bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Σαββάτου 25/05/24: Σηκώνουμε κύπελλα!

Προγνωστικά Σαββάτου 25/05/24: Σηκώνουμε κύπελλα!

Παιχνίδια κυπέλλου στο Σαββατιάτικο μενού με πλούσιες επιλογές και ευκαιρίες στο κουπόνι μας. Παιχνίδια που με σωστές και μετρημένες επιλογές μπορούν να μας στείλουν ταμείο για ένα βελτιώσουμε τη κάβα μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου 25/05/24 και τι ξεχωρίσαμε.

Επιστρέφει στις νίκες και στους τίτλους

Το χαστούκι που έχει δεχθεί η Λεβερκούζεν από την Αταλάντα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ήταν πολύ μεγάλο και ηχηρό. Μία ξεγυρισμένη τριάρα και ήττα με κάτω τα χέρια, όπου έσπασε μάλιστα το ιστορικό αήττητο των 51 αγώνων για την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Ο Αλόνσο αλλά και οι παίκτες του μοίρασαν συγχαρητήρια στην Αταλάντα και έστρεψαν την προσοχή τους στον τελικό κυπέλλου. Άλλωστε το νταμπλ στη Γερμανία είναι μεγάλο κίνητρο από μόνο του, πόσο μάλλον για μια ομάδα που μόλις τον τελευταίο μήνα πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.  Η Καϊζερσλάουτερν έκανε ονειρική πορεία στο θεσμό του κυπέλλου, ωστόσο στο πρωτάθλημα, δεν είχε και τη καλύτερη χρονιά αφού κατάφερε να σωθεί τις τελευταίες αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα Β’. Η πρόκριση στον τελικό είναι από μόνη της επιτυχία, ωστόσο, αφού είναι εδώ… γιατί όχι για το… θαύμα κόντρα στο ακλόνητο φαβορί που είναι οι «ασπιρίνες». Οι… τυπικά γηπεδούχοι το έχουν το γκολ και από δω προκύπτει και η επιλογή μας για τον τελικό. Στα προγνωστικά Σαββάτου 25/05/24 θα πάμε με την επιλογή της νίκης της Λεβερκούζεν, να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και να σημειωθούν τρία γκολ και πάνω. Το συγκεκριμένο combo το βρίσκουμε σε απόδοση 2,75 στην Novibet (εγγραφή στη Novibet).

Πίστη σε Λυών…

Μπορεί η Παρί να είναι το ακλόνητο φαβορί και η ομάδα που τα σαρώνει όλα στην Γαλλία αλλά αυτή η Λυών όπως παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό είναι ικανή ακόμη και να λυγίσει την μόνιμη πρωταθλήτρια. Στα τελευταία 11 ματς μετρά εννέα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Βέβαια, η ήττα ήταν από την Παρί, όταν και η Παρί ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Τώρα οι Παριζιάνοι προέρχονται από δυο μόλις νίκες στα τελευταία έξι τους παιχνίδια και αν κάτι αξίζει στοιχηματικά είναι η κόντρα της Παρί και σε αυτήν θα ρισκάρω. Στα προγνωστικά Σαββάτου 25/05/2024 θα επιλέξω να πάω με τη διπλή ευκαιρία στο 1Χ και να σημειωθούν δυο γκολ και πάνω. Επιλογή την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 3,00 στην Stoiximan.

10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεση
10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεσηΕΓΓΡΑΦΗ

Προγνωστικά Σαββάτου 25/05/24: – Βetmarket Επιλογές:

25/05 – 21:00 – ΓΕΡΚ – Καϊζεσλάουτερν-Λεβερκούζεν: 2 & G/G& Over 2.5 @2.75 Novibet με 20 μονάδες

25/05 – 22:00 – ΓΑΛΚ – Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν: 1Χ & Over 1,5 @3,00 Stoiximan με 20 μονάδες

Πανίκος

Πανίκος

LLWLLWWLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+49.25102039.253.67114.48%

Καμιά εικοσαριά χρόνια τώρα, έκανε επάγγελμα το ποδόσφαιρο και το στοίχημα. Χαλαρώνει στις παραλίες της Αγίας Νάπας, αλλά αποφεύγει να παίζει με κουβα-δάκια. Παίζει μπάλα στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα και στα... αλώνια της Β' Κύπρου.

Share Διαβαστε επισης