bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Γερμανία – Ελλάδα (6/8/24): Τα σημεία

Προγνωστικά Γερμανία – Ελλάδα (6/8/24): Τα σημεία

Ο πρώτος προημιτελικός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είναι ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα το πρωί της Τρίτης (6/8/24) και το BetMarket έχει τα προγνωστικά μπάσκετ.

Το πρώτο μεγάλο βήμα για την επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έκανε η Ελλάδα, η οποία πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ. Σαφώς το έργο της είναι πλέον πολύ πιο δύσκολο, όμως με τα μέσα που διαθέτει θα παλέψει για να μπει στην ζώνη των μεταλλίων της. Απέναντι της, η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, η οποία δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι που ανέβηκε στην κορυφή.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση και τα προγνωστικά του Γερμανία – Ελλάδα για σήμερα (6/8/24).

Προγνωστικά Γερμανία – Ελλάδα (6/8/24)

Πλήρης ομάδα

Όταν μιλάμε και αναλύουμε την Γερμανία, σχεδόν άπαντες κάνουμε ένα «λάθος». Μένουμε στο επιθετικό της κομμάτι. Λογικό, αν λάβουμε υπόψιν πως διαθέτει 12 παίκτες που έχουν την ικανότητα να σουτάρουν από απόσταση και να μπαίνουν με τη μπάλα στο καλάθι. Έχουν όμως κι άλλες… χάρες. Είναι μία εξαιρετική ομάδα αμυντικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κανέναν αγώνα δεν δέχθηκε πάνω από 80 πόντους. Στο δυσκολότερο δε παιχνίδι κόντρα στην Γαλλία, κράτησε τους «τρικολόρ» στους 71 πόντους. Η Nationalmannschaft διαθέτει ελάχιστα καλύτερα νούμερα από την Ελλάδα στην άμυνα, χωρίς να το έχουμε λάβει τόσο σοβαρά υπόψιν. Σαφώς, το Α και το Ω της ομάδας αποτελεί ο Ντένις Σρέντερ, ο οποίος είναι και ο κορυφαίος «εγκέφαλος» του τουρνουά.

Η Ελλάδα από την άλλη πήρε μία παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά. Μπορεί να έφτασε κοντά τόσο κόντρα στον Καναδά, όσο και κόντρα στην Ισπανία, όμως με την Αυστραλία εν τέλει πανηγύρισε. Η «γαλανόλευκη» ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έφτασε τη διαφορά ακόμα και στο +19 και ακόμα και όταν τα «καγκουρώ» μείωσαν ακόμα και στον πόντο, άντεξαν. Γι’ αυτό και πήραν στο τέλος τη νίκη. Το έργο της «επίσημης αγαπημένης» μόνο εύκολο δεν είναι σήμερα. Παρά μάλιστα την επιθυμία για εκδίκηση για τον χαμένο προημιτελικό του Eurobasket 2022.

Τα σημεία

Όση αισιοδοξία και να υπάρχει γύρω από την Ελλάδα, πολύ δύσκολα θα κατεβάσει τα νούμερα της Γερμανίας. Είπαμε και παραπάνω πως τα «πάντσερ» διαθέτουν παίκτες που βρίσκουν πόντους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, είτε μιλάμε για τους starters είτε για την second unit. Αν θέλουμε να είμαστε και απολύτως κυνικοί, η Ελλάδα επικράτησε της Αυστραλίας επειδή βρήκε σουτ από έναν παίκτη που δεν είχε προσφέρει στα προηγούμενα ματς (Γουόκαπ), η Αυστραλία ήταν άστοχη στις βολές (10/21) και κυρίως έλεγξε τα ριμπάουντ. Κάτι που δύσκολα θα δούμε κόντρα στην Γερμανία. Η πρώτη μας επιλογή λοιπόν είναι το over 84.5 στους πόντους της Γερμανίας σε απόδοση 2.06 στη Novibet (εγγραφή στην Novibet).

Διαβαστε επισης

Τα ειδικά παικτών

Αν κάπου πονά η Ελλάδα, είναι στην γραμμή των «ψηλών». Εκεί όπου πρακτικά διαθέτει 3 ενεργούς παίκτες (Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Παπαγιάννης), με τον Χαραλαμπόπουλο και τον Παπανικολάου να βοηθούν σε ειδικές συνθήκες. Είδαμε στον τελευταίο αγώνα της Ελλάδας με την Αυστραλία τον Μήτογλου να ξεκινά και να παίρνει ρόλο βασικού στο «5». Αντίστοιχα, ο Παπαγιάννης είχε δευτερεύοντα ρόλο. Το ζήτημα είναι ότι αντίστοιχα για την Γερμανία ξεκινά ο Τάις. Ειδικότερα, είναι ένας σέντερ που μπορεί να φθείρει τους αντίπαλους «ψηλούς». Περιμένουμε τον Μόριτζ Βάγκνερ να δίνει λύσεις από τον πάγκο, όντας ανώτερος από τον Παπαγιάννη και κόντρα στον κουρασμένο Μήτογλου. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το over 2.5 εύστοχα δίποντα του Μόριτζ Βάγκνερ σε απόδοση 2,25 στην Novibet.

Κλείνουμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι και ο κορυφαίος παίκτης της Ελλάδας σε αυτό το τουρνουά. Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει περισσότερο επιθετικά τον Γιάννη παρά αμυντικά. Σε βαθμό που μας προξενεί εντύπωση. Βέβαια, από την άλλη το παιχνίδι με την Γερμανία τον βολεύει περισσότερο αμυντικά, μιας και τα κορμιά της Γερμανίας ψάχνουν τις επαφές. Περιμένουμε αυτή τη φορά από τον «Greek Freak» να μας δείξει και τις αμυντικές του ικανότητες. Το 2+ στα κοψίματα του Αντετοκούνμπο έχει απόδοση 4.30 στην Stoiximan.

Προγνωστικά Γερμανία – Ελλάδα (6/8/24) – BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
6/8,12:00Γερμανία – ΕλλάδαΓερμανία over 84.5 @2.061
6/8,12:00Γερμανία – ΕλλάδαΜόριτζ Βάγκνερ over 2.5 εύστοχα δίποντα @2.251
6/8,12:00Γερμανία – ΕλλάδαΑντετοκούνμπο 2+ κοψίματα @4.301
Κάβα Διοργάνωσης+2,04ROI107,55%

Οι προσφορές του αγώνα

10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεση
10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεσηΕΓΓΡΑΦΗ
20€ Δωρεάν Στοίχημα χωρίς κατάθεση στη Fonbet
20€ Δωρεάν Στοίχημα χωρίς κατάθεση στη FonbetΕγγραφή
10€ freebet χωρίς κατάθεση
10€ freebet χωρίς κατάθεσηΠάρε το Freebet

Οι ενισχυμένες* αποδόσεις

Share Διαβαστε επισης