• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες (26-27/09/24)

Προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες (26-27/09/24)

Επιλογή στα γκολ από το Κόπα Λιμπερταδόρες στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (26-27/09/24) του Κωνσταντίνου και σε απόδοση 3,40.

Χαιρετώ! Φτωχό το πρόγραμμα στη Λατινική Αμερική το επόμενο διήμερο, εκεί όπου ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί προημιτελικοί σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προσωπικά θα ασχοληθώ με το Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς προκύπτουν επιλογές όπως θα δείτε και παρακάτω αναλυτικότερα.

Προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες στο Σάο Πάολο – Μποταφόγκο (26-27/09/24)

Θα ξεκινήσω τις αναλύσεις μου από την αναμέτρηση που προηγείται χρονικά, δηλαδή αυτή ανάμεσα στην Σάο Πάολο και την Μποταφόγκο.

Να αναφέρω εδώ και για το τυπικό της υπόθεσης τι ισχύει σε αυτή τη φάση: Επαναληπτικός προημιτελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το πέρας και του 2ου αγώνα, οι δύο ομάδες οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι.

Σάο Πάολο – Μποταφόγκο

Επιθετικός μονόλογος της Μποταφόγκο το πρώτο ματς, με το σύνολο του Αρτούρ Ζόρζε να είναι καταιγιστικό στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας 32 (!) τελικές και έχοντας τρία δοκάρια, αλλά η μπάλα να μην μπαίνει μέσα και το ματς να λήγει ισόπαλο. Χωρίς ίχνος υπερβολής και με βάση τις ευκαιρίες που είχε η Φογκάο ο αγώνας ήταν για 3-0, με την Σάο Πάολο να αντιμετωπίζει τρομερά ανασταλτικά ζητήματα και να…υποφέρει ολόκληρο το 90λεπτο.

Δεν περιμένω να αλλάξουν πολλά στον επαναληπτικό, αφού η φιλοξενούμενη θα βρει εκ νέου αρκετούς χώρους για να κάνει το παιχνίδι της και με την ταχύτητα που ξεδιπλώνεται στην κόντρα-επίθεση θα δημιουργήσει πολλά ζητήματα στους γηπεδούχους.

Θεωρώ πως αδικείται από τις τιμές του διπλού (στο 3,00 κατά μέσο όρο), όμως εγώ προσωπικά θα πάω στα προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες (26-27/09/24) με το Over 1,5 γκολ της σε απόδοση 3,40 από την Bet365, διότι εκτιμώ πως δύσκολα θα μείνει στο ένα τέρμα με την συχνότητα που δημιουργεί ευκαιρίες και ειδικά με την αμυντική συμπεριφορά που παρουσιάζει η Σάο Πάολο.

Προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες στο Πενιαρόλ – Φλαμένγκο (26-27/09/24)

Πάμε και στο αυριανό ματς ανάμεσα στην Πενιαρόλ και τη Φλαμένγκο.

Πενιαρόλ – Φλαμένγκο

Μεστή εμφάνιση από την Πενιαρόλ στο Μαρακανά και κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης (1-0) ενόψει επαναληπτικού. Άριστα στημένη αμυντικά και χτύπησε έξυπνα μέσω των αντεπιθέσεων και κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει και 2ο τέρμα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Η Φλαμένγκο είχε λίγες ευκαιρίες, ενώ ανασταλτικά ήταν πραγματικά τρικυμία.

Ζόρικη έξοδος εδώ για τη Φλαμένγκο, η οποία μπορεί να διαθέτει ένα εκ των κορυφαίων ρόστερ του θεσμού, αλλά η εικόνα της δεν συμβαδίζει σε καμία των περιπτώσεων με αυτό. Πολλά τα αμυντικά της προβλήματα και το ότι θα πρέπει εξαρχής να παίξει επιθετικά για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα είναι ένα πρόβλημα, καθώς θα δημιουργηθούν πολλοί χώροι για να την Πενιαρόλ, η οποία έχει την μεσοεπιθετική ποιότητα να τους εκμεταλλευτεί.

Η σωστή τιμή του άσου στα μάτια μου είναι το 2,80 και από την στιγμή που τον βρίσκω στο 3,00 από την Bet365 υπάρχει value στα προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες (26-27/09/24), όμως εδώ είναι πολύ πιθανό και η γηπεδούχος να αρκεστεί σε μία ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Αυτό είναι και το μοναδικό ψεγάδι της νίκης των γηπεδούχων.

Σκέφτηκα αρκετή ώρα αν θα παίξω και τα 2 σημεία ή μόνο τα γκολ της Μποταφόγκο και εν τέλει αποφάσισα να πορευθώ μόνο με το Over 1,5 της Φογκάο.

Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματος
Freebet έως 100€ σε κουπόνια στοιχήματοςΠΑΤΗΣΕ
ΕΔΩ

Το παιχνίδι μου

Μονό στην Bet365

ΛΙΜΠ – 26/09 – 03:00 – Σάο Πάολο – Μποταφόγκο – Over 1,5 γκολ Μποταφόγκο σε απόδοση 3,40 επί 5,89 μονάδες.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+14.0231.451982.576.62104.77%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης