novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Συνδυαστικό στοίχημα στην Παραγουάη στο 4,70

Συνδυαστικό στοίχημα στην Παραγουάη στο 4,70

Συνδυαστικό στοίχημα από την Παραγουάη προτείνει στα σημερινά προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του ο Κωνσταντίνος σε απόδοση 4,70.

Καλημέρα! Φτωχότερο το σημερινό πρόγραμμα στη Λατινική Αμερική, με ελάχιστες επιλογές να προκύπτουν και για να γίνω πιο συγκεκριμένος μόλις ένα ματς έχω ξεχωρίσει και με αυτό θα ασχοληθώ.

Παρακάτω η ανάλυση του και τα προγνωστικά.

Προγνωστικά στην Παραγουάη

Στην πρώτη κατηγορία της Παραγουάης δεσπόζει η αναμέτρηση της Σέρο Πορτένιο με την Χενεράλ Καμπαγέρο.

Σέρο Πορτένιο – Χενεράλ Καμπαγέρο

Για την Σέρο Πορτένιο είχαμε μιλήσει πρόσφατα όταν την κόντραρα ανεπιτυχώς απέναντι στην Αμελιάνο (1-0). Μετά από αυτό το ματς ακολούθησε η τριάρα από την 2 ντε Μάγο, η οποία έφερε και την απόλυση του γνωστού μας Χιμένεθ από το πέρασμα του από την ΑΕΚ. Τα κλειδιά δόθηκαν στον Σαγκιέρ, αλλά η ομάδα του εμφάνισε τις ίδιες παθογένειες (ανούσια κατοχή της μπάλας χωρίς δημιουργία καθαρών ευκαιριών) στο ντεμπούτο του απέναντι στην Σπορτίβο Λουκένιο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0. Για ακόμα μία φορά φυσικά άπαντες στο στρατόπεδο της τα… έριξαν στη διαιτησία, όπως κάνουν εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και έχουν καταντήσει πιο γραφικοί και από την… Σαντορίνη. Παράλληλα, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο χάνοντας εντός έδρας με 2-1 από την Σολ Ντε Αμέρικα.

Η Χενεράλ Καμπαγέρο είναι από τις ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και κάθε αγωνιστική αποδεικνύει το πόσο σκληρό καρύδι είναι, αφού έχει ηττηθεί μόνο σε μία από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα (3-5-1). Φυσικά όλο αυτό είναι έργο του καλού τεχνικού Ουμπέρτο Γκαρθία και μάλιστα αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι το γεγονός πως διατήρησε το αήττητο απέναντι σε όλα τα σύνολα που παλεύουν για τον τίτλο, με κερασάκι στην τούρτα τη νίκη της επί της Λιμπερτάδ (από τα πληρέστερα υλικά της κατηγορίας).

Λαμβάνοντας υπόψη μου τα παραπάνω σκέφτηκα αρκετή ώρα προς το διπλό του 7,20 από την Stoiximan, αλλά επειδή η Καμπαγέρο ανασταλτικά έχει τα θέματα της και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν ακόμα και απέναντι σε αυτή τη φλύαρη επιθετικά Σέρο Πορτένιο, αποφάσισα να πορευθώ με το combo bet Χ2 & Goal/Goal σε απόδοση 4,70 από την ίδια εταιρία.

Το παιχνίδι μου

Μονό στην Stoiximan

 

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+317.824.622313.206.71183.38%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης