novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Στοιχήματος (07/08/24)

Προγνωστικά Στοιχήματος (07/08/24)

Προγνωστικά Στοιχήματος (07/08/24): Ο Σήφης επέλεξα να ασχοληθεί με τον αγώνα Σλάβια Πράγας – Σεντ Ζιλουάζ καθώς εντόπισε τρία σημεία με αξία στα προγνωστικά ημέρας.

Κατάφερε στο 90’+ να σκοράρει η Λιλ και έτσι μας έφερε μικρό κέρδος στην στήλη μας. Δεύτερη συναπτή ημέρα όπου καταγράψαμε κέρδος. Θα συνεχίσω να κρατάω χαμηλά τα πονταρίσματα καθώς δεν ξέρουμε πολύ καλά τις ομάδες ακόμη. Επίσης αυτές που τις ξέρουμε καλά, είναι ακόμη στις αρχές τους και είναι πολύ πιθανό να αλλάζουν πρόσωπο όσο περνάει ο καιρός.

Σλάβια Πράγας – Σεντ Ζιλουάζ

Εδώ περιμένω έναν αγώνα σχεδόν ισοδύναμο. Οι στοιχηματικές αποδόσεις όμως μου δείχνουν αξία στο διπλό της Σεντ Ζιλουάζ. Η ομάδα από το Βέλγιο δεν ήταν πολύ καλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της, όμως βελτιώθηκε στην 2η αγωνιστική. Το γεγονός ότι αγωνίζεται εκτός έδρας δεν με επηρεάζει πολύ καθώς θα την βολέψει να χτυπήσει στους κενούς χώρους που θα αφήσει η Σλάβια Πράγας. Δεν θα αναλύσω περισσότερο τις ομάδες καθώς νιώθω ότι δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τονιστεί ότι θεωρώ τις ομάδες ισοδύναμες και για αυτό τον λόγο το 3,85 στο διπλό έχει αξία. Συνεπώς θα επιλέξω τη νίκη της Σεντ Ζιλουάζ.

Στη συνέχεια κοιτάζω την περίπτωση του Cameron Puertas. Ο μεσοεπιθετικός των Βέλγων είναι πάρα πολύ καλός και επικίνδυνος ποδοσφαιριστής. Στους δύο πρώτους αγώνες της ομάδας του, για το πρωτάθλημα του Βελγίου, έφτιαξε 10 τελικές προσπάθειες, σκόραρε ένα γκολ και μετράει 1,12 expected goals. Το να σκοράρει απόψε είναι σε απόδοση 4,50 και αξίζει να τον επιλέξουμε για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (07/08/24).

Παραμένω στον ίδιο ποδοσφαιριστή. Στα 4,50 είναι η απόδοση του για να δεχθεί κάρτα. Παίζει σε μία θέση όπου τον αναγκάζει πολλές φορές να ανακόψει τους αντιπάλους στον κεντρικό διάδρομο. Για αυτόν τον λόγο έχει και 4 φάουλ σε δύο αγώνες όπου η ομάδα του ήταν το μεγάλο φαβορί. Απόψε ίσως χρειαστεί να κλωτσήσει λίγο περισσότερο.

Πριν κλείσω την σημερινή μας στήλη να πως ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τις πιο πάνω επιλογές σε ένα bet builder για να ανεβάσουμε αρκετά την απόδοση. Στην Stoiximan, ο συνδυασμός του σκόρερ και της κάρτας με δίνει απόδοση 20,00. Επίσης εάν βάλουμε και τη νίκη των φιλοξενουμένων στο κόλπο τότε έχουμε συνολική απόδοση 40,00. Εγώ θα επιλέξω την τριάδα του Bet Builder γιατί θέλω να ρισκάρω περισσότερο.

Προγνωστικά στοιχήματος (07/08/24)

Μονά:

07/08, 20:00 – Σλάβια Πράγας – Σεντ Ζιλουάζ:

07/08, 20:00 – Σλάβια Πράγας – Σεντ Ζιλουάζ: Bet Builder @40.00 *2 μονάδες

προγνωστικά στοιχήματος bet builder

Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης