novibet logo
  • ΑΓΓΤΠλίμουθ22:00Λούτον
    2 @ 1.90
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τένις: Με τον Αλκαράθ στο 3.90

Τένις: Με τον Αλκαράθ στο 3.90

Προγνωστικά τένις με τη δράση στην Ασία να κορυφώνεται από σήμερα (27/9/24) έως και τις επόμενες ημέρες.

Στεφάνο Τσιτσιπά δεν προλάβαμε δυστυχώς. Ο Έλληνας τενίστας δεν άντεξε στην αλλαγή των συνθηκών και τη ζέστη του Τόκιο, χάνοντας το πρώτο του παιχνίδι απέναντι στον Άλεξ Μίκελσεν.
Συνεχίζοντας έτσι μια… κατάρα, που μόνο κατάρα δεν είναι για όσους έπαιξαν στο Laver Cup. Άπαντες αποκλείστηκαν χθες, μιας και η διαδρομή από Βερολίνο σε Τόκιο ή Πεκίνο είναι μεγάλη και δύσκολη, με τον Αλκαράθ και τον Μεντβέντεφ να θέλουν να ξεφύγουν από αυτό σήμερα.

Ωστόσο, εμείς το εκμεταλλευτήκαμε το παραπάνω, αφού ποντάραμε τη νίκη του Τόμπσον κόντρα στον Ρούουντ σε τιμές αουτσάιντερ και ιδρώσαμε για ένα μονάχα σετ. Αφήνοντας όμως τη φλυαρία, περνάμε στα σημερινά (27/9/24) μας προγνωστικά τένις, που έχουν και πάλι στρέψει τα βλέμματα στο Τόκιο και το Πεκίνο, βάζοντας για λίγο στην άκρη το τουρνουά των γυναικών.

Η αλήθεια είναι πως στη σημερινή στήλη, ήρθαμε να ποντάρουμε τα αουτσάιντερ. Δύο σημεία που έστω και ένα να επιβεβαιωθεί, θα φύγουμε με καλό κέρδος από την ημέρα. Ξεκινώντας από το παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ απέναντι στον Μπέτσι Περισάρ. Όσα είπαμε προηγουμένως, ισχύουν και για τον Ισπανό, που έκανε επίσης το ταξίδι από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Όμως έχει δείξει πως δε γίνεται να μην τον εμπιστεύεσαι, αφού αντιμετωπίζει με την ποιότητά του αυτούς τους πρώτους γύρους, παραμένει πάντοτε συγκεντρωμένος για να αποφύγει τις παγίδες. Βέβαια, κόντρα στον Γάλλο θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με ένα ισχυρό σερβίς. Και σίγουρα θα υπάρχουν τριγμοί στο παιχνίδι του, μέχρι να συνηθίσει την επιφάνεια στο Πεκίνο. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους rerurner, πιθανότατα θα τη βρει την άκρη με τις επιστροφές αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα του πάρει αρκετή ώρα. Ίσως και ένα χαμένο σετ αν παρουσιάσει στιγμές αστάθειας στα ράλι για μερικά games και μόνο. Δεν μπορούμε να μην ποντάρουμε τη νίκη του αλλά θα ρισκάρουμε με το over 25.5 games, ελπίζοντας σε ένα τρίσετο με απόδοση 3.90 από τη Stoiximan.

Και αφού αρχίσαμε έτσι δυνατά στα σημερινά (27/9/24) προγνωστικά τένις, περνάμε στην επόμενη πίστα. Εδώ που η απόδοση είναι λίγο μικρότερη αλλά έχει την αξία της, στην αναμέτρηση του Άρθουρ Φις με τον Ματέο Μπερετίνι. Σκεπτόμενοι αυτούς τους δύο, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου δεν είναι άλλο από το σέρβις και τους άσους.

Αμφότεροι εκπληκτικοί σέρβερ, με τον Μπερετίνι στα καλά του να αποτελεί ίσως και τον κορυφαίο στον κόσμο. Και τη Stoiximan να προσφέρει τον μαγικό αριθμό 20 στους άσους, σε απόδοση 2.87. Θα το ακούσει κανείς και θα το θεωρήσει μεγάλο, αλλά πρώτον, έχουμε δύο τενίστες που εύκολα πιάνουν διψήφια νούμερα και τα ξεπερνάνε, ειδικότερα ο Ιταλός. Δεύτερον πρόκειται για ένα ματς που μπορεί να ξεφύγει και να πάει στα τρία σετ, ενώ τρίτον, στο Τόκιο όπως είδαμε, έχουμε μια πάρα πολύ γρήγορη επιφάνεια που ευνοεί τους σέρβερ. Με όλα αυτά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το συγκεκριμένο ποντάρισμα και να κλείσουμε για σήμερα (27/9/24) στα προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά Τένις 27/9/24 – Το Παιχνίδι Μου

Μονά Stoiximan

Πεκίνο (Α) – 10:00 – Μπέτσι Περισάρ – Αλκαράθ: 2 και over 25.5 games (3.90) 

Τόκιο (Α) – 12:00 – Φις – Μπερετίνι: 20+ άσοι (2.87) 

Share Διαβαστε επισης