bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με ειδικό στο Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (29/09/23)

Με ειδικό στο Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (29/09/23)

Το BetMarket σας παρουσιάζει την ανάλυση, καθώς και το ειδικό προγνωστικό από το Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη στην Primera Division (29/09/23)..

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PRIMERA DIVISION (29/09/23): ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Μπαρτσελόνα logo

Μπαρτσελόνα

  • ΝΝΙΝΗ
74%
21:00
Σεβίλλη

Σεβίλλη

  • ΝΙΗΗΙ
43%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη
1.36-3.30%5.387.771.44-7.05%2.76

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 2-2 με την αξιόμαχη Μαγιόρκα πληρώνοντας τα απίστευτα λάθη στην ανασταλτική της λειτουργία. Αυτή τη φορά την πάτησε και ο κίπερ Τερ Στέγκεν, ο οποίος ήταν καταλυτικός κάτω από τα δοκάρια στα προηγούμενα ματς, αλλά εδώ έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του με τη φανέλα των Καταλανών. Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι θα ερχόταν σύντομα αυτή η στιγμή βάσει της εικόνας της Μπάρτσα. Αυτό φοβηθήκαμε κι εμείς και προτείναμε το Ov 1,5 γκολ της αντί για το χαμηλό «διπλό» την περασμένη Τρίτη. Προέβη και σε ροτέισον ο τεχνικός Τσάβι, ο οποίος επιστρέφει απόψε σε πιο ορθολογικό σχήμα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Σεβίλλη ικανοποίησε πρώτη φορά φέτος το αδηφάγο κοινό της διασύροντας 5-1 την άμοιρη Αλμερία. Προκάλεσε μάλιστα σε αυτή και την απόλυση του τεχνικού Μορένο. Μέτρησε στο τελικό αποτέλεσμα το γεγονός ότι σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο 10λεπτο και της έφυγε το άγχος. Επειδή… βρήκε και τα έκανε, είναι νωρίς για να καταλάβουμε εάν ήρθε η ώρα να… στρίψει για τα καλά. Συνεπώς, το αποψινό ματς αποτελεί ένα κρας – τεστ για τον τεχνικό Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του. Ακολουθεί μεν, η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν υπάρχουν δε, περιθώρια για αλχημείες.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PRIMERA DIVISION (29/09/23): ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Ο Λουκεμπάκιο βγάζει με το… καλημέρα μέρος των 10 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε η Σεβίλλη για να τον αποκτήσει από τη Χέρτα, καθώς σε 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα μετράει 2 γκολ. Σκόραρε με Λας Πάλμας (1-0), Αλμερία (5-1), ενώ έμεινε «άσφαιρος» με την Οσασούνα (0-0). Σε αυτό το ματς δεν έκανε τελική στην εστία. Στα υπόλοιπα δύο είχε 4 συνολικά.

Ξεκινάει βασικός απόψε, δοκιμάζει το πόδι του 2,7 φορές ανά αγώνα και 1 εξ αυτών μπορεί να βρει στόχο ανεξαρτήτως του αν θα μπει γκολ. Στην τιμή που μας δίνουν το 1+ του, αξίζει σίγουρα ένα ποντάρισμα.

Το 1+ σουτ στην εστία του Λουκεμπάκιο πληρώνει 2,20 στη Stoiximan με Free Bet 10 Ευρώ χωρίς κατάθεση, την ίδια ώρα που οι υπόλοιπες εταιρίες το προσφέρουν στο 1,60 – 1,70! Αυτό είναι το ειδικό προγνωστικό από το Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη στην Primera Division (29/09/23).

Προγνωστικά Primera Division – Betmarket επιλογές (29/09/23)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
29/09, 22:00Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη1+ σουτ στην εστία Λουκεμπάκιο @2,20

 

Share Διαβαστε επισης