bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ολλανδία – Αυστρία: Προγνωστικά (25/06/24)

Ολλανδία – Αυστρία: Προγνωστικά (25/06/24)

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις

Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου ανάμεσα σε Ολλανδία και Αυστρία. Στόχος των δύο ομάδων είναι να καταφέρουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη δυάδα.  Η Ολλανδία θέλει τη νίκη που θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλο και ίσως την βοηθήσει στην συνέχεια με τις διασταυρώσεις. Η Αυστρία με νίκη κλειδώνει την πρόκριση.

Ολλανδία – Αυστρία: Αποδόσεις

Ολλανδία logo

Ολλανδία

  • ΙΝΝΝΗ
72%
19:00
Αυστρία

Αυστρία

  • ΝΗΙΝΝ
68%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Ολλανδία
Αυστρία
1.81-10.80%3.52-2.38%4.831.831.97-3.52%

Ολλανδία – Αυστρία: Προγνωστικά

Δεν είναι παιχνίδι όπου αναμένουμε σκοπιμότητες για βαθμολογικούς σκοπούς. Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη με σκοπό να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορεί η κάθε ομάδα. Οι στοιχηματικές αποδόσεις μας δείχνουν ότι είναι φαβορί η Ολλανδία αλλά οι εκτιμήσεις δεν την δείχνουν πάνω από 50% για νίκη. Έτσι φαίνεται δίκαια η τιμή του «άσου» στα 2,15.

Το ματς αναμένεται να έχει ένταση, ρυθμό και αρκετές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Η Αυστρία είναι η 5η χειρότερη άμυνα στην διοργάνωση με βάση τα xCoals. Επίσης, στο επιθετικό κομμάτι, και οι δύο χώρες παρουσίασαν αρκετές αρετές. Το over 2.5 γκολ στον αγώνα είναι σε απόδοση 1,93 και αξίζει να μπει στα προγνωστικά του αγώνα.

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Ολλανδία – ΑυστρίαOver 2.5 @1.93

Ολλανδία – Αυστρία: Οι πιθανές ενδεκάδες

Και οι δύο προπονητές θα χρησιμοποιήσουν ένταση στο παιχνίδι τους με όποιους ποδοσφαιριστές και να αγωνιστούν. Είναι δύο ομάδες που θα χρησιμοποιήσουν αρκετά transition και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Λόγω αυτών τον γρήγορων μεταβάσεων αναμένουμε και αρκετές παρεμβάσεις για κλέψιμο όπως επίσης και φάουλ. Το over25.5 φάουλ στον αγώνα είναι σε απόδοση 2,25 και θα το προσθέσουμε στα προγνωστικά του αγώνα.

Πιθανή Ενδεκάδα Ολλανδίας (4-2-3-1): Βερμπρούγκεν – Άκε, Φαν Ντάικ, Ντε Φρι, Ντάμφρις – Σιούτεν – Ρέιντερς, Χάκμπο, Σίμονς, Φρίμπονγκ – Ντεπάι.

Πιθανή Ενδεκάδα Αυστρίας (4-2-3-1): Πεντζ – Μουένε, Λίενχαρτ, Ντάνσο, Πος – Γκρίλιτς, Σέιβλαντ – Σάμπιτσερ, Μπάουμγκαρτνερ, Λάιμερ –  Αρναούτοβιτς.

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Ολλανδία – ΑυστρίαOver 25.5 φάουλ @2.25

Ολλανδία – Αυστρία: Διαιτητής του αγώνα

Ο Ίβαν Κρούζλιακ θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης. Ήταν ο διαιτητής του αγώνα Σκωτία – Ελβετία εκεί όπου έδειξε 5 κίτρινες κάρτες. Γενικά φέτος ανέλαβε 34 αγώνες στους οποίους έδειξε 150 κίτρινες, 4 απευθείας κόκκινες και 10 πέναλτι.

Ολλανδία – Αυστρία: Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει

Υπάρχει πολύ καλή απόδοση που αφορά τον Ντεπάι της Ολλανδίας. Το να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα του προσφέρεται σε απόδοση 4,10 από την Stoiximan.

Ολλανδία – Αυστρία: Προγνωστικά (25/06/24)

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Ολλανδία – ΑυστρίαOver 2.5 @1.93
Ολλανδία – ΑυστρίαOver25.5 φάουλ @2.25
Ολλανδία – ΑυστρίαΝτεπάι: να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα του @4.10
Share Διαβαστε επισης