novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Formula 1 (22/09/24)

Προγνωστικά Formula 1 (22/09/24)

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος Formula 1 (22/09/24) από το Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Πίστα: Marina Bay Street Circuit

Ώρα Έναρξης: 15:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: Cytavision Sports 6

Το Grand Prix της Σιγκαπούρης είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και δημοφιλή γεγονότα στο καλεντάρι της Formula 1. Η νυχτερινή κούρσα κάτω από τα φώτα της πόλης προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα και απαιτεί από τους οδηγούς εξαιρετικές δεξιότητες χειρισμού.

Ξενάγηση στην Πόλη

Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη-κράτος που συνδυάζει την πολυπολιτισμικότητα με την υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική. Είναι γνωστή για τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες της, τους καταπράσινους κήπους και την έντονη νυχτερινή ζωή. Μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα περιλαμβάνουν τον Marina Bay Sands, τον Gardens by the Bay και τον Chinatown.

Ανάλυση Πίστας: Marina Bay Street Circuit

Η πίστα της Marina Bay είναι γνωστή για τη στενή της διαδρομή και τις πολλές στροφές (19 στο σύνολο), καθιστώντας την μία από τις πιο τεχνικά απαιτητικές της Formula 1. Ο συνδυασμός της υγρασίας, της θερμότητας και της δυσκολίας προσπεράσεων σημαίνει ότι η στρατηγική είναι το κλειδί για τη νίκη. Η κατανάλωση ελαστικών και καυσίμου είναι κρίσιμα στοιχεία που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα, ενώ οι συχνές εμφανίσεις του αυτοκινήτου ασφαλείας δίνουν ευκαιρίες για ανατροπές. Υπάρχει αυτοκίνητο ασφαλείας κατά 100% στα προηγούμενα Grand Prix.

Η πίστα έχει συνολικό μήκος 4.94 km και 19 στροφές. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με το πέρας 62 γύρων. Το ρεκόρ κατέχει από το Grand Prix του 2023 ο Lewis Hamilton με χρόνο 1:35.867.

Στα στατιστικά της πίστας βλέπουμε ότι κατά 64,29% κερδίζει ο οδηγός που κατέχει την pole position, δηλαδή κέρδισε τους 9 από τους 14 αγώνες εδώ. Δύο νίκες μετράει η 3η θέση, και από μία νίκη η θέσεις 2, 5 και 15.

Τι Έγινε στα Δοκιμαστικά

Στην πρώτη ελεύθερη δοκιμή, ο Charles Leclerc σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον Lando Norris της McLaren και τον Carlos Sainz της Ferrari. Η «προπόνηση» διεξήχθη υπό σταθερές συνθήκες, επιτρέποντας στους οδηγούς να αξιολογήσουν την πίστα και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους. Η Ferrari έδειξε δυναμική παρουσία, ενώ οι McLaren επίσης ξεχώρισαν με ανταγωνιστικούς χρόνους.

Στη δεύτερη ελεύθερη δοκιμή, ο Lando Norris της McLaren σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τον Charles Leclerc της Ferrari. Η συνεδρία είχε και δράμα, καθώς ο George Russell της Mercedes είχε ατύχημα και προκάλεσε την προσωρινή διακοπή.

Στα Long Runs ο Norris χρησιμοποίησε soft ελαστικά κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες. Στα mediums ξεχώρισαν οι Leclerc, Hamilton και Russell.

Στο Practice 3 ο Norris ήταν ξανά ο ταχύτερος όλων και μάλιστα με αρκετή διαφορά από τον 2ο Russell (+0.479s). Ο χρόνος που έγραψε ο Lando ήταν ο ταχύτερος που είδαμε ποτέ σε αυτή την πίστα.  Στην 3η θέση ήταν ο Oscar Piastry και ακολούθησε ο Max Verstappen.

Προκριματικά

Στα προκριματικά του Grand Prix Σιγκαπούρης 2024, ο Lando Norris της McLaren κατέκτησε την pole position, αφήνοντας πίσω τον Max Verstappen. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Carlos Sainz, που είχε ως αποτέλεσμα την έξοδό του από τη διαδικασία. Ο Norris έδειξε εξαιρετική ταχύτητα και συνέπεια, κερδίζοντας την κορυφαία θέση στο grid.

Προγνωστικά Formula 1 (22/09/24)

Προγνωστικά Formula 1 (22/09/24): SINGAPORE GRAND PRIX 2024

Ξεωρίζει η μάχη μεταξύ των δύο οδηγών στις θέσεις 1 και 2. Norris και Max έχουν μάχη για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή και κάθε βαθμός έχει τεράστια σημασία. Επίσης οι ομάδες τους έχουν την δική τους μάχη για τον τίτλο των κατασκευαστών. Στοιχηματικά δεν μπορούμε να επιλέξουμε κανέναν από τους δύο για νίκη. Ο Lando είναι το μεγάλο φαβορί και οι στοιχηματική του απόδοση δεν αξίζει. Ο Max δεν δείχνει να έχει τον απαραίτητο ρυθμό. Επίσης υπάρχει ο φόβος της σύγκρουσης των δύο καθώς κανένας δεν θα κάνει πίσω.

Στη συνέχεια έχουμε τις δύο Mercedes στις θέσεις 3 και 4. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θέλουν να είναι εκεί για να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε λάθος των προπορευόμενων οδηγών και να πάρουν πολλούς βαθμούς. Στα long runs έδειξαν να έχουν πολύ καλό ρυθμό και αυτόν θέλουν να δουν σήμερα. Μπορεί να είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς σήμερα; Μπορεί. Αυτό θα εξαρτηθεί και από την απόδοση της McLaren, ωστόσο με την στοιχηματική απόδοση της Mercedes να είναι στα 4,33 μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο.

Επίσης θα παραμείνουμε στην ίδια ομάδα και την πολύ μεγάλη απόδοση του Hamilton στην αγορά «Νικητής αγώνα & Ταχύτερος γύρος». Στα 100,00 είναι η απόδοση του. Αυτό το ποντάρισμα το θέλουμε βασισμένοι στο σενάριο που οι δύο πρώτοι οδηγοί κάνουν τρέλες και φύγουν εκτός πίστας. Εκεί ο Hamilton ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

Στην αγορά του ταχύτερου γύρου θα πάμε με οδηγούς που είναι λίγο πιο πίσω και ίσως βρουν ευκαιρίες. Καταρχάς πάμε με τον Leclerc. Στα 4,65 η  απόδοση του είναι οριακά αποδεκτή για εμάς αλλά την θέλουμε. Ίσως βρει την ευκαιρία για κάποια «δωρεάν» στάση λόγω της θέσης του στην εκκίνηση. Στη συνέχεια επιλέγουμε τον Sergio Perez σε απόδοση 27,00 για τους ίδιους λόγους. Θα κλείσουμε με το 51,00 στην απόδοση του Nico Hulkenberg. Ήταν πολύ καλός στα προκριματικά και η απόδοση του είναι πολύ καλή.

Παραμένουμε στον οδηγό της Haas και τον επιλέγουμε για να είναι ο «Driver f the Day». Θυμάστε εδώ ψηφίζουμε και εμείς, άρα είναι ένα στοίχημα που το «σπρώχνουμε» και μόνοι μας. Δεν θα βασιστούμε σε αυτό όμως καθώς το 25,00 στην απόδοση του είναι πολύ καλό. Εάν δώσει έναν καλό αγώνα έχει αυξημένες πιθανότητες.

Προγνωστικά Formula 1 (22/09/24)

Μονά:

Αρχική Κάβα: 1000.00 μονάδες
Επιστροφές: 66.00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1099.90 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 35.00 μονάδες
ROI: 116.38%

Share Διαβαστε επισης