bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δυάδα επιλογών από το MLS σε αποδόσεις 3,75 και 5,00

Δυάδα επιλογών από το MLS σε αποδόσεις 3,75 και 5,00

Δυάδα επιλογών στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου, σε αποδόσεις 3,75 και 5,00.

Χαιρετώ! Από το αποψινό μενού ξεχωρίζει η εμβόλιμη αγωνιστική στο MLS και με αυτή θα ασχοληθώ ουσιαστικά, αφού προκύπτουν δύο επιλογές.

Παρακάτω η ανάλυση τους και τα προγνωστικά ημέρας.

Προγνωστικά MLS στο Ατλάντα Γιουνάιτεντ – Μόντρεαλ

Το πρώτο ματς που με απασχόλησε είναι αυτό ανάμεσα στην Ατλάντα και το Μόντρεαλ.

Ατλάντα – Μόντρεαλ

Βρισκόμαστε τρεις στροφές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με την Ατλάντα να αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 διαδοχικά ματς (0-3-1) και την άμυνα της να προβληματίζει (7 τέρματα παθητικό σε αυτούς τους 4 αγώνες). Με την εικόνα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο παρά το γεγονός πως έχει μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο της στα πλέι οφ δύσκολα θα τα καταφέρει, από την στιγμή που το πρόγραμμα είναι και ζόρικο (κλείνει με Νέα Υόρκη και την έξοδο στο Ορλάντο).

Στην αντίπερα όχθη, το Μόντρεαλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενο από 3 τρίποντα στα 4 τελευταία ματς του (3-1-0) και με την επιθετική του γραμμή να σκοράρει κατά ριπάς (9 τέρματα σε αυτούς τους αγώνες). Στο χέρι του η είσοδος στα πλέι οφ, διότι το Τορόντο έχει ματς περισσότερο, οπότε με ένα 3/3 θα τερματίσει εντός 9αδας. Το πρόβλημα του όλη την σεζόν είναι στις εξόδους του, εκεί όπου τρέχει σερί 2-5-8.

Τώρα στοιχηματικά, θεωρώ υπερβολικό το άνοιγμα στη ψαλίδα του σετ αποδόσεων από τις στοιχηματικές με βάση το πρόσωπο που παρουσιάζουν οι 2 ομάδες εντός γηπέδου το τελευταίο διάστημα. Η Ατλάντα δεν έχει ουδεμία σχέση με την περσινή ομάδα που ήταν άτρωτη μπροστά στο κοινό της (5-4-6 το σερί της) και το Μόντρεαλ παρά την προβληματική εικόνα του στο δρόμο έχει το μομέντουμ για να πάρει το τρίποντο.

Ξεφεύγει το διπλό στο 5,00 από την Bet365 και θα ρίξω μια τουφεκιά.

Προγνωστικά MLS στο Νιου Γιορκ Σίτι – Σινσινάτι

Πάμε και στο δεύτερο ματς που κράτησα, αυτό ανάμεσα στη Νιου Γιορκ Σίτι και το Σινσινάτι.

Νιου Γιορκ Σίτι – Σινσινάτι

Αμφότερες βρίσκονται εντός ζώνης πλέι οφ και αποτελούν σύνολα επιθετικής φιλοσοφίας. Η Νιου Γιορκ Σίτι δε βγάζει μάτια με την απόδοση της εδώ και λίγο καιρό, με την ανασταλτική της λειτουργία να προβληματίζει (12 τέρματα παθητικό στα 5 πιο πρόσφατα δείγματα της), αλλά έρχεται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Νέα Υόρκη (5-1) και ανέκτησε ψυχολογία.

Το Σινσινάτι για δεύτερη σερί σεζόν πατάει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα μακριά από τη βάση του είναι ιδιαίτερα ζόρικος αντίπαλος (7-1-2 στις 10 πιο πρόσφατες εμφανίσεις του στο δρόμο), όμως και αυτό αμυντικά είναι ιδιαίτερα ασταθές, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ (σε 10/11 πιο πρόσφατα ματς του είδε την εστία του να παραβιάζεται).

Δεν περιμένω να αλλάξουν πολλά απόψε και από την στιγμή που και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν τις αναμετρήσεις τους με φουλ επιθετικό τρόπο, θα ποντάρω στα γκολ. Φυσικά οι τιμές στα πολλά τέρματα είναι αρκετά υποψιασμένες, οπότε θα κάνω στροφή στο αγαπημένο Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου, το οποίο παίζεται στο 3,75 από την Bet365.

Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματος
Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματοςΠΑΤΗΣΕ
ΕΔΩ

Το παιχνίδι μου

Μονά στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+130.129.42130.106.87137.39%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης