bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Πρώτος σκόρερ Champions League 2024/25 – Αποδόσεις

Πρώτος σκόρερ Champions League 2024/25 – Αποδόσεις

Το Champions League 2024/25 έχει ήδη ξεκινήσει να μας προσφέρει θέαμα και έχουμε τις αποδόσεις για το ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ.

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και η φετινή χρονιά αποτελεί την πλέον ιδιαίτερη. Η αλλαγή στο format των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων δημιουργεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και αποτελεί κάτι άγνωστο στο ευρύ κοινό, οπότε άπαντες θέλουν να δουν πιο έντονα, ειδικά την αρχή της.

Σαφώς, το Champions League 2024/25 αποτελεί την διοργάνωση με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και μιλάμε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ένα από τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν στην διάρκεια της σεζόν είναι ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Champions League 2024/25 και έχουμε ήδη τις αποδόσεις.

Πρώτος σκόρερ Champions League 2024/25 – Αποδόσεις

Τα φαβορί

Πρώτος στην σχετική λίστα είναι ο Χάρι Κέιν. Μετά από μία πλήρως αποτυχημένη σεζόν, όπου κρατά μονάχα το γεγονός ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στην Bundesliga, ο Άγγλος στράικερ θέλει να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του φέτος. Άλλωστε, οι Βαυαροί είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετά και την περσινή κακή σεζόν εντός και εκτός γερμανικών συνόρων. Συνεπώς, ο Κέιν θέλει να βγει μπροστά και να επαναφέρει την Μπάγερν στις θέσεις κορυφής. Ο Άγγλος φορ σκόραρε 4 γκολ (!) στην πρεμιέρα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήδη έχει βάλει πλώρη για να βρεθεί στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο τέλος της σεζ’ον.

Στο 2,75 από 7.00 βρίσκουμε τον Χάρι Κέιν στις αποδόσεις της Bet365 για πρώτος σκόρερ του Champions League 2024/25.

Δεύτερο φαβορί είναι ο περσινός πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Κιλιάν Εμπαπέ. Βέβαια, από πέρυσι μέχρι φέτος ισχύει μια τεράστια αλλαγή και δεν είναι άλλη από την μετακίνηση του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σαφώς, ο Γάλλος επιθετικός θέλει χρόνο προσαρμογής και κυρίως για να βρει χημεία με τους Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ, δείχνει όμως να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του. Αυτό έδειξε τουλάχιστον από τα 2 γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπέτις. Επίσης, σκόραρε μία φορά στην πρεμιέρα της Ρεάλ κόντρα στη Στουτγκάρδη.

Η απόδοση του Εμπαπέ για να είναι και φέτος πρώτος σκόρερ είναι στο 5.50.

Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ συνεχίζει τις εντυπωσιακές σεζόν του από τότε που πήρε μεταγραφή για την Μάντσεστερ Σίτι και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας επιθετικά. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει ξεκινήσει την σεζόν, έχοντας πετύχει τα 7 από τα 9 γκολ της ομάδας του. Θυμίζουμε πως και την σεζόν 2022/23 ο Χάαλαντ τελείωσε την σεζόν στην κορυφή των σκόρερ του Champions League. Μάλιστα, τότε οι «πολίτες» κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο. Κάτι που θέλουν να πετύχουν και φέτος. Δεν ευτύχησε να σκοράρει στην πρεμιέρα απέναντι στην Ίντερ.

Στις αποδόσεις της Bet365 βρίσκουμε τον Χάαλαντ για να είναι πρώτος σκόρερ του Champions League 2024/25 στο 6,00.

Διψήφιες τιμές

Παρατηρώντας τις αποδόσεις της Bet365 για το ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ του Champions League 2024/25, βλέπουμε πως μετά τους τρεις προαναφερθέντες, οι υπόλοιποι παίκτες έχουν διψήφιες τιμές. Για παράδειγμα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό του, έχει απόδοση 21.00. Ο πάντοτε εξαιρετικός και άκρως αποτελεσματικός Μο Σαλάχ είναι στο 17.00. Κακά τα ψέματα, όσο καλός κι αν είναι ο Ντίαζ και υγιής ο Ζότα, ο Αιγύπτιος θα… τραβήξει το κουπί για τους «Reds». Ακόμα, βρίσκουμε τον Βινίσιους σε απόδοση 19.00, ενώ η ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού, ο Χούλιαν Άλβαρες έχει 29.00. Άξιο αναφοράς ότι ο Ολίσε της Μπάγερν που μετράει ήδη δύο γκολ είναι σε απόδοση 34,00.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις της Bet365 για το ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ του Champions League 2024/25:

    • Κέιν (4 γκολ) – 2.75
    • Εμπαπέ (1 γκολ) – 5.50
    • Χάαλαντ (-)  – 6,00
    • Σαλάχ (-) – 17.00
    • Βινίσιους (-) – 19.00
    • Λεβαντόφσκι (-) – 21.00
Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ του Champions League 2024/25
Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ του Champions League 2024/25Κλικ Εδώ
*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πρώτος σκόρερ Champions League 2024/25 – Αποδόσεις: Η πρόταση του BetMarket

Το σκεπτικό μας δεν είναι βάσει απόδοσης αλλά βάσει ποδοσφαιρικής λογικής και πάντα με την προϋπόθεση ότι άπαντες θα είναι υγιείς. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι η επιλογή μας και θα εξηγήσουμε το σκεπτικό μας.

Είναι η πρώτη χρονιά που ο Νορβηγός θα είναι αποκλειστικά μόνος του στην κορυφή της επίθεσης. Σαφώς μπορούν να παίξουν πολλοί παίκτες υπό προϋποθέσεις. Κανείς δεν είμαι όμως ο κλασσικός φορ που θα δώσει πολλά γκολ στους «Πολίτες». Συν τοις άλλοις, το παιχνίδι του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι τέτοιο πλέον που ο Χάαλαντ αποτελεί τον άνθρωπο που θα πάρει την μπάλα πριν εκτελέσει. Θα βρουν γκολ κι άλλοι παίκτες, είτε είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα, είτε ο Ντοκού είτε ο Γκρίλις και ο Ντε Μπρόινε. Τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως, θα τις έχει ο Χάαλαντ. Επιπρόσθετα, μιλάμε για μια ομάδα που θα διεκδικήσει να τερματίσει στην κορυφή της League Phase. Άρα θα έχει ορθάνοιχτο δρόμο μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Παράλληλα, όμως, κοιτάμε και τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Εμπαπέ και Βινίσιους θα πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να μην πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο. Μέχρι τότε, πιθανώς να κόβουν γκολ ο ένας από τον άλλο. Για την περίπτωση του Κέιν μας ανησυχεί το γεγονός πως η Μπάγερν έχει έναν άπειρο προπονητή στην άκρη του πάγκου της. Πρακτικά, λοιπόν, δεν ξέρουμε τι αντανάκλαση θα έχει αυτό στη διάρκεια της σεζόν. Όσο για τους υπόλοιπους, μονάχα ο Λεβαντόφσκι θα μπορούσε να μπει στην συζήτηση. Με δεδομένο, όμως ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ, πιθανώς να βγάλει κούραση στη διάρκεια της σεζόν.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι ο Χάαλαντ μπορεί στο τέλος της σεζόν να είναι ο πρώτος σκόρερ του Champions League 2024/25.

Πρώτος σκόρερ Champions League 2024/25 – BetMarket Επιλογές

ΔιοργάνωσηΣημείοΕταιρία
Champions League 2024/25Πρώτος σκόρερ: Χάαλαντ @3.75
Share Διαβαστε επισης