bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τένις 17/9: Στήριξη στον Τσιτσιπά!

Προγνωστικά Τένις 17/9: Στήριξη στον Τσιτσιπά!

Προγνωστικά τένις με Davis Cup μέρα δεύτερη για το Betmarket (17/9) και ο Στέφανος Τσισιπάς είναι ξανά στο προσκήνιο.

Χθες δεν τα καταφέραμε. Ο Στέφανος παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης, όμως τελικά τα κατάφερε και κέρδισε τον Κλέιν, ισοφαρίζοντας για την Ελλάδα σε 1-1 στο tie με τη Σλοβακία. Ωστόσο τα προγνωστικά μας για εύκολη επικράτηση έπεσαν έξω.

Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα. Το πρόγραμμα αρχίζει με το διπλό και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς θα βγει να αντιμετωπίσει τον Μολτσάν, σε μία «μάχη» των Νο1 των δυο χωρών.

Παιχνίδι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα, αφού θα παίζει τη… ζωή της αν δεν κερδίσει στο διπλό, για την πρόκριση στα play-offs του World Group I, ενώ θα θέλει τη νίκη για το 3-1 σε διαφορετικό σκηνικό.

Και μπορεί να μην τα καταφέραμε χθες με τον Τσιτσιπά, όμως σε παρόμοια λογική θα κινηθούν τα προγνωστικά μας από το τένις και το Davis Cup σήμερα (17/9). Ο Έλληνας τενίστας χρειάζεται να παίξει καλά και να φέρει άλλη μία νίκη. Το καλό για αυτόν έχει να κάνει με το σερβίς του αντιπάλου του.

Ο Μολτσάν δεν είναι το ίδιο καλός σέρβερ με τον Κλέιν, που παρότι χαμηλά στην κατάταξη έπαιξε το ματς της ζωής του. Αυτό θα κάνει τον Τσιτσιπά λιγότερο εκτεθειμένο στο μπάκχαντ, κάτι που θα του δώσει και αυτοπεποίθηση αλλά και τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Για τον Τσιτσιπά το να μπει στα ράλι με τον Μολτσάν αποτελεί πρωταρχικό στόχο, μιας και ο Σλοβάκος δεν είναι σε καμία περίπτωση ο παίκτης που μπορεί να τον κοντράρει σε φουλ ρυθμούς. Δύσκολα όμως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο… σφιγμένος Τσιτσιπάς θα έχουμε άνετη επικράτηση. Και με το άνετη αναφερόμαστε σε γρήγορο δίσετο.

Πέραν όλων των άλλων, ο Στεφ δεν έχει και την ταχύτητα, τη διάθεση και όλα όσα χρειάζονται για να το πράξει. Όπως είναι λογικό, τενίστες του βεληνεκούς τους ρίχνουν λίγο τους ρυθμούς μετά το US Open αφού και αυτό το λίγο αρκεί. Με όλα αυτά στο τραπέζι θα πάρουμε τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνδυασμό του over 18.5 games, με απόδοση 1.83 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Τένις 17/9 – Το παιχνίδι μου

Davis Cup – 17/9 – 12:30 – Τσιτσιπάς – Μολτσάν: 1 και over 18.5 games (1.83) 

Share Διαβαστε επισης