novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ένα ματς, δύο επιλογές σε αποδόσεις 6,00 και 7,00

Ένα ματς, δύο επιλογές σε αποδόσεις 6,00 και 7,00

Δύο ειδικά στοιχήματα από την Κολομβία προτείνει στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του ο Κωνσταντίνος.

Χαιρετώ! Και επίσημα απόψε μπαίνουμε σε περίοδο Εθνικών, με δράση στα προκριματικά Νοτίου Αμερικής. Προσωπικά απέναντι στις Εθνικές έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου, σπανίως με απασχολούν και ούτε τώρα θα αλλάξει αυτό από την στιγμή που υπάρχουν αγωνιστικές σε πρωταθλήματα.

Ένα από αυτά τα πρωταθλήματα όπου υπάρχει… ψωμάκι είναι αυτό της Κολομβίας και μάλιστα από εκεί προκύπτουν οι σημερινές μου επιλογές. Παρακάτω θα τις δείτε αναλυτικότερα.

Προγνωστικά Κολομβίας

Το παιχνίδι που με απασχόλησε εδώ είναι αυτό ανάμεσα στην Σάντα Φε και την Τσίκο.

Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Τσίκο

Από τα κορυφαία υλικά της κατηγορίας η Σάντα Φε και μάλιστα διατηρεί αήττητο στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, με το σερί της να είναι στο 4-4-0 και να φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Φυσικά στόχος είναι τα πλέι οφ και να παλέψει για τον τίτλο και κακά τα ψέματα έχει το ρόστερ για να το πράξει.

Από την άλλη η Τσίκο αποτελεί το φτωχότερο υλικό της κατηγορίας, ενώ είναι κυρίως ομάδα έδρας λόγω και του υψόμετρου όπου εδρεύει. Μακριά από αυτό είναι η χαρά του εκάστοτε γηπεδούχου, αφού στις 6 τελευταίες εξόδους της μετρά ισάριθμες ήττες και με τέρματα 16-3.

Στοιχηματικά δίκαια ο άσος βρίσκεται σε χαμηλές τιμές, αφού δε βρίσκω και τρόπο να… σπάσει με αυτές τις εκτός έδρας επιδόσεις της Τσίκο. Στο 1,57 κατά μέσο όρο από τις στοιχηματικές, αλλά τέτοιες αποδόσεις δεν είναι του γούστου μου. Θα στραφώ λοιπόν σε δύο ειδικά στοιχήματα εδώ:

  • Το πρώτο είναι το γκολ δεκαλέπτου της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε σε απόδοση 7,00 από την Bet365. Η γηπεδούχος μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια στις εντός έδρας αναμετρήσεις και κοιτά να πάρει το προβάδισμα όσο πιο νωρίς μπορεί. Με τις ανασταλτικές αδυναμίες της Τσίκο, αλλά και την συμπεριφορά της στο πιο πρόσφατο δείγμα της μακριά από τη βάση της (στο πρώτο πεντάλεπτο είχε δεχθεί δύο γκολ), εκτιμώ ότι η Φε θα έχει τουλάχιστον 2 καλές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ.
  • Το δεύτερο είναι το Over 1,5 γκολ της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε σε απόδοση 6,00 από την Bet365. Ουσιαστικά έχει το ίδιο σκεπτικό με το παραπάνω bet. Η Φε αναμένεται να κοιτάξει να καθαρίσει από το πρώτο μέρος το παιχνίδι και μάλιστα παραδοσιακά απέναντι στην Τσίκο σκοράρει δύο τέρματα στα πρώτα ημίχρονα της (σε 2/3 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της απέναντι στην Τσίκο το επαλήθευσε), ενώ η φιλοξενούμενη έχει δεχθεί 2 γκολ στο 1ο μέρος και στις 3 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα.
Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματος
Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματοςΠΑΤΗΣΕ
ΕΔΩ

Επιλογές υπάρχουν όπως βλέπετε, αλλά εγώ και πάλι θα πάω πάσο, αφού το Σαββατοκύριακο που έρχεται έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα και θα υπάρξουν σχετικές στήλες και παιχνίδι.

Το παιχνίδι μου

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης