bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα (29/05/24): Τα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα (29/05/24): Τα προγνωστικά

Ιστορία γράφει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (29/05/24), ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την Φιορεντίνα με φόντο το τρόπαιο του Conference League και το BetMarket έχει τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά από μία τρελή πορεία και μία ακόμα πιο τρελή χρονιά, διεκδικεί τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο. Παρότι η σεζόν μέχρι τον Φλεβάρη εξελισσόταν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», η έλευση του Μεντιλίμπαρ άλλαξε τα δεδομένα. Οι Πειραιώτες πήραν ιστορικές προκρίσεις κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε και Άστον Βίλα.

Πλέον, στις 29 Μαΐου διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο στην Ευρώπη, θέλοντας να γράψει τις πιο χρυσές σελίδες στην 99η ιστορία. Ας δούμε, όμως τα προγνωστικά για τον τελικό του Conference League που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Φιορεντίνα.

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Αποδόσεις και προγνωστικά

Ολυμπιακός logo

Ολυμπιακός

  • ΙΝΗΝΝ
68%
22:00
Φιορεντίνα

Φιορεντίνα

  • ΝΙΝΙΗ
64%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Ολυμπιακός
Φιορεντίνα
3.153.342.36-0.50%1.99-7.94%1.81

Βλέπουμε αρχικά ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρότι θα παίξουν σε ελληνικό γήπεδο (OPAP Arena) και θα έχουν την στήριξη αρκετού κόσμου στις εξέδρες, εν τούτοις είναι το αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του μία ομάδα ήταν σταθερότατη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και μία τριετία και συνεχώς εξελίσσει τον υπάρχοντα κορμό. Κυρίως, όμως, οι «βιόλα» είναι μία ομάδα με τεράστια εμπειρία σε ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Μην ξεχνάμε πως μόλις πέρυσι έφτασε ξανά στον τελικό του Conference League, γνωρίζοντας την ήττα από την Γουέστ Χαμ. Συνεπώς, οι Ιταλοί θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με ένα κίνητρο παραπάνω για να πετύχουν όσα δεν πέτυχαν πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει πετύχει ήδη κάτι παραπάνω από έναν στόχο, αλλά η ομάδα του Μεντιλίμπαρ μας έχει ήδη αποδείξει πως δεν έχει… ταβάνι. Οταν φτάνεις στο σημείο να αποκλείσεις μία από τις top ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (και φαβορί για την κούπα), Αστον Βίλα και μάλιστα με 2 καθαρές νίκες (εντός/εκτός με συνολικό σκορ 6-2!), τότε όλα είναι στο… χέρι σου! Πόσω μάλλον όταν ο τελικός γίνεται στην χώρα σου!

Σκόρερ

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Ελ Κααμπί, ο οποίος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού έχει πετύχει 10 γκολ σε οκτώ παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση, ενώ βρήκε δίχτυα και πέντε φορές στο Europa League. Αποτελεί την «Αιχμή» του δόρατος της ομάδας του Μεντιλίμπαρ και αναμένεται να είναι ο αποδέκτης της πλειοψηφίας των δημιουργιών.

Ο Διαιτητής

Τον τελικό θα διαιτητεύσει ο Άρθουρ Σοάρες Ντίαζ. Ο Πορτογάλος έχει βρεθεί ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος, καθώς βρέθηκε στη χώρα μας για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ της κανονικής διάρκειας, στο οποίο δεν υπήρξε νικητής (1-1).  Επιπλέον, η στιγμή που θα θυμάται από τη χώρα μας είναι ένα ΆΕΚ – Άρης για το Κύπελλο, το οποίο έμεινε στην ιστορία για λάθος λόγους.

Συνολικά φέτος, μετρά 27 παιχνίδια, τρία εκ των οποίων για το Champions League και δύο για το Europa League.Σχετικά με τους αριθμούς, φέτος σε 27 ματς έχει βγάλει 138 κίτρινες κάρτες (5.1 μέσο όρο), πέντε εκ των οποίων δεύτερες κίτρινες και συνολικά οκτώ κόκκινες, ενώ έδωσε 11 πέναλτι.

Όσον αφορά την παρουσία του σε τελικούς, μετρά συνολικά έξι. Δύο τελικούς κυπέλλου Πορτογαλίας, δύο σούπερ καπ Πορτογαλίας, έναν τελικό Λιγκ Καπ Πορτογαλίας κι έναν τελικό Κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας.

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα προγνωστικά (29/05/24): Οι αποδόσεις

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποδόσεις, το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου είναι η Φιορεντίνα, με την επιλογή να σηκώσει η ομάδα του Ιταλιάνο το Κύπελλο να προσφέρεται σε απόδοση 1,80, ενώ το να είναι πάρει τον τίτλο ο Ολυμπιακός είναι σε απόδοση 2,02.

  • Να κριθεί στην παράταση: 5.90
  • Να κριθεί στα πέναλτι: 5.40
  • Φιορεντίνα στα πέναλτι: 11.00
  • Ολυμπιακός στα πέναλτι: 11.00

Ενδιαφέρον, πέραν των αποδόσεων για το αποτέλεσμα, έχουν και οι τιμές για την κατάκτηση του τίτλου. Εδώ, ακριβώς επειδή μιλάμε για τελικό όπου μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τα τελικά αποτελέσματα, υπάρχει ελάχιστη απόκλιση στις αποδόσεις.

Η Φιορεντίνα παίζει σε τιμές από 1,70 έως και 1,85. Ο δε Ολυμπιακός φτάνει ακόμα και το 2,16 για να κατακτήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο.

Αναλυτικά οι αποδόσεις κατάκτησης του τροπαίου:

Stoiximan

  • Ολυμπιακός: 2,02
  • Φιορεντίνα: 1,80

Novibet

  • Ολυμπιακός: 2,00
  • Φιορεντίνα: 1,78

Winmasters

  • Ολυμπιακός: 2,12
  • Φιορεντίνα: 1,72

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι αποδόσεις στα προγνωστικά του τελικού του Conference League που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Φιορεντίνα ως προς τον τρόπο που θα κατακτήσει ο νικητής το τρόπαιο. Ειδικότερα, το ενδεχόμενο να κριθεί ο νικητής στην παράταση φτάνει στο 5,90 στην Stoiximan. Αντίστοιχα, το ενδεχόμενο να δούμε πέναλτι αγγίζει το 6,10 στην Novibet.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για το νικητή και τον τρόπο με τον οποίο θα κατακτήσει το τρόπαιο:

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προγνωστικά

Σε αντίθεση πάντως με όσα μας έχουν δείξει ως τώρα οι δύο ομάδες στην πορεία τους προς τον τελικό του Conference League, δεν περιμένουμε πολλά γκολ. Ακριβώς γιατί μιλάμε για τελικό και καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ρισκάρει να δώσει χώρο στον αντίπαλο.

Share Διαβαστε επισης