novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Δευτέρας 09/09/24: Με Γαλλία και special Ρουμανία

Προγνωστικά Δευτέρας 09/09/24: Με Γαλλία και special Ρουμανία

Συνέχεια με παιχνίδια του Nations League και σήμερα με μερικές σημαντικές αναμετρήσεις τα αποτελέσματα των οποίων πιθανόν να κρίνουν πολλά ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας (09/09/24) για να δούμε τις δυο προτάσεις που έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα.

Αντίδραση από την Γαλλία

Μετά την ήττα από την Ιταλία και μάλιστα με ανατροπή μέσα στην έδρα της, η Γαλλία ψάχνει αντίδραση κόντρα στο Βέλγιο. Δεν σηκώνει τους τρικολόρ νέα απώλεια μιας και θα κάνει το έργο τους πολύ πιο δύσκολο. Απέναντι σε ένα Βέλγιο που κέρδισε σχετικά εύκολα το Ισραήλ θα επιδιώξει να πάρει αυτό που έχει μεγάλη ανάγκη και που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Σκόρπισε πίκρα και στεναχώρια η ήττα στην πρεμιέρα τους Γάλλους και παρά την πίεση που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή, υπάρχει και δίψα για τη νίκη. Στις επιλογές μας στα προγνωστικά Δευτέρας 09/09/24 θα επιλέξουμε τη νίκη της Γαλλίας και να σημειωθούν δυο γκολ και πάνω. Συνδυασμό ο οποίος πληρώνει 2.18 στην Stoiximan.

Σκοράρουν οι Ρουμάνοι

Εντυπωσίασε η Ρουμανία στο παιχνίδι της κόντρα στο Κόσοβο με την τριάρα που έριξε και ξεκίνησε ιδανικά τον όμιλο. Είναι το φαβορί για την πρωτιά και αν θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά επιβάλλεται να κερδίσει την Λιθουανία που φαινομενικά είναι ο πιο αδύναμος αντίπαλος του ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική Κύπρου. Πολύ καλή σε τακτικό κομμάτι η Ρουμανία η οποία και επιθετικά βγάζει φάσεις και είναι ομάδα ικανή να πάρει αυτό που θέλει. Διαθέτει ένα ποιοτικό κέντρο που σκοράρει και μοιράζει ασίστ και αμυντικά δύσκολα δέχεται γκολ, ειδικά απέναντι σε αντίπαλους αυτού του επιπέδου. Στα προγνωστικά Δευτέρας 09/09/24 θα πάμε με την επιλογή η Ρουμανία να σκοράρει και στα δυο ημίχρονα της αναμέτρησης. Σημείο το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.20 στην Novibet.

Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*ΕΓΓΡΑΦΗ
*οροι και προυποθεσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 09/09/24 – Το παιχνίδι μου

09/09 – 21:45 – UNL – Γαλλία-Βέλγιο 1 & Over 1,5 @ 2.18 στην Stoiximan 10 μονάδες

09/09 – 21:45 – UNL – Ρουμανία-Λιθουανία Να σκοράρει η Ρουμανία και στα δυο ημίχρονα @ 2.20 στην Novibet με 10 μονάδες

Πάνος Λάρκος

Πάνος Λάρκος

WLWWWWLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-37201943.002.57100%

Από το 2006 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το στοίχημα, πέρα από τις πολλές άλλες επαγγελματικές συνεργασίες που είχε. Το στοίχημα αποτελεί μεγάλη αγάπη παίζοντας μέχρι εκεί που δεν «πονάει» η τσέπη και αντέχει η καρδιά. Επικεντρώνεται σε κυπριακό και γερμανικό πρωτάθλημα και δηλώνει έτοιμος για πολλά… γκολ!

Share Διαβαστε επισης