bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Stoiximan Superleague – Playout: Προγνωστικά (11/05/24)

Stoiximan Superleague – Playout: Προγνωστικά (11/05/24)

Ολοκληρώνονται τα playout της Stoiximan Superleague και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά της ημέρας (11/05/24).

Φυσικά, βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει σε καμία αναμέτρηση, καθώς ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά έχουν ήδη υποβιβαστεί. Οι ομάδες που θα τις αντικαταστήσουν είναι ο Λεβαδειακός και η Καλλιθέα.

Stoiximan Superleague – Playout

Ατρόμητος Αθηνών logo

Ατρόμητος Αθηνών

  • ΗΗΙΙΙ
27%
20:00
Αστέρας Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης

  • ΙΗΝΗΗ
32%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Ατρόμητος Αθηνών
Αστέρας Τρίπολης
2.21-4.19%3.27-0.55%3.301.931.83-2.44%

Ο Ατρόμητος δεν θα συνεχίσει με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο, όμως δεν προχώρησε άμεσα σε πρόσληψη νέου τεχνικού, καθώς δεν βιάζεται. Στο σημερινό παιχνίδι, το τελευταίο της σεζόν, προπονητής θα είναι ο Κορακάκης, ως υπηρεσιακός. Γενικότερα, εφόσον βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, έχει επηρεαστεί και η απόδοση του. Πάντως η νίκη αγνοείται εδώ και έξι αγωνιστικές (0-4-2), ενώ μετρά δύο σερί ήττες.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος στην έδρα του ΟΦΗ (1-1) και φαίνεται πως κι αυτός περιμένει απλώς το τέλος της σεζόν. Το θετικό είναι πως έχει βρει την ευκαιρία να δώσει λεπτά συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες και γενικότερα να αξιολογήσει το ρόστερ.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο για προβλέψεις, διότι κανείς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μόνο κίνητρο μπορεί να θεωρηθεί η άτυπη πρωτιά στα playout. Φαβορί εδώ είναι οι γηπεδούχοι πάντως και είναι λογικό, τόσο λόγω έδρας, όσο και εξαιτίας των δοκιμών που κάνει ο Αστέρας.

Με υπηρεσιακό τεχνικό οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δύσκολα θα ηττηθούν σήμερα. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το 1 DNB σε απόδοση 1.65, από τη Winmasters.

ΟΦΗ logo

ΟΦΗ

  • ΙΝΙΝΙ
70%
20:00
Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

  • ΝΝΝΗΙ
74%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
ΟΦΗ
Παναιτωλικός
2.053.44-1.14%3.55-3.20%1.82-1.34%1.93

Ο ΟΦΗ συνεχίζει το αήττητο σερί του, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι στις επτά αναμετρήσεις (2-5-0). Ο Δέλλας φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να κρατά την ισορροπία στην ομάδα και ήδη σκέφτεται τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Σίγουρα πάντως, θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να μην ηττηθεί εντός έδρας.

Ο Παναιτωλικός έκανε ένα εξαιρετικό σερί, τριών συνεχόμενων νικών και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Πλέον, έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη Stoiximan Superleague και παίζει απελευθερωμένα, ενώ σχεδιάζει την επόμενη μέρα με τον Πετράκη στον πάγκο.

Αναμένεται μια ισορροπημένη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σε καλή φόρμα. Αήττητος στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ματς του ο Παναιτωλικός (3-5-0), αήττητος σε επτά σερί παιχνίδια συνολικά (2-5-0) ο ΟΦΗ, οπότε και σήμερα είναι πιθανό να μην έχουμε νικητή.

Σε απόδοση 3.55 το Χ, από τη Novibet.

Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*ΕΓΓΡΑΦΗ
*οροι και προυποθεσεις
Πανσερραϊκός logo

Πανσερραϊκός

  • ΗΝΙΙΝ
57%
20:00
Κηφισιά

Κηφισιά

  • ΗΝΗΝΗ
40%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Πανσερραϊκός
Κηφισιά
1.98-0.52%3.643.52-0.81%1.66-7.34%2.15

Ο Πανσερραϊκός έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και ήδη προχωρά σε αλλαγές. Ο Ουάρντα αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ η επόμενη μέρα δεν θα βρει την ομάδα τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο. Σήμερα, ολοκληρώνεται η σεζόν και στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πάντως, έχει πολύ καλή απόδοση, με τρεις νίκες (3-1-0).

Τι κι αν η Κηφισιά μετρά δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, πλέον έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Η εντός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα (2-3) και Παναιτωλικό (0-1) του κόστισαν κι έτσι επιστρέφει στη Superleague 2. Η σημερινή αναμέτρηση είναι περισσότερο αγγαρεία πάντως, καθώς η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Αξίζει να πάμε με τον άσο εδώ, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.00, στη Stoiximan. Ο Πανσερραϊκός έχει την έδρα, καλή ψυχολογία και θέλει να κλείσει τη χρονιά με μια νίκη μπροστά στον κόσμο της.

ΠΑΣ Γιάννενα logo

ΠΑΣ Γιάννενα

  • ΝΗΗΗΙ
32%
20:00
Βόλος

Βόλος

  • ΝΗΙΝΝ
68%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
ΠΑΣ Γιάννενα
Βόλος
2.34-2.17%3.33-1.15%3.001.78-2.03%1.99

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλήρωσε τον κακό προγραμματισμό και υποβιβάστηκε, όντας ο αδύναμος κρίκος της φετινής Stoiximan Superleague. Σήμερα, είναι η τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος κι έτσι περιμένουμε να παίξει για το γόητρο και τον κόσμο.

Ο Βόλος έχει σωθεί και αυτός μαθηματικά, με την επόμενη ημέρα βέβαια να είναι άγνωστη. Η διοίκηση θέλει να παραχωρήσει τις μετοχές, παίκτες ήδη αποχωρούν και γενικότερα η σημερινή αναμέτρηση είναι κάπως αδιάφορη.

Σίγουρα θέλουν τη νίκη οι γηπεδούχοι, όμως τίθεται θέμα ικανότητας. Συνεπώς, θα πάμε πάσο.

Stoiximan Superleague – Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
11/05, 20:00ΟΦΗ – ΠαναιτωλικόςΧ @3.55
11/05, 20:00Πανσερραϊκός – Κηφισιά1 @2.00

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi – Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy.

Share Διαβαστε επισης