bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17/09: Με στυλ… Ιταλικό!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17/09: Με στυλ… Ιταλικό!

Καλημέρα,

Καταστροφικό το Σάββατο μας, αφού δεν πέρασαν τα σημεία μας, βυθίζοντας τη κάβα σε… ιστορικό χαμηλό. Όταν όμως η Λειψία, είναι 3-0 στο 27’ και ψάχνεις ένα γκολ στα επόμενα 70 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) και δεν έρχεται, είναι δείγμα της κακής ημέρας που θα ακολουθήσει. Η ΕΝΑΔ έπαιξε με παίκτη περισσότερο για 65 λεπτά και πάλι κατάφερε να χάσει. Ήταν μια από αυτές τις ημέρες, που ήθελες απλά να τελειώσει για να πάμε στην επόμενη. Χωρίς να αγχωθούμε, θα πάμε προσεκτικά για επιστροφή στις επιτυχίες, πίνοντας εσπρέσο με ωραίο στυλ, Ιταλικό… !

ΚΑΣΤΡΟ Η ΜΟΝΤΖΑ

Πέρσι η ομάδα της Λομβαρδίας είχε χειρότερο ξεκίνημα από το φετινό, αλλά κατάφερε με όπλο την έδρα της, να μείνει άνετα στην κατηγορία και στο τέλος του πρωταθλήματος να… γλιτώσει την Λέτσε με την εντός έδρα ήττα της. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και πλέον ως πιο έμπειροι στη Μόντζα δεν θα επαναλάβουν το περσινό πάθημα. Υπερβολικοί οι βαθμοί που μάζεψε μέχρι στιγμής η Λέτσε, που είχε σε αρκετά σημεία τη τύχη με το μέρος της. Την Κυριακή θεωρώ ότι όλα θα επιστρέψουν στη τάξη, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη δεύτερη σερί εντός έδρα επιτυχία τους, πληρώνοντας 2,18 στην Parimatch.

ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΜΑ

Σε πορεία πρωταθλητισμού κινούνται στην Πάρμα, καθώς δείχνουν πιο ώριμοι και έτοιμοι από τις προηγούμενες χρονιές για την άνοδο στη Serie A. Μπορεί να έμειναν στην εντός έδρας ισοπαλία, με 0-0, στο τοπικό ντέρμπι με την Ρετζιάνα αλλά αυτό δεν αλλάζει τη συνολική εικόνα των φιλοξενουμένων. Ισόβαθμη με την Πάρμα η Καταντζάρο εκπλήσσοντας τους πάντες στην Ιταλία, αλλά οι αποδόσεις με τις οποίες προσφέρονται οι γηπεδούχοι είναι εξωπραγματικές. Ομάδα που θα ψάξει την παραμονή της σε βάθος χρόνου, να δίνεται φαβορί κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια, η οποία ξεκίνησε σοβαρά το πρωτάθλημα με 3-1-0, είναι εντελώς παράλογο. Αξίζει τόσο το διπλό της Πάρμα αλλά και το DNB στο 2,27 στην Stoiximan που θα προτιμήσω!

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

ΜΟΝΑ

17/9 – ΙΤΑ1 – 16:00 – Μόντζα – Λέτσε: 1 σε απόδοση 2.18 στην Parimatch με 10 μονάδες

17/9 – ITA2 – 17:15 – Kαταντζάρο – Πάρμα:  2 (DNB) σε απόδοση 2.27 στην Stoiximan με 10 μονάδες

Πανίκος

Πανίκος

LLWLLWWLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+49.25102039.253.67114.48%

Καμιά εικοσαριά χρόνια τώρα, έκανε επάγγελμα το ποδόσφαιρο και το στοίχημα. Χαλαρώνει στις παραλίες της Αγίας Νάπας, αλλά αποφεύγει να παίζει με κουβα-δάκια. Παίζει μπάλα στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα και στα... αλώνια της Β' Κύπρου.

Share Διαβαστε επισης