novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αγγλία – Σλοβενία: Προγνωστικά (25/06/24)

Αγγλία – Σλοβενία: Προγνωστικά (25/06/24)

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις

Σημαντική μάχη για το Γκρουπ C το Αγγλία – Σλοβενία και το Betmarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά (25/06/24).

Αγγλία – Σλοβενία: Αποδόσεις (25/06/24)

Αγγλία logo

Αγγλία

  • ΙΝΗΝΙ
60%
22:00
Σλοβενία

Σλοβενία

  • ΙΙΙΝΝ
67%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Αγγλία
Σλοβενία
1.31-2.62%5.2010.851.821.98-2.98%

Αγγλία – Σλοβενία: Προγνωστικά

Η Αγγλία δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα με τη Δανία πως είναι το μεγάλο φαβορί και δίκαια δεν κατάφερε να κερδίσει (1-1). Ακόμα και το γκολ της προήλθε από μια αδράνεια στην άμυνα του αντιπάλου. Γενικότερα, μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε πως πείθει με τις εμφανίσεις της, γεγονός που έχει φέρει λίγη γκρίνια από τον κόσμο. Ακόμη κι επιθετικά, όπου υπάρχουν εξαιρετικές μονάδες, δεν καταφέρνει συχνά να διεισδύσει στην αντίπαλη περιοχή κι έτσι επιδιώκει συχνά σουτ από απόσταση.

Η Σλοβενία κρατούσε τη νίκη και ίσως και την πρόκριση στα χέρια της μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό. Επομένως, εάν θέλει να ελπίζει θα πρέπει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα, απ’ ότι θα έχει η Δανία στο μας με τη Σερβία. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μέχρι στιγμής έχει δείξει πως είναι μια τίμια ομάδα, που αμυντικά έχει συνέπεια και επιθετικά μέσα από καλές συνεργασίες ή ατομικές ενέργειες του Σέσκο, βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Αλήθεια είναι πως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Αγγλία υπερτερεί σε ποιότητα και είναι ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση. Κίνητρο έχουν και οι δύο, όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι να κερδίσει η ομάδα του Σάουθγκέιτ, με τον άσο να είναι σε απόδοση 1.40 στη Fonbet.

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Αγγλία – Σλοβενία1 @1.40

Αγγλία – Σλοβενία: Οι πιθανές ενδεκάδες

Η Αγγλία μέχρι στιγμής δεν εκμεταλλεύεται τα ατού της και πολλές φορές πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Η μέχρι στιγμής παρουσία της δείχνει την εικόνα μιας ομάδας που φοβάται το ρίσκο και με τέτοιο ρόστερ πραγματικά αδικεί τον εαυτό της επιλέγοντας τέτοια προσέγγιση. Η ανάπτυξη παιχνιδιού γίνεται οργανωμένα, ενώ το πλάνο θέλει τις επιθέσεις να χτίζονται από τον άξονα. Σήμερα λοιπόν, περιμένουμε να ανεβάσει ρυθμό, να εμφανιστεί πιο επιθετική και να βγάλει την αντίδραση που όλοι περιμένουν.

Η Σλοβενία είναι ο ορισμός της τίμιας ομάδας μέχρι τώρα. Επιλέγει το 4-4-2 και παίζει ανάλογα με τις δυνατότητες της. Φυσικά, είναι ομάδα που ξεκινάει από τον άσο, με τον Όμπλακ να είναι ηγέτης, ενώ ξεχωρίζει με την παρουσία του ο επιθετικό Σέσκο. Στην ανάπτυξη δεν έχουν πολύ συμμετοχή οι κεντρικοί αμυντικοί, γεγονός που μειώνει το ρίσκο σφάλματος, ενώ γενικότερα δεν βλέπουμε περιττές ενέργειες.

Είναι παιχνίδι που περιμένουμε να έχει γκολ. Η Αγγλία ψάχνει ένα ξέσπασμα επιθετικά και αμυντικά δεν έχει την απαραίτητη συνέπεια για να δείχνει άτρωτη, ενώ η Σλοβενία είναι ικανή να δημιουργήσει και να βρει δίχτυα. Αξίζει λοιπόν το Over 2.5, το οποίο αν το συνδυάσουμε με τον άσο που προτάθηκε παραπάνω μας δίνει απόδοση 2.15 στη Fonbet.

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Αγγλία – Σλοβενία1 & Over 2.5 @2.15
  • Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί, Τρίπιε – Μπέλιγχαμ, Ράις – Σάκα, Φόντεν, Γκόρντον – Κέιν
  • Πιθανή ενδεκάδα Σλοβενίας (4-4-2): Όμπλακ – Κάρνιτσικ, Μπρέκαλο, Μπιζόλ, Γιάντσα – Μλάκαρ, Έλσνικ, Τσέριν, Στογιάνοβιτς – Σπόραρ, Σέσκο

Αγγλία – Σλοβενία: Ο διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος, Κλεμέντ Τουρπίν. Θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του στη διοργάνωση, καθώς βρέθηκε και στην πρεμιέρα του Euro 2024 και στο ματς Γερμανία – Σκωτία, εκεί όπου έδειξε τρεις κίτρινες κάρτες, μία κόκκινη κι ένα πέναλτι.

Αγγλία – Σλοβενία: Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει

Η Αγγλία δεν έχει πείσει με την παρουσία της μέχρι τώρα και όλοι περιμένουν περισσότερα. Ηγέτης της όλης προσπάθειας είναι ο Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι μέσα στις φάσεις και σήμερα θέλει να βρει δίχτυα και να ανεβάσει τόσο τη δική του ψυχολογία, όσο και της ομάδας. Από την άλλη, ο εκτελεστής της Σλοβενίας είναι ο Σέσκο, καθώς είναι αυτός που δοκιμάζει τα πόδια του ακόμη και από απόσταση. Προκύπτει αξία λοιπόν στην επιλογή Κέιν Over 1.5 προσπάθειες στην εστία & Σέσκο Over 0.5 προσπάθεια στην εστία, σε απόδοση 6.30 στις ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan.

Αγγλία – Σλοβενία όλα τα προγνωστικά (25/06/24)

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Αγγλία – Σλοβενία1 & Over 2.5 @2.15
Αγγλία – ΣλοβενίαΚέιν Over 1.5 προσπάθειες στην εστία & Σέσκο Over 0.5 προσπάθεια στην εστία @6.30
Share Διαβαστε επισης