novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ο Καρτάκιας Ιστβαν Κόβακς

Ο Καρτάκιας Ιστβαν Κόβακς

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν δεν είναι καλό, κάτι λίγο-πολύ αναμενόμενο γι’ αυτό κιόλας πήγα σε μία τακτική με χαμηλά πονταρίσματα και λιγότερες στήλες/παιχνίδι. Πλέον, μπαίνουν στον… χορό ομάδες που ξέρουμε περισσότερο και έχουμε δει 1-2 φορές έως τώρα.

Η ματιά μου πέφτει στο Λιλ-Φενέρμπαχτσε. Εκεί όπου έχουμε κάποιους παράγοντες που με οδηγούν σε συγκεκριμένα bets. Πάμε να τα δούμε.

Ο καρτάκιας Ιστβαν Κόβακς

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αρχοντας της αναμέτρησης ο Ρουμάνος διαιτητής που στο Euro 2024 έβγαλε 24 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες σε μόλις 2 αναμετρήσεις.

Το Τσεχία – Τουρκία έμεινε στην ιστορία για το παιχνίδι με τις περισσότερες κάρτες που έχουν βγει στην διοργάνωση του Euro. Σε 34 αναμετρήσεις που διεύθυνε πέρυσι, έβγαλε από το τσεπάκι του 205 κίτρινες κάρτες και 9 κόκκινες. Μέσος όρο κίτρινων καρτών στο 6,02/παιχνίδι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο

Στην εξίσωση πρέπει να προσθέσουμε την ύπαρξη του Μουρίνιο στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προσδώσει σκληράδα στην ομάδα του, όπως άλλωστε συνηθίζει να πράττει. Είναι τεχνικός που δίνει βάση στο αποτέλεσμα και ο σκοπός πάντα… αγιάζει τα μέσα.

Η επιχειρηματολογία

Στον πρώτο αγώνα στην έδρα της Ελβετικής Λουγκάνο, η Φενέρμπαχτσε δέχτηκε 4 κίτρινες κάρτες σε μία αναμέτρηση που συνολικά βγήκαν 9 κίτρινες κάρτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λιλ στο Γαλλικό πρωτάθλημα πέρυσι ήταν στην 8η θέση των ομάδων με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες. Συνολικά 64, με τον 4ο να έχει μόλις 4 περισσότερες (68).

Την σεζόν 2022/23 η Λιλ ήταν η Γαλλική ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στο Γαλλικό πρωτάθλημα – όπως και την σεζόν 2021/2022!

Τα στοιχήματα

Θα προβώ σε δύο πονταρίσματα στα προγνωστικά ημέρας. Το πρώτο έχει να κάνει με τις συνολικές κίτρινες κάρτες, με την Novibet να προσφέρει το Over6,5 σε απόδοση 4.50. Το δεύτερο με τις κάρτες της ομάδας του Μουρίνιο, με το Over3,5 κάρτες της Φενέρμπαχτσε στο 3.60.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά Novibet

UCL – 6/8 – Λιλ – Φενέρμπαχτσε: Over 6.5 κίτρινες κάρτες στον αγώνα (4.50) με 8.5 μονάδες

UCL – 6/8 – Λιλ – Φενέρμπαχτσε: Over 3.5 κίτρινες κάρτες Φενέρμπαχτσε (3.60) με 11.5 μονάδες

Bonus* καλωσορισματος 100% εως 100€
Bonus* καλωσορισματος 100% εως 100€ΕΓΓΡΑΦΗ
*οροι και προυποθεσεις
Γιώρκος

Γιώρκος

WWLLLLLLWLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+58.75302028.755.34108.23%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης