novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η Εγγλέζα και ο Πίττας σε απόδοση 26,25

Η Εγγλέζα και ο Πίττας σε απόδοση 26,25

Με πολύ μικρό κέρδος έκλεισε η χθεσινή ημέρα. Η Εσθονία κέρδισε το Αζερμπαϊτζάν και μας πλήρωσε σε απόδοση 3,20. Το ματς ήταν ακριβώς όπως το περίμενα καθώς είχαμε δύο ομάδες σχεδόν ισοδύναμες.

Σήμερα έχουμε παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες στην Αγγλία όπως επίσης και τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στο Nations League.

Κύπρος – Ρουμανία

Περιμένω με αγωνία να παρακολουθήσω την Εθνική μας. Ο λόγος είναι γιατί έφυγε ο Τιμούρ Κετσπάγια και θέλω να δω τους ποδοσφαιριστές μας να παίζουν λίγο ποδόσφαιρο. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν μου αρέσει καθόλου ο Κετσπάγια ως προπονητής. Έχει μείνει πολύ πίσω και δεν μπορεί να δείξει όσα γνωρίζει στο ποδόσφαιρο. Επίσης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις αποτυχίες του και όλο ρίχνει το φταίξιμο αλλού. Προσωπικά δεν μπορώ τους ευθυνόφοβους ανθρώπους που ρίχνουν τα πάντα στους άλλους.

Με τον Αυγουστή στον πάγκο δεν περιμένω να γίνουμε και η Εθνική Βραζιλίας αλλά τουλάχιστον μπορώ να πιστέψω πως θα «ξεκλειδώσει» την ομάδα από το low block και θα της δείξει και τα υπόλοιπα 75 μέτρα του αγωνιστικού χώρου. Το ρόστερ μας μου αρέσει. Ειδικά επιθετικά υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να ξεχωρίσουν. Το αρνητικό είναι ότι η Ρουμανία είναι σε άλλο επίπεδο. Μπορούμε όμως να κερδίσουμε εάν παίξουμε έξυπνα.

Στοιχηματικά θα σταθώ στον Ιωάννη Πίττα. Ο επιθετικός της AIK, μπορεί να κάνει αρκετή ζημιά στην κάθε άμυνα. Εάν ο νέος μας προπονητής καταφέρει να βγάλει περισσότερες επιθετικές ενέργειες από όσες συνηθίσαμε, τότε ο Ιωάννης θα βρει καλές ευκαιρίες για γκολ. Στα 5,00 η απόδοση του για να σκοράρει θα μπει ως η βασική επιλογή για ποντάρισμα από το παιχνίδι. Επίσης, ως fun bet, θα τον προσθέσω σε δύο ακόμη επιλογές. Να σκοράρει με κεφαλιά σε απόδοση 29,00 και να σκοράρει 2+ γκολ σε απόδοση 34,00.

Αγγλία – League Two

Πάω στον αγώνα Ντονκάστερ – Κρου. Θεωρώ ότι οι αποδόσεις εδώ έχουν αρκετά λάθη από τις στοιχηματικές εταιρείες. Θα σας παραθέσω τα δεδομένα για να δούμε εάν συμφωνείτε μαζί μου. Έχω δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Στο πρωτάθλημα η Κρου έχει έναν αγώνα λιγότερο όμως έχουν σχεδόν παρόμοια πορεία. Η Ντόνκαστερ μετράει 6-1-3 στο πρωτάθλημα ενώ η Κρου 5-1-3. Στα τελευταία 8 παιχνίδια τους, για την League Two, έχουν μαζέψει από 16 βαθμούς. Στα xPoints βλέπω 18 για τους γηπεδούχους και 15 για την Κρου και θυμίζω τον έναν αγώνα λιγότερο.

Με όλα τα στοιχεία που έγραψα και κάποια άλλα έξτρα δεδομένα που κρατάω στα «χαρτιά» μου, εκτίμησα το διπλό στα 3,60. Περίπου 27,80% πιθανότητα νίκης για την Κρου. Οι «μπουκ» όμως μας προσφέρουν το διπλό στα 5,25. Έχω 1,65 μονάδες αξία και το σημείο αποτελεί ένα σπουδαίο value bet.

Αυτά για σήμερα. Τον Ιωάννη Πίττα θα τον ποντάρω και σε δυάδα με την Κρου έτσι ώστε να έχουμε έξτρα κέρδος, με λίγες μονάδες, σε περίπτωση που έχουμε νίκη σήμερα. Καλή μας τύχη και καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα.

Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματος
Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματοςΠΑΤΗΣΕ
ΕΔΩ

Το Παιχνίδι μου:

Μονά στην Bet365:

ΑΓΓ2 – 12/10, 17:00 – Ντονκάστερ – Κρου: 2 @5.25 *11 μονάδες

UNL – 12/10, 21:45 – Κύπρος – Ρουμανία:

Δυάδα στην Bet365:

ΑΓΓ2 – 12/10, 17:00 – Ντονκάστερ – Κρου: 2 @5.25

UNL – 12/10, 21:45 – Κύπρος – Ρουμανία: Πίττας, Να σκοράρει @5.00

*3 μονάδες στην δυάδα απόδοσης 26.25

Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης