• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σήφης: Προγνωστικά Στοιχήματος (24/09/24)

Σήφης: Προγνωστικά Στοιχήματος (24/09/24)

Εκπληκτικά ξεκίνησε η εβδομάδα. Η Ομόνοια Αραδίππου με δικαίωσε χθες. Έβαλε τα δύο γκολ που έπρεπε για να μας πληρώσει και μάλιστα το ένα εξ’ αυτών το πέτυχε ο Mika Borges. Διπλό ταμείο λοιπόν για χθες σε αποδόσεις 3,25 και 6,50. Αυτά τα σημεία μπορεί κάποιος να τα βρει μόνο εάν παρακολουθεί και εξοικειωθεί με ένα πρωτάθλημα. Αυτό συμβαίνει και σε αυτήν εδώ την στήλη. Αυτό είναι το διαφορετικό όπου δεν μπορείτε να το βρείτε αλλού. Συγκεκριμένα σημεία με αιτιολόγηση, ανάλυση αλλά το πιο σημαντικό, με αξία στις αποδόσεις.

Αγγλία – League One

Η Μπλάκπουλ μετρούσε 2 ήττες και 2 ισοπαλίες στην League One, μέσα στον Αύγουστο. Αυτό ανάγκασε την διοίκηση να αλλάξει προπονητή. Στο «Bloomfield Road» έφτασε ο Steve Bruce και αμέσως είδαμε την αλλαγή. Δύο συναπτές νίκες και άνοδος στον βαθμολογικό πίνακα.

Απόψε τα πράγματα αναμένεται να είναι πιο δύσκολα για την Μπλάκπουλ καθώς ταξιδεύει στο «John Smith’s Stadium» για να αντιμετωπίσει την Χάντερσφιλντ. Οι γηπεδούχοι όμως, στα τελευταία παιχνίδια τους, δεν μου αρέσουν. Στο πιο πρόσφατο μάλιστα, ήρθε ήττα από την Νόρθαμπτον, μέσα στην έδρα της.

Οι αποδόσεις για αυτό το παιχνίδι μου δείχνουν τον δρόμο προς το διπλό. Στα 4,10 φτάνει στην Bet365 και δεν μπορώ να το προσπεράσω. Έχουμε καλή απόδοση, φόρμα και ψυχολογία υπέρ μας.

Αγγλία – EFL Cup

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το League Cup απόψε. Με τις ομάδες της Premier League να γεμίζουν το μενού αποκτάει και ο θεσμός ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Τσέλσι θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο της League Two, Μπάροου. Περιμένω φουλ ροτέισον από τον Enzo Maresca. Μην φανταστείτε όμως ότι θα παίξουν τίποτα πιτσιρίκια. Παικταράδες έχει στον πάγκο η Τσέλσι. Στην κορυφή της επίθεσης, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Christopher Nkunku. Θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής και θέλει να δείξει ότι πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Μπόρνμουθ έπαιξε για 11’ λεπτά και σκόραρε. Απέναντι στην Γουέστ Χαμ, μπήκε μέσα για 26’ λεπτά. Τώρα θέλει 90’ και έχει πολλά να αποδείξει.

Στις αποδόσεις δεν αξίζει να τον επιλέξω στο να βάλει κάποιο γκολ γιατί είναι πολύ χαμηλά. Το να έχει 4+ τελικές στον στόχο πληρώνει σε απόδοση 5,70 στην Stoiximan και θα το επιλέξω.

Αναφερθήκαμε στην πρωτοπόρο της League Two πιο πάνω και τώρα θα πάμε στο στάδιο της ομάδας που θα έπρεπε να είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στάση στο «Poundland Bescot» εκεί όπου η Γουόλσολ θα φιλοξενήσει την Λέστερ. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων όμως αξίζει να πάρω το ρίσκο στον άσο. Στα 7,50 φτάνει η απόδοση του άσου στην Bet365. Η Λέστερ έχει τα χάλια της και οφείλει να επικεντρωθεί στην Premier League και την παραμονή της εκεί. Συνεπώς περιμένω αρκετές αλλαγές σήμερα και θα «στοχεύσω» σε αυτό.

Στη συνέχεια θα πάω στον αγώνα Γουίκομπ – Άστον Βίλα. Ο Unai Emery δεν νομίζω να «καίγεται» για το συγκεκριμένο κύπελλο. Η ομάδα του τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, είναι στο Champions League και οφείλει να ξεκουράσει όλους τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές του. Η Γουίκομπ είναι σε μια καλή φάση και μέσα στο γήπεδο της θέλει να κάνει την έκπληξη. Ο άσος στα 9,00 θα μπει στο παιχνίδι μου.

Πριν κλείσω να αναφέρω πως σε τέτοια παιχνίδια, όποιος επιλέξει να ποντάρει, θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί να δεχθούμε συντριβή. Επίσης να γνωρίζει ότι σε περίπτωση νίκης, τότε το ταμείο θα είναι μεγάλο. Καλή μας τύχη.

10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεση
10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεσηΕΓΓΡΑΦΗ

Προγνωστικά Στοιχήματος (24/09/24):

Μονό:

  • ΑΓΓ1 – 24/09, 21:45 – Χάντερσφιλντ – Μπλάκπουλ: 2 @4.10 *11 μονάδες στην Bet365
  • ΑΓΛΚ – 24/09, 21:45 – Τσέλσι – Μπάροου: Nkunku, 4+ σουτ στον στόχο @5.70 *11 μονάδες στην Stoiximan
  • ΑΓΛΚ – 24/09, 21:45 – Γουόλσολ – Λέστερ: 1 @7.50 *6 μονάδες στην Bet365
  • ΑΓΛΚ – 24/09, 22:00 – Γουίκομπ – Άστον Βίλα: 1 @9.00 *6 μονάδες στην Bet365

Δυάδες και Τριάδα στην Bet365

  • ΑΓΛΚ – 24/09, 21:45 – Τσέλσι – Μπάροου: Nkunku, 4+ σουτ στον στόχο @5.50
  • ΑΓΛΚ – 24/09, 21:45 – Γουόλσολ – Λέστερ: 1 @7.50
  • ΑΓΛΚ – 24/09, 22:00 – Γουίκομπ – Άστον Βίλα: 1 @9.00

*3 μονάδες σε κάθε δυάδα

*1 μονάδα στην τριάδα

Σήφης

Σήφης

LLLLWLLWWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+205.00252180.004.45118.79%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης