novibet logo
  • ΑΓΓΤΠλίμουθ22:00Λούτον
    2 @ 1.90
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Value Bet σε “Αμμόχωστος” και “ΓΣΠ”

Value Bet σε “Αμμόχωστος” και “ΓΣΠ”

Ολοκληρώθηκε και η πρώτη αγωνιστική του Europa League. Παρακολούθησα τον αγώνα της Μάλμε με την Ρέιντζερς όπως και του Ολυμπιακού με τη Λυών. Πήρα τις σημειώσεις μου και τις αφήνω στην άκρη για την 2η αγωνιστική. Ταυτόχρονα ολοκλήρωσα την μελέτη για το ΠΣΚ που μας ήρθε και βρήκα αρκετά σημεία. Θα αρκεστούμε στο σήμερα και πάμε στο δικό μας πρωτάθλημα, εδώ στην Κύπρο.

Cyprus League by Stoiximan

Θα κάνουμε αρχή με το στάδιο «Αμμόχωστος». Η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Λάρνακας. Όπως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες οφείλουν απόψε να ψάξουν τη νίκη. Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε μόνο τον Εθνικό Άχνας και ηττήθηκε στα άλλα 3 ματς που έδωσε. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα πριν δεχθεί τρία γκολ.

Η ομάδα της Λάρνακας προσπαθεί και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Από μόνο όμως αυτό δεν αρκεί καθώς νίκες δεν παίρνει. Κέρδισε μόνο τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα, σε ένα ματς όπου έπαιζε με παίκτη περισσότερο για ένα ημίχρονο.

Οι στοιχηματικές αποδόσεις αδικούν τους γηπεδούχους. Ναι, η ΑΕΚ είναι το φαβορί του αγώνα, ωστόσο η Σαλαμίνα θα έπρεπε να πληρώνει κάπου στα 3,95. Ο άσος όμως, στην Bet365, φτάνει σε απόδοση 5,50 και τον θέλω. Είναι 1,55 μονάδες πιο πάνω απ’ όσο εκτίμησα εγώ. Συνεπώς έχω αξία.

Πάμε στο «ΓΣΠ» εκεί όπου η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Η ομάδα του Valdas Dambrauskas ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη 3-0 απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Σε εκείνο το ματς θα μπορούσε να δεχθεί τουλάχιστον 2 γκολ. Στη συνέχεια κέρδισε 2-3 τη Νέα Σαλαμίνα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ακολούθησε η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας με κακή εμφάνιση. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 1-0 σε αγώνα όπου ήταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 31’.

Η ομάδα της Λεμεσού, στο τελευταίο της παιχνίδι, κρατούσε τη νίκη απέναντι στην Πάφο μέχρι και το 80’. Ο Chris Coleman κατάφερε να στήσει ένα καλό σύνολο και δείχνει ότι μπορεί να βελτιωθεί κι’ άλλο. Το ματς με τον Απόλλωνα το έχασε στα «χαρτιά». Αυτό ίσως πεισμώσει την ομάδα.

Το διπλό είναι σε απόδοση 8,00 στην Bet365. Σε τέτοια επίπεδα το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Η Ομόνοια έχει πολύ καλύτερο σύνολο και ποιότητα. Ωστόσο δεν κατάφερε να με πείσει ακόμη καθώς δεν βρήκε σταθερότητα. Αξίζει να πάρουμε το ρίσκο υπέρ της ΑΕΛ.

Επίσης μπορούμε να κοιτάξουμε την περίπτωση του Daniil Lesovoy. Σκόραρε και στα 3 παιχνίδια που έπαιξε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η Novibet τον προσφέρει σε απόδοση 9,50 για να σκοράρει. Απόδοση που έχει πολύ μεγάλη αξία. Μπορώ να πάρω και το 20,00 που βρήκα στην Stoiximan για να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής. Είναι εκπληκτικός σε αυτό το κομμάτι. Όσοι θέλουν απόδειξη ας δουν το τελευταίο του γκολ απέναντι στην Πάφο.

Αυτά για σήμερα. Θα τα πούμε και πάλι αύριο. Να ευχηθώ ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σε όλους μας.

Το Παιχνίδι μου:

Μονά:

  • ΚΥΠ1 – 27/09, 19:00 – Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας: 1 @5.50 *6 μονάδες στην Bet365
  • ΚΥΠ1 – 27/09, 19:00 – Ομόνοια – ΑΕΛ: 2 @8.00 *6 μονάδες στην Bet365
  • ΚΥΠ1 – 27/09, 19:00 – Ομόνοια – ΑΕΛ: Lesovoy, να σκοράρει @9.50 *6 μονάδες στην Novibet
  • ΚΥΠ1 – 27/09, 19:00 – Ομόνοια – ΑΕΛ: Lesovoy, να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής @20.00 *4 μονάδες στην Stoiximan

Δυάδα στην Bet365:

  • ΚΥΠ1 – 27/09, 19:00 – Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας: 1 @5.50
  • ΚΥΠ1 – 27/09, 19:00 – Ομόνοια – ΑΕΛ: 2 @8.00

*3 μονάδες στην δυάδα με συνολική απόδοση 44,00

Σήφης

Σήφης

LLLLWLLWWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+205.00252180.004.45118.79%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης