novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Premier League (25-26/11/23)

Προγνωστικά Premier League (25-26/11/23)

Δύο επιλογές στα προγνωστικά Premier League του Σαββατοκύριακου (25-26/11/23) και σε αποδόσεις πάνω από τον τριπλασιασμό.

Επιστροφή στις επάλξεις για την Premier League και την αυλαία των προγνωστικών του Σαββατοκύριακου (25-26/11/23) ανοίγει το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, για το οποίο υπάρχει ξεχωριστή ανάλυση εδώ. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Νιουκάστλ με την Τσέλσι και της Τότεναμ με την Άστον Βίλα, όπως φυσικά και το Λονδρέζικο ντέρμπι της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ.

Προγνωστικά Premier League (25-26/11/2023): Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Μπέρνλι logo

Μπέρνλι

  • ΗΝΗΗΗ
22%
17:00
Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ

  • ΝΙΝΝΝ
89%
Στατιστικά

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Μπέρνλι, καθώς έρχεται από 5 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Αποτελέσματα που την έφεραν και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δε βγάζει μάτια με την απόδοση της το τελευταίο διάστημα ούτε η Γουέστ Χαμ, η οποία κέρδισε μόνο τη Νότιγχαμ Φόρεστ στα 4 τελευταία ματς της (1-0-3), ενώ μακριά από τη βάση της έχει ηττηθεί και στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της.

Στην κατάσταση που βρίσκονται αμφότερες προτιμότερο δείχνει το No Bet αναφορικά με το καθαρό σημείο. Στα γκολ όμως μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα στα προγνωστικά Premier League (25-26/11/23) για το Over 2,5 του 1,78 από την Stoiximan. Η Μπέρνλι έχει επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη επιλογή σε 8/12 ματς της στο πρωτάθλημα, ενώ η Γουέστ Χαμ και στις 5 τελευταίες εξόδους της στην κατηγορία.

Λούτον logo

Λούτον

  • ΗΗΝΗΙ
28%
17:00
Κρίσταλ Πάλας

Κρίσταλ Πάλας

  • ΗΙΗΗΝ
27%
Στατιστικά

Η Λούτον συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-3-3), με την άμυνα της σταθερά να δέχεται φάσεις και τέρματα σε όλα αυτά τα ματς. Η Κρίσταλ Πάλας έχει κερδίσει μόλις μία από τις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της (1-1-3), αλλά μακριά από το σπίτι της βολεύεται περισσότερο παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων (3-1-2 το σερί της).

Στα μέτρα των φιλοξενούμενων το συγκεκριμένο και συνήθως τέτοια ματς έχει το know how να τα πάρει ο τεχνικός τους, Χόντζσον, όπως ακριβώς έκανε και πριν λίγες βδομάδες απέναντι στην Μπέρνλι (2-0). Τίμιο φαβορί η Κρίσταλ Πάλας στο 2,12 από τη Winmasters και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο απέναντι στο πιο αδύναμο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας, το οποίο μάλιστα ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ μπροστά στο κοινό του (0-2-3).

Νιουκάστλ logo

Νιουκάστλ

  • ΗΝΙΝΗ
50%
17:00
Τσέλσι

Τσέλσι

  • ΗΝΗΙΝ
47%
Στατιστικά

Σε μέτρια κατάσταση η Νιουκάστλ, αφού έχει κερδίσει μόλις σε 2/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-2-1). Φυσικά μπροστά στο κοινό της ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της, τρέχοντας σερί 4-0-0 χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Τσέλσι συνεχίζει την ανοδική της πορεία (3-2-1) και μάλιστα έχει… ξεμπουκώσει για τα καλά επιθετικά το τελευταίο διάστημα, αφού έχει πετύχει τουλάχιστον 4 τέρματα σε 3/5 αγώνες της.

Πολύ ζόρικο παιχνίδι. Η Νιουκάστλ μπορεί να μη πείθει εδώ και λίγο καιρό με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, όμως εντός έδρας πραγματοποιεί αψεγάδιαστες εμφανίσεις. Η Τσέλσι από την άλλη έχει βρει επιθετικό ρυθμό και έχει ηττηθεί μόνο από την Μπρέντφορντ στην πρόσφατη πεντάδα αναμετρήσεων της, ενώ στο δρόμο μετρά ισάριθμες νίκες στις 3 τελευταίες εξόδους της. Πιθανό να αλληλοεξουδετερωθούν τα δύο σύνολα, με την ισοπαλία να προσφέρεται στο 3,45 από τη Fonbet με Freebet 20 ευρώ χωρίς κατάθεση και να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επαλήθευσης στα προγνωστικά Premier League του Σαββατοκύριακου (25-26/11/23).

Νότινγκχαμ Φόρεστ logo

Νότινγκχαμ Φόρεστ

  • ΗΗΗΗΝ
16%
17:00
Μπράιτον

Μπράιτον

  • ΝΗΝΝΙ
70%
Στατιστικά

Δεν διακατέχεται από την σταθερότητα η Νότιγχαμ Φόρεστ, γεγονός που φαίνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματα της (1-2-2). Βέβαια, εντός έδρας μεταμορφώνεται και μάλιστα διατηρεί αήττητο τη φετινή σεζόν με το σερί της να είναι στο 2-3-0, έχοντας σκοράρει σε όλα τα αυτά τα παιχνίδια. Η Μπράιτον ζορίζεται αισθητά με τις παράλληλες υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι το οποίο της έχει στοιχίσει στο πρωτάθλημα, εκεί όπου δεν κερδίζει στις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-4-2), ενώ μακριά από τη βάση της δίνει δικαιώματα, αγνοώντας το τρίποντο εδώ και 3 εξόδους (0-1-2 έχοντας δεχτεί 9 τέρματα).

Ομάδα έδρας η Νότιγχαμ Φόρεστ και μπροστά στο κοινό της και φέτος αποδεικνύεται σκληρό καρύδι (2-3-0). Η Μπράιτον δεν τρομάζει με τις επιδόσεις της στο δρόμο και δίνει πολλά πατήματα για κόντρα όπως αναφέραμε και παραπάνω. Με το ανάλογο ρίσκο θα πάμε στα προγνωστικά Premier League (25-26/11/23) με τον αουτσάιντερ άσο του 3,20 από την Bet365.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ logo

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

  • ΗΗΗΙΝ
25%
17:00
Μπόρνμουθ

Μπόρνμουθ

  • ΝΙΝΝΗ
73%
Στατιστικά

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη διακοπή, διατηρώντας αήττητο στα 2 πιο πρόσφατα ματς της απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους (2-1 κέρδισε τη Γουλβς και απέσπασε βαθμό στο Μπράιτον). Η Μπόρνμουθ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα απέναντι στη Νιουκάστλ των πολλών απουσιών, όμως εκτός έδρας η εικόνα της είναι πραγματικά αποκαρδιωτική (0-1-5 το σερί της και τέρματα 5-18).

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν βαριά φανέλα και το τελευταίο διάστημα αγωνίζονται με το μαχαίρι στα δόντια, με τις εμφανίσεις τους αν μη τι άλλο να είναι ελπιδοφόρες. Η Μπόρνμουθ δεν εντυπωσιάζει στο δρόμο και αν παρουσιάσει την ίδια εικόνα απέναντι στη Σέφιλντ θα αντιμετωπίσει τρομερά ζητήματα, ιδιαίτερα στον ανασταλτικό τομέα όπου δέχεται τα γκολ σαν… στραγάλια μακριά από το σπίτι της. Η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στον άσο του 3,20 από την Stoiximan και θα αποτελέσει επιλογή μας στα προγνωστικά Premier League του Σαββατοκύριακου (25-26/11/23).

10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεση
10 ευρώ Free Bet για ΟΛΑ τα νέα μέλη στην Stoiximan χωρίς κατάθεσηΕΓΓΡΑΦΗ
Μπρέντφορντ logo

Μπρέντφορντ

  • ΗΝΗΗΝ
38%
19:30
Άρσεναλ

Άρσεναλ

  • ΝΝΝΝΝ
100%
Στατιστικά

Λονδρέζικο ντέρμπι.

Σε θετικό μομέντουμ γενικότερα η Μπρέντφορντ (3-0-2), με τις δύο ήττες της να έρχονται σε ζόρικες έδρες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ), ενώ σταθερά βρίσκει δίχτυα στις 4/5 τελευταίες εμφανίσεις της. Η Άρσεναλ παίζει σταθερά καλά (3-1-1), όμως και στα 2 τελευταία εκτός έδρας δείγματα της προβλημάτισε με την συνολική της εικόνα (0-1-1 ο απολογισμός, ενώ δέχτηκε 3 τέρματα).

Λονδρέζικο ντέρμπι το συγκεκριμένο και αυτά τα ματς έχουν πάντα τις ιδιαιτερότητες τους. Αρέσει η Μπρέντφορντ που βγάζει τσαγανό, αλλά απέναντι στις… μεγάλες μόνο την Τσέλσι κατάφερε να κερδίσει (ήττες με Νιουκάστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ). Η Άρσεναλ όπως είπαμε και παραπάνω προβλημάτισε στις 2 τελευταίες εξόδους της και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε λίγο παραπάνω το διπλό για να τη στηρίξουμε (στο 1,73 κατά μέσο όρο). Προτιμότερο λοιπόν στα προγνωστικά Premier League (25-26/11/23) δείχνει το No Bet σε αυτό το ζευγάρι και να χρησιμοποιήσουμε την αναμέτρηση για διεξαγωγή μελλοντικών συμπερασμάτων.

Προγνωστικά Premier League (25-26/11/2023): Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Τότεναμ logo

Τότεναμ

  • ΗΙΗΗΗ
11%
16:00
Άστον Βίλα

Άστον Βίλα

  • ΝΙΝΝΝ
89%
Στατιστικά

Η Τότεναμ έρχεται από δύο σερί ήττες, όμως και στα δύο ματς έχει ελαφρυντικά. Με την Τσέλσι αγωνίστηκε από νωρίς με 10 παίκτες, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 9, ενώ με τη Γουλβς είχε αρκετές απουσίες. Στο Λονδίνο είναι άκρως υπολογίσιμη φέτος κάτω από τις οδηγίες του εξαιρετικού τεχνικού Ποστέκογλου, έχοντας κερδίσει τα 4/5 αναμετρήσεις της. Η Άστον Βίλα συνεχίζει ακάθεκτη τη φετινή της πορεία και μάλιστα έχει επικρατήσει και στις 6 αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της (6-0-0 το σερί). Βέβαια, μακριά από αυτό χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, γεγονός που φαίνεται και από τα αποτελέσματα της στο δρόμο (1-1-2 στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της).

Δεν θα είναι εύκολο ματς για την Τότεναμ καθώς έχει γεμάτο απουσιολόγιο, αλλά με βάση την εικόνα που μας έχει δείξει η γηπεδούχος εντός έδρας (4-0-1) έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που στο δρόμο δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και παράλληλα έχει κρατήσει μόλις σε μία εξόρμηση της το μηδέν στα μετόπισθεν.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τα παραπάνω, ο άσος του 2,35 από τη Novibet (εγγραφή στη Novibet) δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση στα προγνωστικά Premier League (25-26/11/23).

Έβερτον logo

Έβερτον

  • ΝΝΗΝΙ
72%
18:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

  • ΝΗΙΝΝ
68%
Στατιστικά

Η Έβερτον είχε βρει φόρμα πριν τη διακοπή και διατηρούσε αήττητο στις 3 τελευταίες αγωνιστικές (2-1-0), όμως την προηγούμενη βδομάδα δέχτηκε ποινή 10 βαθμών από την FA για παρατυπίες (διαβάστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και την απόδοση υποβιβασμού της), με αποτέλεσμα να βρεθεί εντός ζώνης υποβιβασμού. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να μην πείθει με το πρόσωπο που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός ότι μετρά 4/5 νίκες στο πρωτάθλημα, η εικόνα της είναι κατά κύριο λόγο μέτρια.

Αν δεν είχε προηγηθεί η ποινή στην Έβερτον θα κοιτούσαμε… ζεστά προς τον άσο, αλλά τώρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο θα την επηρεάσει όλο αυτό. Προτιμότερο δείχνει στα προγνωστικά Premier League (25-26/11/23) το No Bet.

Betmarket Επιλογές στην Premier League

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
25/11, 17:00Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπράιτον1 @ 3,20 (σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή)1
25/11, 17:00Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ1 @ 3,20 (σε ισχύ το 2 και… ταμείο)1
Κάβα Πρωταθλήματος:-4,05ROI88,75%

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Share Διαβαστε επισης