bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά (02/10/23): Φούλαμ – Τσέλσι

Προγνωστικά (02/10/23): Φούλαμ – Τσέλσι

Το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά του σημερινού (02/10/23) παιχνιδιού ανάμεσα στη Φούλαμ και την Τσέλσι.

Ολοκληρώνεται απόψε η 7η αγωνιστική στην Premier League με το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Φούλαμ και την Τσέλσι. Ανάλυση του αγώνα και προγνωστικά στοιχήματος από το Betmarket.

Προγνωστικά Φούλαμ – Τσέλσι (02/10/23)

Φούλαμ logo

Φούλαμ

  • ΝΗΝΗΗ
44%
21:00
Τσέλσι

Τσέλσι

  • ΗΝΗΙΝ
47%
Στατιστικά

Λονδρέζικο ντέρμπι.

Αγώνας1X2OU
Φούλαμ
Τσέλσι
3.37-10.11%3.38-6.49%2.181.911.86-5.93%

Ανάλυση Φούλαμ

Έχει βρει φόρμα το τελευταίο διάστημα η Φούλαμ και διατηρεί αήττητο στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (1-1-0). Ταυτόχρονα, έχει βελτιώσει τις αμυντικές της επιδόσεις, αφού και στα 2 τελευταία ματς της στο πρωτάθλημα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ στις 4 προηγούμενες αγωνιστικές είχε δεχθεί 10 (!) τέρματα. Στο πιο πρόσφατο δείγμα της στην Πρέμιερ Λιγκ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά άξιζε τους τρεις βαθμούς της νίκης, διότι δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της αντιπάλου της (10 τελικές, οι 5 στην εστία), ενώ μεσοβδόμαδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Νόριτς για το Λιγκ Καπ (2-1).

Ανάλυση Τσέλσι

Η Τσέλσι φαίνεται πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής στα… θέλω του τεχνικού Ποτσετίνο, διότι στην πρόσφατη τριάδα αναμετρήσεων της στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη (0-1-2), όμως σε καμία των περιπτώσεων οι εμφανίσεις της δεν είναι κακές (σταθερά πάνω από 1,50 o δείκτης των XGoals της και στα 3 ματς). Φυσικά υπάρχει μουρμούρα από τους οπαδούς της, καθώς σε αυτές τις 6 πρώτες στροφές έχει κερδίσει μόνο τη νεοφώτιστη Λούτον (3-0). Πάντως μεσοβδόμαδα κατάφερε να πάρει την πρόκριση από την Μπράιτον για το θεσμό του Λιγκ Καπ (1-0).

Προγνωστικά στο Φούλαμ – Τσέλσι (02/10/23)

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τσέλσι δεν τρομάζει με το πρόσωπο που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δείχνει να έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων αφού οι δείκτες των XGoals της είναι σταθερά σε καλά επίπεδα (στο 1,78 ο μέσος όρος των τριών τελευταία αναμετρήσεων της στην Πρέμιερ Λιγκ). Η Φούλαμ όπως αναφέραμε και παραπάνω έχει βελτιωθεί στο ανασταλτικό κομμάτι (κράτησε το μηδέν στα 2 πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα) και μέσω των γρήγορων άκρων της μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στους φιλοξενούμενους.

Επιλογή μας στα προγνωστικά του αγώνα Φούλαμ – Τσέλσι (02/10/23) θα είναι ο άσος, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 3,50 από την Bet365. Φυσικά για μικρότερο ρίσκο μπορεί κάποιος να στραφεί και στο 1DNB του 2,50 από την ίδια στοιχηματική εταιρία.

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
02/10, 22:00Φούλαμ – Τσέλσι1 (σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή) @3.50

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Share Διαβαστε επισης