bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Γαλλία Λιγκ 1 Σαββάτου: Ματς ρυθμού στη Ρεν και έντασης στη Λανς

Γαλλία Λιγκ 1 Σαββάτου: Ματς ρυθμού στη Ρεν και έντασης στη Λανς

Ματς ρυθμού στη Βρετάνη, με επιλογή για ειδικό στοίχημα σε παίκτη. Παιχνίδι ένταση στη Λανς, που βγάζει επιλογή σε απόδοση 2.09.

Ρεν logo

Ρεν

  • ΗΝΝΗΝ
58%
17:00
Λιλ

Λιλ

  • ΝΝΝΙΙ
83%
Στατιστικά

Aήττητη μεν, αλλά με μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές η Ρεν. Ψάχνει την ισορροπία στην ενδεκάδα της καθώς για ακόμη ένα καλοκαίρι έκανε αρκετές αλλαγές. Ρίχνει ταλαντούχους στα βαθιά, ενώ της λείπει ένα καθαρό αμυντικό χαφ. Η Λιλ με το κλασσικό επιθετικό στυλ του Φονσέκα δεν θα το φοβηθεί το ματς και μπορεί να εκθέσει τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων. Το 3.35 που φτάνει max τιμή το διπλό στη Fonbet είναι λιγάκι μεγάλο. Τρεις σερί σεζόν φεύγει νικήτρια από το συγκεκριμένο γήπεδο, τις δύο πιο πρόσφατες και σε combo bet με Over.

Είναι ζευγάρι που μπορεί να δώσει ματς με καλό ρυθμό. Δύο προπονητές που θέλουν οι ομάδες τους να δημιουργούν και να σκοράρουν. Στο περσινό 1-3 είχαμε δει πέρα από τέσσερα γκολ, 25 τελικές μεταξύ των οποίων οι 12 στις δύο εστίες. Στο 2.02 να δούμε over 9,5 προσπάθειες στην εστία (Stoiximan). Απόλυτα λογική επιλογή το Over 2,5 γκολ στο 1.78, στη Meridianbet με €5 Free Bet χωρίς κατάθεση.

Σε εξαιρετική κατάσταση σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν ο Λουντοβίκ Μπλας από πλευράς Ρεν. Eκανε τις τέσσερις από τις συνολικά έξι προσπάθειες της Ρεν στο πρόσφατο ματς με την Μπρεστ. Είχε επτά και ένα γκολ στο εντός με τη Χάβρη πιο πριν. Στο 3.00 οι over 1,5 τελικές στην εστία του Μπλάας.

Λανς logo

Λανς

  • ΝΗΝΝΗ
62%
21:00
Μετς

Μετς

  • ΗΝΝΙΙ
59%
Στατιστικά

Η Λανς τα τελευταία χρόνια είχε μια μόνιμη ανοδική πορεία, φτάνοντας μέχρι την περσινή 2η θέση. Κάτι που οφειλόταν και στην τρομερή μεταγραφική της πολιτική. Φέτος το καλοκαίρι ήταν διαφορετικό, αφού «πόνεσε» πολύ στο μεταγραφικό παζάρι. Απώλειες που φάνηκαν και στο γήπεδο, έχοντας ξεκινήσει με 1 βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές! Κρίσιμο μεν το εντός με τη Μετς, αλλά πολύ χαμηλό το 1.50 στον άσο για μια ομάδα που έχει μπροστά της και ματς με τη Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια Μετς που θα βγάλει το αθλητικό της στυλ, θα πιέσει, θα πάει σε δυνατές μονομαχίες και δεν θα ρισκάρει να βγει εύκολα από την άμυνά της. Και της πάει το στυλ, τρία ματς αήττητη πήγε στη διακοπή η ομάδα του Μπόλονι.

No bet από πλευράς σημείων, μπορεί να γίνει κουβέντα για το 2,09 της winmasters στις Over 3,5 κίτρινες κάρτες. Η Λανς είναι 1η σε κίτρινες στο πρωτάθλημα και θα βγάλει επιθετικότητα, η Μετς παίζει με πάθος και βασίζεται στο αθλητικό της στυλ, κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Προγνωστικά Ligue 1 – Betmarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
16/9, 18:00Ρεν-Λιλ Over 2,[email protected]2
16/9, 18:00Ρεν-ΛιλΜπλαας over 1,5 τελικές στην εστία@3.001
16/9, 22:00Λανς-ΜετςOver 3,5 κίτρινες κάρτες@2.201

 

Share Διαβαστε επισης