bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τένις: Επιλογές με Τζόκοβιτς και Μούχοβα

Τένις: Επιλογές με Τζόκοβιτς και Μούχοβα

Προγνωστικά τένις (5/10/24) με παιχνίδι τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες στο Betmarket.

Ταμείων… συνέχεια για τη στήλη. Η Ζενγκ έκανε τα break που θέλαμε, πολύ πριν τελειώσει η αναμέτρηση με την Αντρέεβα και έτσι πληρωθήκαμε το μοναδικό σημείο που προτείναμε.

Ημέρα ημιτελικών σήμερα στο Πεκίνο για το τουρνουά των γυναικών, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το καλεντάρι στη Σανγκάη, με το Masters των αντρών να συνεχίζεται, έχοντας όλα τα μεγάλα ονόματα.

Τζόκοβιτς, Αλκαράθ, Σίνερ, μπαίνουν όλοι στο κορτ, οπότε πάμε να σταματήσουμε τη φλυαρία και να δούμε αναλυτικά τις σημερινές (5/10/24) μας επιλογές στα προγνωστικά τένις.

Η ανετοιμότητα του Τζόκοβιτς

Μετά το US Open και την ήττα του από τον Αλεξέι Ποπίριν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προτίμησε να χαλαρώσει. Έχοντας κερδίσει τα πάντα στην καριέρα του, μετά και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το μοναδικό παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν αυτό απέναντι στον Ξυλά, για το Davis Cup, το οποίο δεν κράτησε και πολύ. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Άλεξ Μίκελσεν, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Αν είχε λίγο καλύτερο σερβίς, θα πηγαίναμε πολύ εύκολα στην κόντρα. Όπως είναι λογικό, ο Τζόκοβιτς θα μπει κάπως… σκουριασμένος στην αναμέτρηση. Χωρίς να έχει τον ρυθμό που θα ήθελε και ίσως χωρίς και το κίνητρο. Φυσικά δε λέμε ότι θα κάτσει να χάσει, απλά αν το παιχνίδι του στραβώσει, δε θα ρισκάρει τόσο πολύ όσο θα έκανε σε κάποιο Grand Slam.

Αυτήν την ανετοιμότητα του Τζόκοβιτς στις πάντα δύσκολες συνθήκες της Ασίας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε, με το τουλάχιστον ένα κερδισμένο σετ του Μίκελσεν να προσφέρεται στο 2.20 από τη Stoiximan και να αποτελεί τη σημερινή μας (5/10/24) επιλογή στα προγνωστικά τένις.

Η «καυτή» Μούχοβα

Στα ημιτελικά των γυναικών στο Πεκίνο τα δεδομένα είναι αρκετά, ειδικά όσον αφορά την Καρολίνα Μούχοβα. Η Τσέχα απέκλεισε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τη Σαμπαλένκα, που έτρεχε σερί 15 νικών.

Η Μούχοβα άλλωστε έχει τρομερή ποιότητα και αν δεν ήταν οι τραυματισμοί θα είχε πολύ περισσότερους σπουδαίους τίτλους στην καριέρα της. Απέναντι στη Ζενγκ μπαίνει ως πολύ πιο ισχυρό φαβορί από ό,τι δείχνει το 1.73 της Novibet για τη νίκη της.

Η Κινέζα ψάχνει διαρκώς τις επιθέσεις για τους winners, κάτι που απέναντι στη Μούχοβα είναι δύσκολο, μιας και μπορεί να αμυνθεί στη βασική γραμμή και να επιστρέφει τη μία μπάλα μετά την άλλη. Το μοναδικό που μπορεί να φανεί εμπόδιο είναι η κούραση της Μούχοβα μετά το εξαντλητικό παιχνίδι με τη Σαμπαλένκα. Αλλά και η Ζενγκ τρία σετ έπαιξε και το κακό για εκείνη είναι πως το παιχνίδι της δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό που φέρνει η Μούχοβα.

Έτσι κλείνουμε τις σημερινές (5/10/24) μας επιλογές στα προγνωστικά τένις με τη δική της νίκη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη συνέχεια, που έχει και Στέφανο Τσιτσιπά!

BONUS* Εγγραφής 100% έως 200€
BONUS* Εγγραφής 100% έως 200€Εγγραφή

Προγνωστικά Τένις 5/10/24 – Betmarket Επιλογές

Μονά

Πεκίνο (Γ) – 13:00 – Μούχοβα – Ζενγκ: 1 (1.73) στη Novibet

Σανγκάη (Α) – 13:30 – Μίχελσεν – Τζόκοβιτς: Μίχελσεν να κερδίσει τουλάχιστον ένα σετ (2.20) στη Stoiximan

Share Διαβαστε επισης