bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τετάρτης 18/09/24: Τριάδα με γκολ!

Προγνωστικά Τετάρτης 18/09/24: Τριάδα με γκολ!

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ και η σημερινή με τα πρώτα παιχνίδια που είχαμε χθες να μας πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα έχουμε άλλα έξι ματς όπου και πάλι είναι πιθανό να δούμε γκολ όπως και χθες. Γι’ αυτό και η επιλογή μου στα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης (18/09/24) θα είναι μία τριάδα με over 2,5 που θα πληρώνει καλά. Πάμε να δούμε λοιπόν τα ματς αυτά!

ΤΡΙΑ OVERΑΚΙΑ…

Η Μάντσετσερ Σίτι υποδέχεται την Ίντερ σε ένα αγώνα όπου η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει τον πρώτο λόγο αλλά την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι ικανή να βρει γκολ. Και οι δυο παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και εύκολα το ματς μπορεί να πάει στο Over 2,5. Εδώ μόνος του ο Χάαλαντ μπορεί να το πάρει το ματς στο over που βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση και σκοράρει ασταμάτητα. Στα προγνωστικά Τετάρτης το Over 2,5 πληρώνει 1,67 στην Novibet.

Δεύτερη επιλογή στην τριάδα μας το over στο Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμουντ. Οι Βέλγοι θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρας τους και αναμένεται να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο κάτι που συνηθίζουν γιατί είναι ομάδα και διαθέτουν ποιότητα, ενώ η Ντόρτμουντ δεν συνηθίζει να αμύνεται. Έτσι και εδώ έχουμε δυο επιθετικές ομάδες που μπορούν να μας πληρώσουν με τα γκολ. Στα προγνωστικά Τετάρτης το Over 2,5 πληρώνει 1,69 στην Novibet

Τέλος, η τρίτη μου επιλογή είναι αυτή του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Χιρόνα. Και εδώ πάμε στο over 2,5. Η Παρί μέσα στην έδρα της φέτος σε δυο ματς έχει σκοράρει εννέα γκολ και γενικά είναι ομάδα που βγάζει πολλές φάσεις, δημιουργεί ευκαιρίες και έχει το εύκολο γκολ. Η Χιρόνα που πέρυσι εντυπωσίασε με την απόδοση της στην Ισπανία προσπαθεί να επανέλθει στα περσινά στάνταρ και δείχνει και φέτος να έχει ένα καλό σύνολο. Ένα γκολ μπορεί να βρει στο Παρίσι και να… βοηθήσει στο σημείο μας. Στα προγνωστικά Τετάρτης το Over 2,5 πληρώνει 1,42 στην Novibet.

Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*ΕΓΓΡΑΦΗ
*οροι και προυποθεσεις

Προγνωστικά Τετάρτης 18/09/24 – BETMARKET ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Τριάδα Novibet

18/09 – 22:00 – ΤΣΛ – Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ Over 2,5 @ 1.67
18/09 – 22:00 – ΤΣΛ – Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμουντ Over 2,5 @ 1.69
18/09 – 22:00 – ΤΣΛ – Παρί Σεν Ζερμέν-Χιρόνα Over 2,5 @ 1,42

Τριάδα απόδοσης 4.07 επί 15 μονάδες

Πάνος Λάρκος

Πάνος Λάρκος

WLWWWWLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-37201943.002.57100%

Από το 2006 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το στοίχημα, πέρα από τις πολλές άλλες επαγγελματικές συνεργασίες που είχε. Το στοίχημα αποτελεί μεγάλη αγάπη παίζοντας μέχρι εκεί που δεν «πονάει» η τσέπη και αντέχει η καρδιά. Επικεντρώνεται σε κυπριακό και γερμανικό πρωτάθλημα και δηλώνει έτοιμος για πολλά… γκολ!

Share Διαβαστε επισης