novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Σαββάτου 30/09: Ταμείο με τους Λύκους

Προγνωστικά Σαββάτου 30/09: Ταμείο με τους Λύκους

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Πρώτη φορά ξεκινάμε με αρνητικό πρόσημο στην κάβα μας, επομένως πάμε δυνατά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και τα θετικά αποτελέσματα στα προγνωστικά Σαββάτου (30/09), μετά από ένα σερί κακών επιλογών που μας έφεραν στο ναδίρ!

ΟΙ ΛΥΚΟΙ… ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ!

Από την αρχή της σεζόν η Βόλφσμπουργκ κερδίζει την εκτίμηση μου, με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που αντιμετωπίζει τους αγώνες της. Ναι, δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα στο Ντόρτμουντ, αλλά κόντρα σε ομάδες του ίδιου βεληνεκούς έχει τον τρόπο να πετυχαίνει το στόχο της και να παίρνει τις νίκες. Κέρδισε Ουνιόν, Χαϊντενχάιμ και Κολωνία και εντός έδρας έχει 2/2 μέχρι στιγμής! Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Άιντραχτ την οποία αξίζει να κοντράρουμε συνέχεια. Οι “αετοί” φέτος είναι μόνο για… χαμηλές πτήσεις, πάνε από τη μια προβληματική εμφάνιση στην άλλη, τόσο σε Γερμανία όσο και στην Ευρώπη. Ενδεικτικό της κατάστασης, ότι όλοι οι… πικραμένοι πήραν βαθμό από την Αϊντραχτ φέτος.

Με σοβαρότητα οι “Λύκοι” μπορούν να κερδίσουν και πληρώσουν σε απόδοση 2,11 με την οποία προσφέρονται στην Meridianbet! Πάντως από το απόγευμα της Παρασκευής άρχισε να πέφτει, ενδεικτικό της αξίας του άσου σε αποδόσεις πάνω από 2!

ΜΕ ΤΣΑΒΙ ΑΛΟΝΣΟ ΟΔΗΓΟ!

Μόλις 4 γκολ σε 5 ματς μετρά η Μάιντζ που έχει 1 βαθμό συγκομιδή μέχρι στιγμής. Αυτή η αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων δικαιολογεί τη χαμηλή απόδοση (1,55) στην οποία προσφέρονται οι «ασπιρίνες». Η Λεβερκούζεν μέχρι στιγμής δείχνει ασταμάτητη, μοιράζοντας… φάπες αριστερά και δεξιά και αριστερά, εντός και εκτός συνόρων. Σε σύνολο 6 επίσημων αγώνων, μετρά 5 νίκες και μόλις μια ισοπαλία κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο. Επομένως θα πάρουμε το διπλό με την προσθήκη 3+ γκολ, παρότι η Μάιντζ, δύσκολα θα συνεισφέρει στην αναμέτρηση κάποιο γκολ.

Η εμπιστοσύνη μας είναι απόλυτη στην ομάδα του Τσάβι Αλόνσο, η οποία μπορεί να σκοράρει και τα τρία γκολ που θα χρειαστούμε για να περάσουμε από το ταμείο για το 2+Οver2.5 σε απόδοση 2,10 στην Fonbet με Freebet 20 ευρώ χωρίς κατάθεση.

Προγνωστικά Σαββάτου 30/09 – TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

30/9 – ΓΕΡ1 – 16:30 – Βόλφσμπουργκ – Αϊντραχτ Φρ.:  1 σε απόδοση 2.11 στην Meridianbet με 15 μονάδες

30/9 – ΓΕΡ1 – 16:30 –Mάιντζ – Μπαγερ Λεβερκούζεν:  2+Οver2.5 σε απόδοση 2.10 στην Fonbet με 15 μονάδες

Πανίκος

Πανίκος

LLWLLWWLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+49.25102039.253.67114.48%

Καμιά εικοσαριά χρόνια τώρα, έκανε επάγγελμα το ποδόσφαιρο και το στοίχημα. Χαλαρώνει στις παραλίες της Αγίας Νάπας, αλλά αποφεύγει να παίζει με κουβα-δάκια. Παίζει μπάλα στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα και στα... αλώνια της Β' Κύπρου.

Share Διαβαστε επισης