bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σύστημα με φαβορί και αουτσάιντερ

Σύστημα με φαβορί και αουτσάιντερ

Καλημέρα σας. Στεναχωρήθηκα αρκετά την Τρίτη που ενώ πέρασε το πολύ ωραίο σημείο της Σέφιλντ Γουένστεϊ δεν κατάφερα να το πληρωθώ καθώς δεν δίπλωσε με κανένα άλλο σημείο. Κάρντιφ και Τότεναμ έδειξαν ανήμπορες και έτσι δεν πήραμε πίσω τίποτα.

Στο σημερινό κουπόνι δεν υπάρχουν πολλά σημεία για να σταθώ. Από την Κύπρο δεν ξεχωρίζει τίποτα σήμερα που ξεκινάει η 2η φάση του πρωταθλήματος. Η Αγγλία είναι και πάλι το «κυρίως πιάτο» ενώ πετάχτηκα και μέχρι την Ολλανδία να τσιμπήσω κάτι.

Αγγλία – Championship

Το διπλό της Νόριτς στα 2,20 μου κάνει. Είναι από τα σημεία φαβορί που μου αρέσουν καθώς έχει μικρή αξία στην απόδοση αλλά πιστεύω πολύ ότι η Νόριτς θα πάρει το τρίποντο. Εξάλλου και δύσκολα να βάλει η Μίλγουολ σήμερα τα «Καναρίνια» έχουν τον «δολοφόνο» τους, Teemu Pukki, για να «καθαρίσει».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Martin O’Neill όλο και ανεβαίνει. Μετά τη νίκη της απέναντι στην Ντέρμπι την είχα ήδη σημειώσει για διπλό μέσα στην έδρα της Στόουκ. Με το διπλό στα 3,50 μπορώ να κάνω παιχνίδι.

Αγγλία – League Two

Η Γκρίσμπι μετά τις 4 σερί νίκες πήρε και μία ισοπαλία στην έδρα της Σουίντον. Εντός έδρας τα πάει πολύ καλά, ειδικά στα 3 τελευταία ματς όπου μετράει ισάριθμες νίκες χωρίς καν να δεχτεί γκολ. Από την άλλη η Κέιμπριτζ δεν είναι στα καλύτερα, πόσο μάλλον μακριά από την έδρα της, όπου μετράει 3 σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει. Άσσος στα 2,60.

Αρκετά μεγάλο και με μπόλικη αξία το διπλό της Στίβενεϊτζ. Το περίμενα κοντά στα 3,50 αλλά το βρίσκω στα 5,50. Με προβληματίζει λίγο η αμυντική λειτουργία της Στίβενεϊτζ αλλά και πάλι η Όλνταμ δεν με φοβίζει. Ακόμα και το DNB στα 3,75 έχει αξία.

Ολλανδία – Eredivisie

Ο άσσος της φορμαρισμένης Χέρακλες είναι στα 2,80 μέσα στο γήπεδο της και νομίζω έχει λάθος η απόδοση. Φαβορί με απόδοση 2,40 έπρεπε να είναι κατ’ εμέ. Μετράει 3 σερί νίκες, έχει την 3η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος ενώ έχει και το πλεονέλτημα του συνθετικού χλοοτάπητα. Η Ουτρέχτη μακριά από το σπίτι της δεν φοβίζει κανένα αντίπαλο.

Κατέληξα να έχω 5 σημεία από το σημερινό μενού. Σκέφτηκα αρκετά πως να τα ποντάρω, πως να κάνω την δική μου «χημεία». Αποφάσισα να αφήσω έξω το μεγαλύτερο μου σημείο, την Στίβενεϊτζ. Έτσι μένω με τα υπόλοιπα 4 σημεία. Λίγο πιο κάτω από τον συνηθισμένο μέσο όρο μου. Θα τα βάλω σε ένα σύστημα 2-3-4 με την ελπίδα να «πιάσω» τα 3 από αυτά για να έχω καλές επιστροφές. Εσείς συνδυάστε τα όσο καλύτερα μπορείτε. Καλές μας επιτυχίες.

Το παιχνίδι μου

Σύστημα 2-3-4:
2/3, 17:00 – Μίλγουολ v Νόργουιτς: -2- 2,20
2/3, 17:00 – Στόουκ v Νότιγχαμ Φόρεστ: -2- 3,50
2/3, 17:00 – Γκρίμσμπι v Κέιμπριτζ Γιουν.: -1- 2,60
2/3, 19:30 – Χέρακλες v Ουτρέχτη: -1- 2,80
Επί 6,3 μονάδες στην κάθε δυάδα
Επί 5,5 μονάδες στην κάθε τριάδα
Επί 2,2 μονάδες στην τετράδα
Συν. Ποντάρισμα: 62 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1359,72 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 62,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης