novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τρίτης 17/09/24: Ποντάρισμα σε δυάδα

Προγνωστικά Τρίτης 17/09/24: Ποντάρισμα σε δυάδα

Ο μαγικός κόσμος του Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει. Και εδώ που τα λέμε δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα είναι τόσο μαγικός όσο θέλουν να μας τον σερβίρουν. Ειδικά στην πρώτη φάση με αυτή την περίεργη League Phase η οποία δεν μου γεμίζει το μάτι. Αλλιώς συνηθίσαμε τη διοργάνωση και αλλιώς την μετατρέπουν εκεί στην UEFA για να ικανοποιήσουν όπως φαίνεται τα οικονομικά «θέλω» των μεγάλων ομάδων. Ας μην μακρηγορώ γιατί άλλος είναι ο σκοπός μας εδώ. Στα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης (17/09/24) έχω επιλέξει δυο σημεία για μία ωραία δυάδα. Πάμε να τα δούμε.

Με τον Έμερι δεν αστειεύεται

Αφού κατάφερε το Σάββατο να ανατρέψει το σκορ με την Έβερτον και από το 0-2 να βρεθεί στο 3-2 και στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί να νιώθει και ανακουφισμένη και έχει και την πρέπουσα ψυχολογία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θέλει απλά να έχει ένα ωραίο πέρασμα αλλά να κάνει αίσθηση και ο Ουνάι Έμερι είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν αρκείται στα λίγα αλλά έχει απαιτήσεις από τους παίκτες του. Και αν η Βίλα θέλει να έχει απαιτήσεις στις διοργάνωση, κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις η νίκη είναι μονόδρομος. Οι Ελβετοί παρά την ιστορική πρόκριση επί της Γαλατά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμη και στο κύπελλο ζορίστηκαν να περάσουν από την ερασιτεχνική Βεβέι. Στα προγνωστικά Τρίτης 17/09/24 θα επιλέξουμε τη νίκη της Άστον Βίλα την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 1.65 στην Stoiximan.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κάνει φοβερό ξεκίνημα. Πέντε νίκες σε πέντε ματς. Έχει σκοράρει 19 γκολ και έχει δεχθεί μόλις δύο. Έχει σκοράρει 10 γκολ περισσότερα από τη δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση και έχει την καλύτερη άμυνα. Παίζει φοβερό ποδόσφαιρο, δημιουργεί και σκοράρει εύκολα και το μομέντουμ «φωνάζει» ότι μπορεί να δώσει συνέχεια. Και όταν απέναντι της θα έχει μία απογοητευτική Λιλ που έχει ηττηθεί και στα τρία τελευταία της παιχνίδια χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιλογή μας. Οι Πορτογάλοι θέλουν να έχουν απαιτήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό μπορεί να γίνει με νίκη σήμερα στην πρεμιέρα μπροστά στο κοινό τους. Ιστορικά η Σπόρτινγκ έχει δυο στα δυο κόντρα στην Λιλ. Έτσι στα προγνωστικά Τρίτης 17/09/24 θα πάμε με τη νίκη της Σπόρτινγκ που πληρώνει 1.70 στην Stoiximan.

10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεση
10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεσηΕΓΓΡΑΦΗ

Προγνωστικά Τρίτης 17/09/24 – BETMARKET ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Δυάδα Stoiximan

17/09 – 19:45 – ΤΣΛ – Γιούνγκ Μπόις-Άστον Βίλα 2 @ 1.65
17/09 – 22:00 – ΤΣΛ – Σπόρτινγκ-Λιλ 1 @ 1.70

Δυάδα απόδοσης 2.80 επί 20 μονάδες

 

Πάνος Λάρκος

Πάνος Λάρκος

LLWLWWWWLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-115.4301854.603.4385.48%

Από το 2006 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το στοίχημα, πέρα από τις πολλές άλλες επαγγελματικές συνεργασίες που είχε. Το στοίχημα αποτελεί μεγάλη αγάπη παίζοντας μέχρι εκεί που δεν «πονάει» η τσέπη και αντέχει η καρδιά. Επικεντρώνεται σε κυπριακό και γερμανικό πρωτάθλημα και δηλώνει έτοιμος για πολλά… γκολ!

Share Διαβαστε επισης