novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Το σημείο της Παρασκευής (13/09/24): Πληρώνει καλά το διπλό στη Ligue 1

Από τη Ligue 1 της Γαλλίας προκύπτει το καλύτερο σημείο της Παρασκευής (13/09/24) και το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Λιλ

Οι ειδήσεις της ημέρας (13/09/24)

Το σημείο της Παρασκευής (13/09/24)

Η 4η αγωνιστική της Ligue 1 ξεκινάει με το παιχνίδι Σεντ Ετιέν – Λιλ.

Η Σεντ-Ετιέν δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας εικόνα ομάδας που δεν μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα του Ολιβιέ Νταλ’Ογκλιό δεν έχει σκοράρει ακόμη σε τρεις αγωνιστικές πρωταθλήματος, πράγμα που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα, εάν ηττηθεί και στο σημερινό αγώνα θα είναι η πρώτη φορά που η Σεντ Ετιέν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Οι «Πράσινοι» έχουν να διαχειριστούν και προβλήματα τραυματισμών, όπως του αρχηγού Αντονί Μριανκόν, του Ιβάν Μακόν και του Τομά Μονκοντουά.

Διαφορετικά είναι τα πράγματα για τη Λιλ, που έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν με την πρόκριση στη League Phase του Champions League και δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Το σύνολο του Μπρούνο Τζενέσιο ήταν αήττητο στα πρώτα πέντε παιχνίδια με τον ίδιο στον πάγκο, ωστόσο τώρα μετράει δύο συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο της χρονικά ματς υπέστη την πρώτη ήττα στη Ligue 1 από την Παρί Σεζ Ζερμέν με σκορ 3-1 εντός έδρας. Τα τρία γκολ που δέχτηκε είναι τα μόνα που έχει δεχτεί εντός συνόρων φέτος

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό είναι πως η Λιλ μετράει μόλις τρεις ήττες από τον Μάρτιο του 2023 στη Ligue 1, ενώ ακόμα πιο σπάνια είναι η απώλεια συνεχόμενων αγώνων στη διοργάνωση, κάτι που έχει να κάνει από την 35η και 36η αγωνιστική του 2021-22.

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τους φιλoξενούμενους με τους Ουμτιτί, Μπενταλέμπ και Ισμαϊλί να είναι αμφίβολοι. Ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η κατάσταση του αρχισκόρερ Τζόναθαν Νταβίντ, ο οποίος βρισκόταν στις κλήσεις του Καναδά και με την επιστροφή του έχει προλάβει να προπονηθεί ελάχιστα με την ομάδα.

Η Λιλ είναι καλύτερη ομάδα από τη Σεντ – Ετιέν και θα βασιστούμε σε αυτό στα προγνωστικά. Οι γηπεδούχοι έχουν χτυπητές αδυναμίες που οι φιλοξενούμενοι μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. Το διπλό στο 1,73 της Novibet  το θεωρούμε ιδιαίτερα value.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
21:45Σεντ Ετιέν - Λιλ2 @1.731 μονάδες
Κάβα-5.08ROI81.85%
All in (0%)
Ούτε μισό ευρώ (0%)

Το ιστορικό του σημείου της Ημέρας

Ημ.ΑγώναςΣημείοW/L
12/09Χάρουγκεϊτ – ΝτονκάστερΧ2 και Under 3.5 @1.78
11/09Σκερνεμπέου – Τεούτα1 @2.15
10/09Τσεχία – ΟυκρανίαUnder 2.5 @1.80
09/09Γαλλία – Βέλγιο1 @1.85
06/09Ουρουγουάη – ΠαραγουάηΝα σκοράρει ο Σουάρεζ @2.30
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης