novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Formula 1 (15/09/24)

Προγνωστικά Formula 1 (15/09/24)

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος Formula 1 (15/09/24) από το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν

Πίστα: Baku City Circuit

Ώρα Έναρξης: 14:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: Cytavision Sports 6

Το Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, συνδυάζει τον παραδοσιακό ανατολίτικο πολιτισμό με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική. Η πόλη βρίσκεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και αποτελεί έναν δυναμικό προορισμό, γεμάτο ιστορία, πολιτισμό και εντυπωσιακά μνημεία, όπως το Παλιό Κάστρο και τους Πύργους της Φλόγας. Το Grand Prix της Formula 1, με την πίστα στους δρόμους του Μπακού, προσθέτει στη λάμψη της πόλης, φέρνοντας μαζί της τους ταχύτερους οδηγούς στον κόσμο. Μέσα από την ιστορία της πόλης εμείς θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για το σημερινό Grand Prix.

Ανάλυση Πίστας: Baku City Circuit

Η πίστα στο Μπακού είναι διάσημη για το μοναδικό της μείγμα από μεγάλες ευθείες και τεχνικές στροφές. Με μήκος 6.003 χιλιόμετρα, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν ταχύτητες που ξεπερνούν τα 350 χλμ/ώρα, ειδικά στη μεγάλη ευθεία, ενώ οι στενές και κλειστές στροφές γύρω από το ιστορικό κέντρο της πόλης απαιτούν απόλυτη ακρίβεια. Η Baku City Circuit αποτελεί πρόκληση για τους οδηγούς, καθώς συνδυάζει τεχνική, ταχύτητα και στρατηγική.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της πίστας στο Μπακού, ο Sergio Perez είναι ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες, έχοντας κερδίσει δύο φορές. Από πλευράς κατασκευαστών, η Red Bull κυριαρχεί με τέσσερις νίκες, ενώ η Mercedes έχει τρεις. Ο Charles Leclerc μετράει 4 συναπτές pole position χωρίς όμως να κερδίσει σε αυτή την πίστα. Επίσης, ο Leclerc κατέχει και το ρεκόρ πίστας με χρόνο 1:43.009 από το 2019.

Τι Έγινε στα Δοκιμαστικά

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ελεύθερη δοκιμή, με τον Lewis Hamilton και τον Sergio Perez να ακολουθούν. Η συνεδρία διακόπηκε λόγω ατυχημάτων των Leclerc και Colapinto, ενώ οι οδηγοί προσαρμόστηκαν στις δύσκολες συνθήκες της πίστας.

Στη δεύτερη δοκιμή, ο Charles Leclerc κατέγραψε τον ταχύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον Sergio Perez και τον Lewis Hamilton. Παρά τα τεχνικά προβλήματα στη Ferrari, ο Leclerc έδειξε ισχυρή παρουσία.

Ο George Russell κυριάρχησε στην τρίτη δοκιμή, αφήνοντας πίσω τον Leclerc και τον Lando Norris. Η συνεδρία είχε πολλές διακοπές λόγω ατυχημάτων, ωστόσο η Mercedes έδειξε σημάδια βελτίωσης ενόψει του αγώνα.

Προκριματικά

Ο Charles Leclerc εξασφάλισε την pole position, ξεπερνώντας τον Oscar Piastri της McLaren. Ο Max Verstappen βρέθηκε στην τρίτη θέση, ενώ ο Lando Norris αποκλείστηκε στο Q1, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο απρόβλεπτο. Η Ferrari και η McLaren έδειξαν ισχυρή παρουσία, με τον αγώνα να προμηνύεται συναρπαστικός.

Προγνωστικά Formula 1 (15/09/24): AZERBAIJAN GRAND PRIX 2024

Είναι τόσο απρόβλεπτο το φετινό πρωτάθλημα και γι’ αυτό είναι συναρπαστικό. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε ένα ακόμα εκπληκτικό αγώνα με το αποτέλεσμα να μην μπορεί εύκολα να εκτιμηθεί. Αυτό κάνει το έργο των στοιχηματικών εταιρειών ακόμη πιο δύσκολο στο να εξάγουν συμπεράσματα και σωστές αποδόσεις. Η Φόρμουλα 1 είναι ένα άθλημα όπου με λίγα μπορείς να πάρεις πολλά, φτάνει να εντοπίσεις τα σωστά value bet. Παράδειγμα είναι η φετινή μας στοιχηματική πορεία. Συνολικά ποντάραμε σε 94 σημεία και κερδίσαμε μόνο τα 6. Αυτά τα 6 όμως ήταν ικανά  να μας δώσουν κέρδος και το ROI μας γράφει 121,72%.

Στον σημερινό αγώνα βλέπουμε τις αποδόσεις του pole sitter, Charles Leclerc, να φτάνουν μέχρι τα 1,78 στην Stoiximan. Δεν υπάρχει λόγος να επιλέξουμε κάτι τέτοιο, ειδικά για τον Μονεγάσκο που ξεκίνησε 4 φορές από την 1η θέση και δεν κέρδισε καμία.

Πάμε κατευθείαν στους δύο οδηγούς που θα εκκινήσουν από τις θέσεις 4 και 5 καθώς οι αποδόσεις τους και οι επιδόσεις τους έχουν ενδιαφέρον. Αρχή θα κάνουμε με τον Sergio Perez. Μπορεί φέτος να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, όμως είναι σε μία πίστα που του ταιριάζει. Κέρδισε τον Max στα προκριματικά και είναι έτοιμος να ψάξει για μία ακόμη φορά την έκπληξη στο Μπακού. Η απόδοση του φτάνει στα 23,00 από την Bet365 και μας αρέσει.

Στη συνέχεια κοιτάζουμε την περίπτωση του George Russell. Ο λόγος που μας έκανε να βάλουμε στις σημειώσεις μας τον οδηγό της Mercedes είναι η απόδοση του στην 3η ελεύθερη δοκιμαστική περίοδο αλλά και οι χρόνοι του στα Long Runs της 2ης ελεύθερης δοκιμής. Εκεί ήταν με διαφορά ο ταχύτερος. Στα 21,00 φτάνει η απόδοση του στη Novibet και αξίζει να μπει και αυτή στις επιλογές μας.

Στην αγορά του ταχύτερου γύρου μπορούμε να κοιτάξουμε την περίπτωση της Red Bull. Έχει πολύ καλή τελική ταχύτητα και σε συνθήκες αγώνα μπορεί να πάρει τον ταχύτερο γύρο. Στα 3,35 φτάνει η απόδοση του Max Verstappen και στα 12,00 του Sergio Perez. Επίσης επιλογή μπορεί να αποτελέσει και ο Fernando Alonso εδώ. Λόγω της πολύ καλής τελικής ταχύτητας που έδειξε στο FP2, σε συνδυασμό με το 35,00 στην απόδοση του, μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι.

Παραμένουμε στην περίπτωση του Fernando Alonso και κοιτάζουμε το Group 3 της Bet365. Εκεί υπάρχει η επιλογή να ποντάρουμε στον έμπειρο οδηγό της Aston Martin στο να τερματίσει πάνω από Colapinto, Albon και Bearman. Στα 2,00 είναι η απόδοση του και έχει στοιχηματική αξία.

Προγνωστικά Formula 1 (15/09/24)

Μονά:

Αρχική Κάβα: 1000.00 μονάδες
Επιστροφές: 0.00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1114.90 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 81.00 μονάδες
ROI: 121.72%

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης