novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Βραζιλιάνικη επιλογή στο 3,60

Βραζιλιάνικη επιλογή στο 3,60

Μία επιλογή από τη Βραζιλία στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου και σε απόδοση 3,60.

Χαιρετώ! Εξαιρετικά κύλισε το Σαββατοκύριακο με 5/8 επιλογές να επιβεβαιώνονται και την κάβα να φτάνει στις 125 μονάδες με ROI 140,42%. Υπάρχει φυσικά πολύ δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά πήρα και το απαραίτητο ψυχολογικό μπουστάρισμα.

Τα αφήνω όλα αυτά πίσω μου σαν να μην συνέβησαν και πάω άμεσα στα φρέσκα. Απόψε έχει λίγα ματς το πρόγραμμα, αλλά στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας υπάρχει μια αναμέτρηση που αξίζει να συζητήσουμε.

Προγνωστικά Βραζιλίας

Το παιχνίδι που με απασχόλησε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Βραζιλίας είναι αυτό ανάμεσα στη Νοβοριζοντίνο και την Πόντε Πρέτα.

Νοβοριζοντίνο – Πόντε Πρέτα

Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Νοβοριζοντίνο, γεγονός που προδίδουν τόσο τα πρόσφατα αποτελέσματα της (6-3-1) όσο και η βαθμολογική της θέση (2η με 5 βαθμούς διαφορά από τον 5ο που βρίσκεται εκτός τετράδας ανόδου). Φυσικά, έργο όλου αυτού είναι ο εξαιρετικός τεχνικός Ενουάρντο Μπαπτίστα, ο οποίος έχει φτιάξει ένα σύνολο που ξέρει ακριβώς τι θέλει μέσα στο γήπεδο και αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής του μπροστά στο κοινό του (6-4-0 στις 10 τελευταίες εντός έδρας εμφανίσεις της).

Από την άλλη η Πόντε Πρέτα είναι από τα αδύναμα υλικά της κατηγορίας και μάχεται για την παραμονή της. Μεγάλο της πρόβλημα τα παιχνίδια μακριά από τη βάση της, εκεί όπου μετρά σερί 1-4-5, με την εικόνα της συνήθως να προβληματίζει, ειδικά ανασταλτικά που δέχεται πάρα πολύ εύκολα τέρματα (8 τέρματα παθητικό στις 5 τελευταίες εξόδους της).

Υπό νορμάλ προϋποθέσεις το συγκεκριμένο ματς δε θα έμπαινε στο μικροσκόπιο, αλλά εδώ έχουμε μια ιδιαιτερότητα. Έχουμε σύγκρουση γιου με πατέρα στους δύο πάγκους, αφού ο Εντουάρντο Μπαπτίστα της Νοβοριζοντίνο είναι παιδί του Νελσίνιο Μπαπτίστα που είναι τεχνικός της Πόντε Πρέτα. Σκεπτόμενος λίγο… πονηρά λοιπόν και με τη γηπεδούχο να έχει μια μικρή ασφάλεια στους 5 πόντους από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός τετράδας ανόδου, θεωρώ ότι μπορεί να δώσει ένα Χ στη φιλοξενούμενη, καθώς αυτή θα αυξήσει τη διαφορά της στους 6 βαθμούς και η Πρέτα θα πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της.

Το ποντάρισμα στην ισοπαλία του 3,60 από την Bet365 θα είναι εντελώς νορμάλ όπως θα δείτε και παρακάτω, γιατί τα παραπάνω είναι δικές μου εικασίες.

Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματος
Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματοςΠΑΤΗΣΕ
ΕΔΩ

Το παιχνίδι μου

Μονό στην Bet365

  • ΒΡ2 – 01/10 – 03:00 – Νοβοριζοντίνο – Πόντε Πρέτα – Χ σε απόδοση 3,60 επί 5,56 μονάδες.
Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+130.129.42130.106.87137.39%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης