novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Το σημείο της Τρίτης (19/09): Σάρι – Σιμεόνε σημειώσατε… φάουλ

Στο Champions League βρίσκεται το καλύτερο σημείο της Τρίτης (19/09) και στην αναμέτρηση της Λάτσιο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι ειδήσεις της ημέρας

1. Την πρώην ομάδα του θα αντιμετωπίσει ο Σάντρο Τονάλι, στο παιχνίδι Μίλαν – Νιούκαστλ

2. Τραυματίας είναι ο εξαιρετικός επιθετικός της Λειψία, Ντάνι Όλμο, ο οποίος φέτος έχει σκοράρει έξι γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις.

3. Ο τεχνικός της Αντβέρπ, Φαν Μπόμελ και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι κατέκτησαν μαζί ως συμπαίκτες το Τσάμπιονς Λιγκ το 2006.

4. Φιλοφρονήσεις αντάλλαξαν Σάρι και Σιμεόνε στη συνέντευξη τύπου, με τον τελευταίο να δηλώνει πως ο Ιταλός τεχνικός τον έχει εμπνεύσει αρκετά.

Το καλύτερο σημείο της Τρίτης (19/09)

Ευρωπαϊκά κινείται σήμερα το σημείο της ημέρας και πηγαίνει στη μάχη της Λάτσιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι και ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι δύο προπονητές που δε φημίζονται για το «όμορφο» ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες τους, αλλά για τη δυναμική που έχουν αυτές. Τόσο η Λάτσιο, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης, παίζουν αρκετά σκληρά, πιέζουν τον αντίπαλο και βλέπουν το παιχνίδι σαν μια πραγματική μάχη. Σήμερα συναντιούνται στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αναμένεται να… πολεμήσουν για το αποτέλεσμα.

Στο καλύτερο σημείο της Τρίτης (19/09) βέβαια, περισσότερο θα σταθούμε στο παιχνίδι της Ατλέτικο και πιο συγκεκριμένα στα φάουλ της. Οι Ισπανοί παίζουν γενικότερα ένα σκληροτράχηλο είδος ποδοσφαίρου και μπαίνουν με δύναμη στις φάσεις, διεκδικώντας τες όλες. Αυτό, πολλές φορές οδηγεί σε φάουλ, με το σύνολο του Σιμεόνε να κάνει συνολικά 17 στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, 17 σε αυτό με τη Ράγιο Βαγεκάνο και 15 στο παιχνίδι της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα, κόντρα στη Γρανάδα. Σήμερα, θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που διεκδικεί επίσης τις φάσεις με δύναμη και θα μπαίνει δυνατά σε κάθε μονομαχία.

Η επιλογή να κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης Over 12.5 φάουλ, προσφέρεται σε απόδοση 2.12 στη fonbet και έχει αξία, ειδικά αν αναλογιστούμε πως το συγκεκριμένο όριο ξεπεράστηκε εύκολα σε τρεις από τις τέσσερις φετινές της αναμετρήσεις.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
19:45Λάτσιο - Ατλέτικο ΜαδρίτηςΑτλέτικο Μαδρίτης Over 12.5 φάουλ @2.121 μονάδες
Κάβα0ROI100.00%
All in (0%)
Ούτε μισό ευρώ (0%)
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης