bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά EURO 2024 (05/07)

Προγνωστικά EURO 2024 (05/07)

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις

Προγνωστικά EURO 2024 (05/07): Ποντάρισμα και τακτική ανάλυση από τον Σήφη για τους αγώνες Ισπανία – Γερμανία και Πορτογαλία – Γαλλία

Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι οι σημερινοί προημητελικοί, για το EURO 2024, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και οι τελικοί. Η μέρα αρχίζει με ένα Ισπανία – Γερμανία και κλείνει με το Πορτογαλία – Γαλλία. Ομάδες που δεν χρειάζονται συστάσεις γι’ αυτό και δεν θα μακρηγορήσω όσον αφορά τα προγνωστικά για το EURO 2024 (05/27).

Προγνωστικά EURO 2024 (05/07): Ισπανία – Γερμανία

Η πρώτη επιλογή για στοίχημα από αυτό το παιχνίδι μου βγαίνει εύκολα. Κοιτάζω τα στατιστικά της διοργάνωσης. Η Γερμανία έχει τα περισσότερα γκολ (10) και η Ισπανία είναι στην 2η θέση του σχετικού πίνακα (9). Επίσης, η ομάδα του Luis de la Fuente είναι πρώτη σε τελικές προσπάθειες. Από την άλλη, η ομάδα του Julian Nagelsmann, είναι στην 3η θέση του πίνακα με τις τελικές προσπάθειες. Έχουμε λοιπόν δύο ομάδες με πάρα πολύ καλή επιθετική λειτουργία. Το over 2.5 είναι σε απόδοση 2,15 στη Novibet και θα το επιλέξω.

Δώστε τους την μπάλα να ντριμπλάρουν

Στη συνέχεια κοιτάζω λίγο το τακτικό κομμάτι. Δεν μπορώ να προβλέψω ποια ομάδα θα θελήσει να έχει την μπάλα, ποια θα την έχει και πως θα δουλέψουν την αντεπίθεση τους. Αυτό που ξέρω είναι πως και οι δύο τους μπορούν να παίξουν αρκετά καλά και τους δύο ρόλους. Η «La Roja» με τους Nico Williams και Lamine Yamal να είναι εξαιρετικοί στο κουβάλημα μπάλας αλλά και στις ντρίμπλες, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στα δύο μπακ της Γερμανίας.

Επίσης, η τακτική του Luis de la Fuente είναι οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές να παραμένουν αρκετά ανοιχτά στο γήπεδο, στην φάση επίθεσης της ομάδας του. Και τα δύο μπακ της Γερμανίας, Joshua Kimmich και David Raum, δεν έχουν καλές αποδόσεις για τάκλιν ή φάουλ. Μπορώ όμως να πάω στην αγορά με τις κάρτες. Στα 4,50 η απόδοση για τον κάθε ένα για να δεχθεί κάρτα. Επίσης και οι δύο μαζί σε ένα bet builder είναι σε απόδοση 19,00 στην Bet365. Εάν στο bet builder προσθέσουμε και το over 2.5 γκολ του αγώνα τότε έχουμε απόδοση 41,00.

Ο μαέστρος της κάθετης πάσας

Σε αντίθεση με την Ισπανία, η Γερμανία ακολουθεί μια ανάπτυξη από το κέντρο του γηπέδου με τις εξαιρετικές κάθετες πάσες του Toni Kroos. Έχει τις περισσότερες από όλη την ομάδα, κάτι το οποίο είναι πολύ λογικό. Έχει την κάθετη πάσα, εκτελεί τα στημένα και ξέρει πως να «τρυπήσει» γραμμές άμυνας. Η απόδοση του για να δώσει ασίστ είναι στα 7,00 στην Bet365 και την θεωρώ πολύ καλή. Αν την προσθέσουμε στο πιο πάνω Bet Builder, έτσι για να φτιάξουμε το «λαχείο» μας, στέλνουμε την απόδοση στα 161,00.

Προγνωστικά EURO 2024 (05/07): Πορτογαλία – Γαλλία

Από την μία έχω την ομάδα που μου αρέσει και από την άλλη έχω την ομάδα που νόμιζα πως θα αποτελούσε φόβητρο. Είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα που μου αρέσει είναι η Πορτογαλία. Δεν λέω ότι είναι η καλύτερη της διοργάνωσης καθώς είναι κοινή διαπίστωση ότι παρουσίασε κάποια προβλήματα. Όμως μου αρέσει λόγω του τρόπου που αγωνίζεται και το πως έχει ξεκάθαρο πλάνο και το κάνει καλά. Όπως οι δύο πιο πάνω ομάδες, Ισπανία και Γερμανία. Η Γαλλία όμως έχει τα χάλια της. Ομάδα που σκόραρε μόλις 3 γκολ, από τα οποία το ένα ήταν πέναλτι και τα δύο αυτογκόλ, πως να μου αρέσει. Συνεπώς, το δικό μου φαβορί για απόψε είναι η ομάδα του Roberto Martínez και σε απόδοση 3,63 που φτάνει στην Stoiximan θα την επιλέξω για τα προγνωστικά του EURO 2024 (05/07).

Στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης αλλά και της στρατηγικής που θα χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες, βλέπω άμυνα περισσότερο για την Γαλλία και προσπάθεια γκολ από αντεπίθεση. Από την άλλη, η «Seleção» θα έχει τον έλεγχο και θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει επιθετικές παγίδες.

Όλοι ψάχνουν τον “CR7”

Καταρχάς να αναφέρω ότι η Πορτογαλία έχει με διαφορά τις περισσότερες σέντρες από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης. Μετράει 123 στο σύνολο και ακολουθεί η Αυστρία με 89. Είναι ξεκάθαρο ότι οι πλείστες ψάχνουν τον Cristiano. Στην Bet365 βρήκα σε απόδοση 13,00 το να σκοράρει με το κεφάλι και μου αρέσει πολύ σαν απόδοση. Μπορεί να είναι «χασογκόλης» μέχρι τώρα αλλά που θα πάει, ένα γκολ θα το βάλει.

Στη συνέχεια κοιτάζω το κομμάτι της κατοχής. Η Πορτογαλία είναι η καλύτερη σε αυτό καθώς έχει μέσο όρο 65,3% με την Γαλλία να είναι στα 53,8%. Τον Didier Deschamps δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ ο έλεγχος του αγώνα παρά το αποτέλεσμα. Στα 1,87 το να έχει over 51.5% κατοχή της μπάλας η Πορτογαλία. Είναι χαμηλή απόδοση για τα γούστα μου αλλά αξίζει για όποιον θέλει να την βάλει στο παιχνίδι του.

Ο “Joker” της Πορτογαλίας

Πιο πάνω ανέφερα «παγίδες» που μπορεί να κάνει η Πορτογαλία. Με βάση την ανάλυση του αγώνα Γαλλία – Βέλγιο αλλά και το πως ο «CR7» αντιμετωπίζεται από τους αντιπάλους του, ο Roberto Martínez οφείλει να βάλει ως «Joker» των κενών χώρων, τον Bruno Fernandes. Το έχει αυτό ο Bruno και μπορεί να πάρει την κάθετη πάσα από τους συμπαίκτες του όταν όλοι θα κοιτάζουν την κίνηση του Cristiano. Στα 5,00 η απόδοση του για να σκοράρει απόψε από την Stoiximan.

Είναι παντού και… κλωτσάει

Ο παίκτης που είναι παντού στο γήπεδο για την Γαλλία είναι ο N’Golo Kanté. Έχει πολύ υψηλά νούμερα σε τάκλιν, ανακτήσεις μπάλας, φάουλ και γενικά είναι σε όλα τα νούμερα της αμυντικής λειτουργίας, μέσα. Είναι πολύ υψηλή και η απόδοση του για να δεχθεί κάρτα καθώς φτάνει στα 8,50 στην Bet365 και έχει αξία.

Ας φτιάξουμε τώρα και το bet builder αυτού το αγώνα ως το δεύτερο μας fun bet για σήμερα. Δύο επιλογές θα προσθέσω. Την κεφαλιά του Cristiano και την κάρτα του Kante. Αυτά τα δύο μας δίνουν απόδοση 96,00.

Το “λαχείο” της ημέρας

Αν τώρα προσθέσουμε και το πιο πάνω Bet Builder, το οποίο είχε απόδοση 41,00, μαζί με αυτό που έχει 96,00 απόδοση τότε έχουμε μια δυάδα με fun bet σε συνολική απόδοση 3936,00. Σε μια τέτοια διοργάνωση και με τόσο σπουδαίους αγώνες απόψε, δεν γίνεται να μην ποντάρουμε σε μεγάλες αποδόσεις με πολύ μικρό ποντάρισμα. Είπαμε αυτά είναι το λαχείο μας. Καλή μας τύχη.

Προγνωστικά EURO 2024 (05/07)

19:00 – Ισπανία – Γερμανία

22:00 – Πορτογαλία – Ισπανία

Δυάδα @3936,00 *1 μονάδα στην Bet365

  • Bet Builder @41.00
    • Over 2,5
    • Kimmich, να δεχθεί κάρτα
    • Raum, να δεχθεί κάρτα
  • BetBuilder @96.00
    • Cristiano, να σκοράρει με κεφαλιά
    • Kante, να δεχθεί κάρτα
Σήφης

Σήφης

LLWWLLWWLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.60192144.604.50111.96%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης