bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Σαββάτου 23/09/23: Σε αποδόσεις διπλασιασμού!

Προγνωστικά Σαββάτου 23/09/23: Σε αποδόσεις διπλασιασμού!

Καλημέρα. Τιμή και δόξα στον Μοχάμεντ Σαλάχ που μπήκε στον αγώνα κόντρα στην ΛΑΣΚ και άλλαξε ουσιαστικά όλη την εικόνα της αναμέτρησης μέσω της δικής του παρουσίας, φέρνοντας το ματς εκεί ακριβώς που θέλαμε, στη νίκη των «κόκκινων» με 3-1. Αντίθετα, η Αλκμααρ, έκανε το θαύμα της, και το 0-3 του ημιχρόνου για τους Ολλανδούς, κατέληξε σε 4-3(!!!) για τους γηπεδούχους. Θα μπορούσαμε να είχαμε διπλασιάσει τα κέρδη μας, αλλά οι παίκτες της ΑΖ είχαν άλλα στο μυαλό τους! Πάμε και στα σημερινά, όπου έχουμε τα προγνωστικά του Σαββάτου (23/09/23).

ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ

Η Λειψία μας δικαίωσε και στο Champions League το βράδυ της Τρίτης και όσο μας πληρώνει θα την εμπιστευόμαστε, όπως θα κάνουμε ξανά και το Σάββατο. Οι “ταύροι” αντιμετωπίζουν την Γκλάντμπαχ που δεν έχει επιδείξει τίποτα αξιόπιστο, σοβαρό ή ποιοτικό στη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς (0-2-2). Παράλληλα, η Μπορούσια διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 12 γκολ, την ίδια ώρα που η Λειψία διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 13 γκολ. Μέσα σ αυτά προσθέτουμε και τη φόρμα στην οποία βρίσκεται η Λειψία, με 4 σερί νίκες εντός και εκτός συνόρων. Ως εκ τούτου, βλέπω αξία στο διπλασιασμό(2,01) του πονταρίσματος μας στη νίκη των “ταύρων” σε συνδυασμό με Over 2.5 γκολ, όπως το βρήκα στην Meridianbet με €15 FREE BET χωρίς κατάθεση.

ΚΑΣΤΡΟ ΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ»!

Oτι γίνεται σοβαρή δουλειά στον ΟΦΗ από τον Λιθουανό προπονητή της ομάδας, είναι δεδομένο και το είδαμε από την προηγούμενη σεζόν. Πλέον το όλο πλάνο των Κρητικών εξελίσσεται και θα διεκδικήσουν την εξάδα και την είσοδο στα play-off. Για να το πετύχουν θα πρέπει να κρατήσουν ως απόρθητο φρούριο το «Γεντί Κουλέ». Ηδη το πέτυχαν κόντρα σε Αρη και ΠΑΟΚ και δεν βλέπω πως δεν θα γίνει και κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες τα τελευταία χρόνια, κάνουν μόνο βήματα προς τα πίσω. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτό το γεγονός  μιας και ο πυθμένας της βαθμολογίας βρίσκεται βυθισμένο το «Αστέρι». Με αυτά τα δεδομένα, το 2,09 για τη νίκη των Κρητικών στην Parimatch είναι ξεκάθαρο valuebet με Free Bet αξίας 30 Ευρώ!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (23/09/23) – TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

23/9 – ΓΕΡ1 – 16:30 – Γκλάντμπαχ – Λειψία: 2+Over2.5 σε απόδοση 2.01 στην Μeridianbet με 15 μονάδες

23/9 – EΛΛ1 – 17:30 – ΟΦΗ – Ατρόμητος:  1 σε απόδοση 2.09 στην Parimatch με 15 μονάδες

Πανίκος

Πανίκος

LLWLLWWLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+49.25102039.253.67114.48%

Καμιά εικοσαριά χρόνια τώρα, έκανε επάγγελμα το ποδόσφαιρο και το στοίχημα. Χαλαρώνει στις παραλίες της Αγίας Νάπας, αλλά αποφεύγει να παίζει με κουβα-δάκια. Παίζει μπάλα στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα και στα... αλώνια της Β' Κύπρου.

Share Διαβαστε επισης