bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά στοιχήματος σε Αγγλία και Κύπρο

Προγνωστικά στοιχήματος σε Αγγλία και Κύπρο

Προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα 30/09/23 από Αγγλία και Κύπρο

Η Χιρόνα συνέχισε την τρελή της πορεία στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και μας χάρισε ένα ωραίο διπλό με ανατροπή. Με απογοήτευσε η Πάφος η οποία δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα των προηγούμενων αγώνων και έτσι έχασε με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ. Με 1 στα 2 σημεία όμως πήραμε κέρδος και συνεχίζουμε με θετικό πρόσημο.

Κύπρος – 1η Κατηγορία

Μία από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιές φέτος στο πρωτάθλημα, όταν κανείς δεν τις υπολογίζει, είναι ο Οθέλλος. Η Καρμιώτισσα δεν μου αρέσει καθόλου ενώ οι παίκτες της, απέναντι στον Εθνικό, έδειχναν αρκετά αδιάφοροι, ειδικά στην αμυντική λειτουργία. Η ομάδα της Αθηαίνου μου αρέσει, έχει πλάνο και μπορεί για το διπλό. Στα 4,20 έφτασε στην Bet365.

Στο ντέρμπι της Λεμεσού, Άρης και Απόλλωνας θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν να είναι ψηλά στο πρωτάθλημα. Με το που είδα το over2.5 σε απόδοση 2,02 αποφάσισα να το ποντάρω. Οι λόγοι είναι χιλιοειπωμένοι και χιλιογραμμένοι. Ο Άρης δίνει ρυθμό και παίζει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς να έχει και την καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Αγγλία – Championship

Στις σημειώσεις μου έχω ότι η καλύτερη ομάδα στην Championship, όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, σε ανοιχτό παιχνίδι, είναι η Μπέρμιγχαμ. Αυτή την αγωνιστική πάει στο «Carrow Road» για να αντιμετωπίσει τη Νόριτς. Το διπλό φτάνει σε απόδοση 4,00 και είναι ένα σημείο που αξίζει να μπει στις επιλογές μου. Η εικόνα των «Canaries» στα τελευταία παιχνίδια τους δεν είναι καλή. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του David Wagner προβληματίζει. Η Μπέρμιγχαμ έχει περισσότερες πιθανότητες από αυτές που οι μπουκ τις δίνουν. Στα τελευταία παιχνίδια της είχε καλό πρόσωπο και η βαθμολογική της θέση την αδικεί.

Αγγλία – League One

Στο Ντέρμπι – Κέιμπριτζ έχω λάθος εκτίμηση στις αποδόσεις. Με το πέρας 8 αγωνιστικών, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 13 βαθμούς. Η ανάλυση των αγώνων των δύο ομάδων μας δείχνει την φιλοξενούμενη καλύτερη σχεδόν σε όλες τις φάσεις παιχνίδιου (Άμυνα, επίθεση, στημένα). Οι «Rams» δεν μπορούν να κρατήσουν μπάλα και αδυνατούν να χτίσουν ομοιόμορφα το παιχνίδι τους. Η Κέιμπριτζ ξέρει να περιμένει και επίσης είναι πολύ καλή στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Το 5,00 στο διπλό είναι πολύ πιο πάνω απ’ ότι εγώ περίμενα.

Πάμε στο «Vale Park» εκεί όπου έχουμε τον αγώνα Πορτ Βέιλ – Μπόλτον. Οι γηπεδούχοι έχουν σχεδόν κοινή πορεία με την Μπόλτον και έχουν 3 περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι περισσότερο. Περίμενα πιο κάτω τον άσο καθώς οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και ειδικά μέσα στην έδρα της, η Πορτ Βέιλ, τα πάει εξαιρετικά. Στα 2,82 ο άσος θα μπει στις επιλογές μου.

Αγγλία – League Two

Τα πάει εκπληκτικά στην έδρα της η Κρόουλι και η πορεία της έρχεται σε αντίθεση με την εκτός έδρας πορεία της Σάτον, η οποία μετράει 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Έχει πολύ κακή αμυντική λειτουργία και γενικά η εικόνα της δεν μπορεί να πείσει κανένα. Ο άσσος στα 1,95 είναι σε καλό επίπεδο και είναι από τα φαβορί με αξία.

Όσο καλή ομάδα και να είναι η Ρέξαμ, δεν γίνεται να πληρώνει μόλις 1,40 για να κερδίσει μία ομάδα που είναι πιο ψηλά της στην βαθμολογία και την ίδια ώρα που έρχεται από ήττα 5-0. Η Κρου δεν είναι και η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, ειδικά αμυντικά αλλά με την απόδοση του διπλού να είναι στα 8,00 όταν η Κρου είναι και 4 συναπτούς αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, τότε έχω επιλογή με μπόλικη αξία.

Το παιχνίδι μου

Μονά:

  • ΑΓΓΤ, 30/09, 17:00 – Νόριτς – Μπέρμιγχαμ: 2 @4.00 *8 μονάδες στην Bet365
  • ΑΓΓ1, 30/09, 17:00 – Ντέρμπι – Κέμπριτζ: 2 @5.00 *4 μονάδες στην Bet365
  • ΑΓΓ1, 30/09, 17:00 – Πορτ Βέιλ – Μπόλτον: 1 @2.82 *16 μονάδες στην Stoiximan
  • ΑΓΓ2, 30/09, 17:00 – Κρόουλι – Σάτον Γιουνάιτεντ: 1 @1.95 *20 μονάδες στην Bet365
  • ΑΓΓ2, 30/09, 17:00 – Ρέξαμ – Κρου: 2 @8.00 *4 μονάδες στην Bet365
  • ΚΥΠ1, 30/09, 19:00 – Καρμιώτισσα – Οθέλλος: 2 @4.20 *8 μονάδες στην Bet365
  • ΚΥΠ1, 30/09, 19:00 – Άρης – Απόλλων: Over2.5 @2.02 *16 μονάδες στην Stoiximan
Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης