novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η Πόρτο, ο ΑΠΟΕΛ και το Bet Builder σε απόδοση 29,00

Η Πόρτο, ο ΑΠΟΕΛ και το Bet Builder σε απόδοση 29,00

Με στοιχηματική ήττα ξεκίνησα τον Οκτώβρη. Οι επιλογές της Τρίτης δεν έφεραν κάποιο κέρδος. Η μόνη ομάδα που επέλεξα και κέρδισε ήταν η Όξφορντ ωστόσο δεν έφερε μονάδες πίσω στην κάβα γιατί δεν είχε μπει ως μονό ποντάρισμα. Λίγο έλειψε ο Josh Maja να μας πληρώσει ξανά σε μεγάλες αποδόσεις. Ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ, ήταν «χαμένος» σχεδόν σε όλο το ματς απέναντι στην Μίνλτεσμπρο. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα (82’, 84’, 86’) έχασε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Εάν δείτε τα στιγμιότυπα, θα καταλάβετε πως στην φάση του 82’, εάν έβαζε το κεφάλι του αντί για το δεξί του πόδι, θα μπορούσε να πληρώσει ξανά σε απόδοση 29,00. Το σίγουρο είναι ότι θα τον δούμε ξανά στις στοιχηματικές μας επιλογές.

Η ημέρα σήμερα περιλαμβάνει Europa League και Conference League. Για εμάς ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των ομάδων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου θα βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Εδώ θα επιλέξω απλά τα value bet από αγώνες που γνωρίζω καλά τις ομάδες, δηλαδή Αγγλίας και Κύπρου.

Europa League

Πάμε μια βόλτα στην Πορτογαλία και στο «Estádio Do Dragão». Λέτε να πήγε για βόλτα και η Μαν. Γιουνάιτετ; Στο στρατόπεδο των «Red Devils» μόνο ο Erik ten Hag βλέπει θετικά πράγματα.

Πολλά θετικά βλέπω και εγώ αλλά στο να κοντράρω την ομάδα του. Επειδή όμως ο άσος είναι σε «δίκαια επίπεδα» θα τον αφήσω. Θα κάνω παιχνίδι με δύο ποδοσφαιριστές που μου αρέσουν από την Πόρτο και έχω πολύ καλούς αριθμούς για αυτούς.

Πρώτη επιλογή ο μέσο της ομάδας του Vítor Bruno, ο Nico González. Ποδοσφαιριστής που κάνει τα πάντα στην ομάδα. Σκοράρει, μοιράζει ασίστ, κάνει τάκλιν, κλέβει μπάλες, παίρνει κάρτες. Ό,τι επιλέξουμε γι’ αυτόν είμαστε μέσα. Το να σκοράρει φτάνει σε απόδοση 6,50. Να δεχθεί κάρτα είναι στα 3,60 και το να κάνει over 1.5 φάουλ είναι στα 2,25. Πολύ καλές αποδόσεις. Επίσης εάν βάλουμε αυτά σε ένα bet builder έχουμε απόδοση 29,00.

Στην συνέχεια θα επιλέξω τον Galeno για να σκοράρει σε απόδοση 3,80 που βρήκα στην Stoiximan. Είναι ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πόρτο για φέτος. Απέναντι στην πολύ κακή αμυντική λειτουργία της Μαν. Γιουνάιτεντ, μπορεί να κάνει την ζημιά.

Conference League

Από τα τρία παιχνίδια των ομάδων μας απόψε, μόνο η απόδοση του ΑΠΟΕΛ έχει κάποια αξία. Ομόνοια και Πάφος είναι τα μεγάλα φαβορί στα παιχνίδια τους όμως οι αποδόσεις τους είναι χαμηλά.

Στην Stoiximan βρήκα σε ενισχυμένη* απόδοση το να σκοράρει ο Ελ Αραμπί και να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ στα 3,35. Αρκετά καλή επιλογή. Ένας τόσο έμπειρος επιθετικός απέναντι στην κακή αμυντική λειτουργία των Ιρλανδών, μπορεί να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Κύπρου.

10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεση
10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεσηΕΓΓΡΑΦΗ

Το Παιχνίδι μου:

Μονά:

EUL – 03/10, 22:00 – Πόρτο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

ECL – 03/10, 22:00 – Σάμροκ Ρόβερς – ΑΠΟΕΛ:

  • Ελ Αραμπί, να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα του @3.35 *18 μονάδες στην Stoiximan

Δυάδα στην Stoiximan:

  • EUL – 03/10, 22:00 – Πόρτο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Galeno, να σκοράρει @3.80
  • ECL – 03/10, 22:00 – Σάμροκ Ρόβερς – ΑΠΟΕΛ: Ελ Αραμπί, να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα του @3.35

*6 μονάδες στην δυάδα απόδοσης 12.73

Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης