novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τέσσερα Σαββατιάτικα στοιχήματα

Τέσσερα Σαββατιάτικα στοιχήματα

Πάμε στα σημερινά, όπου έχουμε την επιστροφή των πρωταθλημάτων σε κανονική ροή. Θα ξεκινήσω με την Serie A, όπου στο σημερινό «Πάμε Ιταλία» έχω κρατήσει την «κόντρα» της Γιουβέντους.

Προβλήματα για τη «Μεγάλη Κυρία»

Πολλά τα (εξωαγωνιστικά) προβλήματα της «Μεγάλης Κυρίας», πολύ πιθανό να την επηρεάσουν. Η Λάτσιο πήρε μεγάλη νίκη στη Νάπολη, μπήκε στη διακοπή με ηρεμία και αδικείται από τις αποδόσεις. Στο 1.90 η διπλή ευκαιρία των «Λατσιάλι» στην Opapbet με 10 ευρώ Free Bet χωρίς κατάθεση.

Παιχνίδια για… γκολ!

Τρία παιχνίδια όπου η σκέψη είναι ίδια. Αναμένω να πραγματοποιηθούν αναμετρήσεις με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στη Δανία, το Νόρτσελαντ – Κοπεγχάγη. Δύο ομάδες με επιθετικές αρετές, που αποτελούν και τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Δύο βαθμούς μόλις η διαφορά τους στη βαθμολογία, με την Νόρτσελαντ να διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και να ενισχύεται και άλλο επιθετικά με 2 προσθήκες. Η Κοπεγχάγη έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια και μακριά από την έδρα της μετρά 2/3 goal/goal+over.

Στην Αγγλία και την League 2. Η Σουίντον είναι μία ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, με την καλύτερη επίθεση και μετρά 4/4 over3.5 στην έδρα της (μεταξύ αυτών νίκες με 5-3 και 6-0). Η Γουόλσολ, από την άλλη, έχει καταγράψει 4/4 εκτός έδρας goal/goal+over. Εύλογα χαμηλά για τέτοια κατηγορία το over, στο 2+ το ασιατικό over 3 μπορεί να αποτελέσει επιλογή βάσει των παραπάνω.

Κλείνω, με το Χέρακλες – Ουτρέχτη. Με 3/3 goal/goal+over η γηπεδούχος, η οποία ηττήθηκε μόνο στην έδρα του Αγιαξ. Πάντα με επιθετικό dna, ειδικότερα τώρα που στην έδρα της έχει πετύχει 2/2 νίκες. Η Ουτρέχτη με νέο τεχνικό, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα χρειάζεται νίκες για να… ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις (4/4 ήττες). Θα την κυνηγήσει με… θέρμη σήμερα. Στο 1.90+ το goal/goal+over.

Top 3 Προσφορές

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

ΙΤΑΛ – 16/9 – 16:00 – Γιουβέντους – Λάτσιο: Χ2 (1.90) με 30 μονάδες στην Opapbet

ΑΓΓ2 – 16/9 – 17:00 – Σουίντον – Γουόλσολ: over 3 (2.05) με 30 μονάδες στην Bet365

ΔΑΝ – 16/9 – 17:00 – Νόρτσελαντ – Κοπεγχάγη: goal/goal+over (2.02) με 30 μονάδες στην Winmasters

ΟΛΛ – 16/9 – 22:00 – Χέρακλες – Ουτρέχτη: goal/goal+over (1.90) με 30 μονάδες στη Winmasters

Γιώρκος

Γιώρκος

WWLLLLLLWLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+58.75302028.755.34108.23%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

ShareΔιαβαστε επισης