novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κύπελλο Ιταλίας: Τα προγνωστικά της ημέρας (02/11)

Κύπελλο Ιταλίας: Τα προγνωστικά της ημέρας (02/11)

Η δράση στο Κύπελλο Ιταλίας συνεχίζεται και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά της ημέρας (02/11).

Μετά το χθεσινό απόλυτο και το 2/2 στις επιλογές μας, συνεχίζουμε σήμερα για μια ανάλογη συνέχεια.

Σασουόλο – Σπέτσια (19:00)

Αγώνας1X2OU
Σασουόλο
Σπέτσια
1.48-9.54%4.486.411.62-8.49%2.21

Η Σασουόλο μπορεί να χρειάστηκε την παράταση για να περάσει το εμπόδιο της Κοζέντσα στον προηγούμενο γύρο, όμως στο τέλος επικράτησε με 2-5. Η γενικότερη παρουσία της τελευταία δεν είναι καλή και δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2), μετρώντας εντός έδρας δύο διαδοχικές ήττες. O τεχνικός, Ντιονίζι, στάθηκε στον περσινό αποκλεισμό στη συγκεκριμένη διοργάνωση, από μια ομάδα της Serie B, υποστηρίζοντας πως αυτό πρέπει να γίνει μάθημα και πως σήμερα δεν πρέπει υποτιμηθεί ο αντίπαλος.

Η Σπέτσια ξεπέρασε κατά κάποιο τρόπο την αγωνιστική κοιλιά που είχε κάνει και έχει χτίσει ένα αήττητο πέντε αγώνων (1-4-0), στους οποίους διατήρησε τρεις φορές την εστία της ανέπαφη. Βέβαια, ακόμα βρίσκεται σε τροχιά πλέι άουτ και πρέπει να επανέλθει άμεσα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο προπονητής Αλβίνι προανήγγειλε εκτεταμένο ροτέισον, πράγμα που δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει άμεσα η διοργάνωση.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων δεν έκανε τυχαία αναφορά στην περσινό αποκλεισμό – σοκ, από ομάδα της Serie B κι έτσι η Σασουόλο αναμένεται να εμφανιστεί συγκεντρωμένη και με στόχο την πρόκριση. Σίγουρα το ροτέισον θα την αποδυναμώσει κάπως, όμως είναι μια ομάδα που διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και όσοι επιλεχθούν θα έχουν το κίνητρο να αρπάξουν την ευκαιρία τους. Συνεπώς, στα προγνωστικά μας για το Κύπελλο Ιταλίας, ξεχωρίζει το combo 1 & Over 1.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.75, στη Winmasters.

Τορίνο – Φροζινόνε (22:00)

Αγώνας1X2OU
Τορίνο
Φροζινόνε
1.61-15.12%3.865.731.86-9.96%1.89

Η Τορίνο πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της Λέτσε (0-1), το οποίο έσπασε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, σε τέσσερις εκ των οποίων δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να κάνουν λίγες αλλαγές, καθώς ο Γιούριτς θέλει η ομάδα του να αφομοιώσει περισσότερο το τακτικό πλάνο του κι έτσι ένα κομμάτι των βασικών θα αγωνιστεί και σήμερα. Βέβαια, σύμφωνα με την τοποθέτηση του στην συνέντευξη τύπου, φαίνεται πως σήμερα περισσότερο τον ενδιαφέρει η ουσία, παρά το αποτέλεσμα.

Η Φροζινόνε έρχεται από μια ήττα σοκ στο πρωτάθλημα, καθώς αν και είχε το προβάδισμα με σκορ 0-3 κόντρα στην Κάλιαρι, ηττήθηκε εν τέλει με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Γενικότερα πάντως, είναι μια ομάδα με αρκετά δραστήρια επίθεση, η οποία αν βρει χώρους μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, όμως κόντρα σε κλειστές άμυνες μοιάζει εξαιρετικά περιορισμένη.

Αναμένεται να είναι μια μάχη επιπέδου Serie A και ναι μεν είναι λογικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, αλλά το 1.70 είναι χαμηλό. Στοιχηματικά, αξίζει να σταθούμε στην προσέγγιση του Γιούριτς, η οποία είναι αρκετά αμυντική, πράγμα που συχνά οδηγεί τον αντίπαλο στο να κάνει λίγες τελικές και κατ’ επέκταση να κερδίζει λίγα κόρνερ, τομέα με τον οποίο θα ασχοληθούμε, καθώς ούτε οι γηπεδούχοι κερδίζουν συχνά.

Για να μιλήσουμε με αριθμούς, στο παιχνίδι της Τορίνο με τη Λέτσε υπήρξαν συνολικά 3 κόρνερ, σε αυτό με την Ίντερ 6, με τη Λάτσιο 6 και με τη Σαλερνιτάνα 3, ενώ Ρόμα και Ελλάς Βερόνα κέρδισαν από μόλις 1 στις αναμετρήσεις τους με τη «Γκρανάτα». Σήμερα, η επιλογή να έχουμε Under 9.5 κόρνερ προσφέρεται σε απόδοση 1.80, στη Fonbet.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Ο Γιούριτς στις δηλώσεις του στάθηκε αρκετά στον Ζαπάτα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Κολομβιανός επιθετικός χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό και σήμερα θα τον έχει. Πρόκειται άλλωστε για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή κι έτσι η επιλογή να σκοράρει ο Ζαπάτα, που βρίσκεται σε απόδοση 2.40, στη Bet365.

Κύπελλο Ιταλίας – Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
02/11, 19:00Σασουόλο – Σπέτσια1 & Over 1.5 @1.75
02/11, 22:00Τορίνο – ΦροζινόνεUnder 9.5 κόρνερ @1.80
02/11, 22:00Τορίνο – ΦροζινόνεΝα σκοράρει ο Ζαπάτα @2.30

 

Share Διαβαστε επισης