14/10/24)

Συνεχίζουν κανονικά οι αγώνες του Nations League και το παιχνίδι από το οποίο προκύπτει το καλύτερο σημείο της Δευτέρας (14/10/24) είναι αυτό μεταξύ της Ουκρανίας και της Τσεχίας.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση, επικρατώντας της Γεωργίας με 1-0 και παραμένουν ζωντανοί στην μάχη της ανόδου στην League A. Βέβαια, αν θέλουμε να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, οι Ουκρανοί δεν απείλησαν τόσο, παρά την νίκη τους. Είχαν μόλις 0.57 xGoals, νούμερο σχεδόν λογικό, δεδομένων των απουσιών των Ζιντσένκο και Τσιγκάνκοφ. Ο πρώτος παίζει περισσότερο στον άξονα στην εθνική του ομάδα, ενώ ο δεύτερος αποτελεί έναν από τους πλέον απειλητικούς παίκτες. Σε αυτά, συνδυάστε και το γεγονός πως ο Μούντρικ, σκόρερ του αγώνα με την Γεωργία, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, μιας και παίζει ελάχιστα στην Τσέλσι.

Η Τσεχία πανηγύρισε την δεύτερη της νίκη στην διοργάνωση, επικρατώντας με 2-0 της Αλβανίας και είναι και αυτή στο κόλπο της ανόδου. Η αλήθεια είναι πως το γρήγορο γκολ της βοήθησε, με δεδομένο πως η Αλβανία είναι ομάδα αντεπιθέσεων και χαμηλών γραμμών, οπότε έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Και οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν σημαντικότατη απουσία, με τον Σικ να μην είναι διαθέσιμος.

Αν δει κανείς αποκλειστικά τα νούμερα των ομάδων, θα πει πως η Τσεχία με 6 γκολ υπέρ και άλλα τόσα κατά, έχει αρκετά τέρματα στα παιχνίδια της. Το θέμα, όμως, είναι και πώς παίζουν οι ομάδες και αν ο τρόπος τους βοηθά ή δυσκολεύει τον αντίπαλο. Η Τσεχία δεν είναι ομάδα που «καίγεται» να έχει την κατοχή. Πόσω δε μάλλον σε παιχνίδι εκτός έδρας, ακόμα και αν η αναμέτρηση λαμβάνει χώρα στο ουδέτερο Βρότσλαβ. Η Ουκρανία από την άλλη, συνηθίζει να έχει περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, όμως δεδομένων των απουσιών και της κακής κατάστασης κάποιων παικτών, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, ειδικά κόντρα σε ομάδα μαζικής άμυνας. Δεν περιμένουμε γκολ στο συγκεκριμένο ματς, γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Under 2.5 σε απόδοση 1.77 στην Novibet.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
21:45Ουκρανία - ΤσεχίαUnder 2.5 @1.771 μονάδες
Κάβα-12.58ROI68.57%
All in (0%)
Ούτε μισό ευρώ (0%)

Το ιστορικό του σημείου της Ημέρας

Ημ.ΑγώναςΣημείοW/L
11/10Ουγγαρία-ΟλλανδίαOver 2.5 @1.70
10/10Νησιά Φερόε – ΑρμενίαΧ2 και Over 1.5 @1.90
09/10Ορλεάν – ΒαλενσιένGoal/Goal @1.95
08/10Τάμγουορθ – ΓκέιτσχεντOver 2.5 @1.75
07/10Μπράντφορντ Σίτι – ΝιούπορτGoal/Goal @1.75

 

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης