novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δυάδα επιλογών σε Βραζιλία και Χιλή σε υψηλές αποδόσεις

Δυάδα επιλογών σε Βραζιλία και Χιλή σε υψηλές αποδόσεις

Επιλογές σε Βραζιλία και Χιλή στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής τον Κωνσταντίνο σε αποδόσεις 3,50 και 4,50.

Χαιρετώ! Λιγότερες επιλογές προκύπτουν στο αποψινό Λάτιν μενού και για να γίνω πιο ακριβής μόλις δύο ξεχώρισα και έρχονται από τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Χιλής.

Παρακάτω η ανάλυση τους και τα προγνωστικά.

Προγνωστικά στη Βραζιλία

Θα ξεκινήσω τις αναλύσεις μου από την αναμέτρηση που προηγείται χρονικά, δηλαδή αυτή στο Μπραζιλεϊράο ανάμεσα στην Κρουζέιρο και τη Βάσκο Ντα Γκαμα.

Κρουζέιρο – Βάσκο Ντα Γκάμα

Οι δύο ομάδες έχουν διαχρονικά καλές σχέσεις και μάλιστα και πέρσι είχαμε πληρωθεί τη μεταξύ τους βολική ισοπαλία (2-2). Η Κρουζέιρο έχει φρέσκο πάγκο, τον εξαιρετικό Ντινίζ (πρώην Φλουμινένσε), αλλά είχε και μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο Σουνταμερικάνα και δεν πιστεύω ότι θα χαλαστεί απόψε με το βαθμό με την εξτρά κόπωση που κουβαλά.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα 12 αγωνιστικές (έχει ματς λιγότερο) πριν το τέλος χρειάζεται ακόμα 10-12 βαθμούς για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή της (εκεί είναι το όριο παραμονής συνήθως στους 45-47 βαθμούς) και έχει ηττηθεί μόνο από ένα από τα θηρία της κατηγορίας, Παλμέιρας, στις 7 τελευταίες εμφανίσεις της σε επίπεδο Μπραζιλεϊράο (3-3-1). Εκτιμώ ότι στην ισοπαλία απόψε θα πει και ευχαριστώ, αφού ακολουθεί Κύπελλο με την Ατλέτικο Μινέιρο μεσοβδόμαδα.

Δε θα το κουράσω παραπάνω και θα ποντάρω στη… μοιρασιά του 3,50 από την Bet365, αλλά για ακόμα μία φορά εντελώς χαλαρά και με νορμάλ ποντάρισμα.

Προγνωστικά στη Χιλή

Πάμε και στη Χιλή, εκεί όπου το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πάνω στο παιχνίδι της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα με την Ουνιόν Εσπανιόλα.

Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Ουνιόν Εσπανιόλα

Αμφότερες διαθέτουν από τα καλά ρόστερ της κατηγορίας και μεσοεπιθετικά ξεχειλίζουν από ποιότητα, αλλά αμυντικά έχουν τα θεματάκια τους λόγω του ότι πρεσβεύουν και ποδόσφαιρο επιθετικής φιλοσοφίας. Ενδεικτικά, η Κατόλικα έχει επαληθεύσει το Goal/Goal & Over 2,5 σε 4/5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ η Ουνιόν Εσπανιόλα σε 2/3 τελευταίες εμφανίσεις της.

Θεωρώ ότι και απόψε θα δούμε ανοιχτό ματς, ενώ και οι 2 ομάδες έχουν την τάση να δίνουν ρυθμό από πολύ νωρίς στις αναμετρήσεις τους. Εκεί πατάω, αλλά και στην τρομερή παράδοση για το Over 0,5 γκολ δεκαλέπτου σε απόδοση 4,50 από την Bet365, καθώς σε 5/8 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στο Σαντιάγο έχουν επαληθεύσει την συγκεκριμένη επιλογή όπως και στις 2 τελευταίες μεταξύ τους συγκρούσεις στο ίδιο γήπεδο.

Το παιχνίδι μου

Μονά στην Bet365

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+130.129.42130.106.87137.39%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης