novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τριάδα με αουτσάιντερ στο Nations League

Τριάδα με αουτσάιντερ στο Nations League

Ένα μεγάλο μπράβο στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Οι Ελλαδίτες αδελφοί μας κατάφεραν να κερδίσουν την Αγγλία και να αποδώσουν τουλάχιστον τις ποδοσφαιρικές τιμές στον αδικοχαμένο φίλο τους. Η ψυχή του Έλληνα μίλησε για μία ακόμη φορά και μας θύμισε στιγμές EURO 2004.

Τσεχία – Αλβανία

Η Τσεχία, στους αγώνες του Σεπτέμβρη, κέρδισε με 3-2 την Ουκρανία και ηττήθηκε με 4-1 στην έδρα της Γεωργίας. Αυτό που κράτησα στις σημειώσεις μου ήταν η κακή αμυντική λειτουργία των Τσέχων.

Η Αλβανία κέρδισε με 1-2 στην (άτυπη) έδρα της Ουκρανίας και ηττήθηκε με 0-1 από την Γεωργία μέσα στην έδρα της. Απέναντι στην Γεωργία δεν είχε καλή εικόνα επιθετικά ωστόσο στην άμυνα ήταν πολύ καλή και στους δύο αγώνες.

Το σετ αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Η δική μου εκτίμηση δείχνει το διπλό κοντά στα 4,00. Για να μιλάω με ακρίβεια, το έχω υπολογίσει στα 3,92. Δεν ξέρω πόσο λάθος μπορεί να έχω, αλλά βλέπω η Opta συμφωνεί μαζί μου με 25% πιθανότητα νίκης για τους Αλβανούς. Στα 5,75 φτάνει στην Bet365 και με «πρώιμη πληρωμή» να το συνοδεύει. Έχω αξία 1,75 μονάδες και την θέλω.

Ουκρανία – Γεωργία

Παραμένω στον ίδιο όμιλο. Από την μία έχω την Ουκρανία με 2 ήττες σε 2 αγώνες και με αρκετές απουσίες για αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη η Γεωργία ξεκίνησε με το απόλυτο και συνέχισε να δείχνει στοιχεία πολύ καλής ομάδας. Υπάρχει και στην Γεωργία η πιθανή απουσία του μεγάλου παίχτη της Khvicha Kvaratskhelia.

Ακόμα και χωρίς τον Kvaratskhelia, η Γεωργία μπορεί να συνεχίσει με το απόλυτο. Από την Ουκρανία θα λείπουν πολλοί και σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Το διπλό στα 3,40 έχει αξία και θα το βάλω στις στοιχηματικές μου επιλογές.

Εσθονία – Αζερμπαϊτζάν

Δύο ομάδες που ηττήθηκαν και στους δύο αγώνες που έδωσαν στην πρεμιέρα του Nations League τον περασμένο Σεπτέμβρη. Από την μία έχω την Εσθονία να είναι η Εθνική νούμερο 122 στον κόσμο και το Αζερμπαϊτζάν να είναι στην θέση 113. Έχουμε δηλαδή δύο ομάδες σχεδόν στην ίδια κατάταξη και αυτό με στέλνει στον άσο.

Βλέπουμε στις αποδόσεις από τις στοιχηματικές την απόδοση της Εσθονίας να φτάνει στα 3,20. Η δική μου εκτίμηση δείχνει 2,80 στον άσο και έτσι έχω μια αξία 0,4 μονάδων και την θέλω καθώς πιστεύω στο σημείο.

Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματος
Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματοςΠΑΤΗΣΕ
ΕΔΩ

Το Παιχνίδι μου:

Μονά και Δυάδες στην Bet365:

*3 μονάδες σε κάθε δυάδα

Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης